- AliExpress tapasztalatok
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- DIGI internet
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- ASUS routerek
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Facebook és Messenger
-
IT café
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
válasz ígyvanferi #3201 üzenetére
Én azokat szoktam rátölteni a mobilra ami nincs fent spotin, vagy egyedi, kiadatlan felvétel. Így is össze lehet szedni pár ezret.
¯\_(ツ)_/¯
-
borges7
aktív tag
válasz unravel #3198 üzenetére
Valami, de nem elég Amíg ez nem lesz korlátlan, addig valszeg meg se fordul a fejemben, hogy újra előfizessek.
Amúgy ha ezt kihasználja valaki, és ennyit letölt mondjuk telóra, az kb hány GB? csak hogy képben legyek, hogy a 128 gigás kártyámra mennyi férne(persze legjobb minőségben) Nyilván függ attól, hogy milyen hosszú számok, de hozzávetőleg.
-
borges7
aktív tag
válasz unravel #3204 üzenetére
az megint plusz pénz...van úgy 450 db cd-m, most kezdtem el felmásolgatni a telóra őket(egy részét flac-ben), ami ezen kívűl pluszban kell még, azt meghallgatom az ingyenes Deezer-Spoti kettőssel, vagy leszedem a youtube-ról
ami még bosszantó volt ebben a korlátozásban, hogy nemcsak hogy lementeni nem lehetett többet, de a gyűjteményedbe FELVENNI se, ami sztem abszolút nonszensz volt, mondjuk megláttam egy jó lemezt, és el akartam menteni, hogy később meghallgatom, de nem hagyta
-
őstag
válasz unravel #3198 üzenetére
5 eszközön lehet ezentúl offline tárolni a zenéket? juhééé
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Keem1
veterán
válasz devil-k #3210 üzenetére
Nem is feltétlenül kell korlátlan csomag. Nekem havi 6 GB van, ebből 2,5 körül (néha 3) használ fel a spoti.
Viszont csak akkor, ha úton vagyok és nincs wifi (buszon, metrón).
Wifin jellemzően 15-17 GB körül fogyasztok el.
Viszont nálunk otthon nem, vagy csak ritkán szól rádió, inkább a spoti.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nekem a Spoti adatforgalma korlátlan. Jó, mert sokat hallgatok újakat menet közben reggel is, este is.
A havi 500 megám pedig simán elég, hogy menjen a mail, és az üzenetküldők (képeket csak kérésre töltik le). -
patex1983
őstag
-
félisten
-
kmarci25
veterán
válasz FoxiestFox #3214 üzenetére
És van már a Telekomnak is (talán egy hónapja vezették be), 990 Ft-ért.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz FoxiestFox #3214 üzenetére
818ft a nonstop music
-
félisten
válasz WhiteWalker #3216 üzenetére
Lehet, valamiért nem tudom megnézni Mytelenorban.
-
yanesz
tag
Sziasztok,
Twitchel streamelek és a streamelo csíkot szeretném atrakni máshova vagy eltüntetni.hogyan tudom ezt megcsinálni? -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Még mindig nem került be az rettentő űrtechnológiás feature, hogy a csak komplett, elmentette albumok látszódjanak az "Albums" tab alatt? Feature request-eket már láttam jó párat, ebben a témában, de ahogy nézem még nem készült el...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
félisten
Nálam mostanában azt csinálja, hogyha megy a lejátszás, és megosztom az adott számot Messenger Lite-on valakivel, bezárja magát a háttérben. RAM van elég, mert régebben megnyitott progikat nem zár be/tölt újra, ha visszaváltok rájuk. Mókás.
Úgyhogy már csak kimásolom a szám linkjét, átváltok Messengerre, és úgy osztom meg
Más körülmények között nem zárja be magát sosem.. kipróbáltam, hogy lejátszás közben nyitok egy csomó más programot, egy idő után azokat kezdi el kiírni a memóriából, de a Spoti marad. -
pintert
csendes tag
Sziasztok,
mi van akkor, ha Családi csomagra előfizetek, meghívom pl a feleségem, az öcsém, a gyerekeim, de később mondjuk öcsém kilépne, mert ő is a feleségével és a gyerekeivel fizetne elő?
Akkor az addigi listái, letöltései törlődnek? V ilyenkor mi történik? -
mcwolf79
veterán
Sziasztok!
Prémium csomagról hogy lehet upgrade-elni családi csomagra? Lehet egyáltalán, vagy le kell mondani, és csinálni egy újat?
ThxXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
kmarci25
veterán
Én úgy emlékszem, hogy premiumom volt, és simán váltottam családira. Persze én vagyok a fizető, tehát szerintem úgy működik, hogy premiumról úgy váltok családira, hogy továbbra is fizetem a havi díjat, nyilván valamivel többet, a családi csomag miatt. Gondolom, akik csatlakoznak (a családtagok), nekik kell a premiumot (ha van) megszüntetni, és free-ből belépni.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
nem vagyok nagy spotify-os, de régóta van egy ingyenes regisztrációm és néha belehallgatok.
Jelenleg külföldön vagyk (EU-n kívül) és azt vettem észre, hogy itt nem tesz a számok közé reklámot.
Ez normális? Miért van ez így?
Nem azért kérdem, mert hiányzik, csak esetleg szeretném megérteni.
Üdvgyulaszu
-
őstag
válasz #20749568 #3238 üzenetére
Kollégám svéd szerverről hallgatja a spotyt, ugyanezt mondta.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Rimuru
veterán
Vigyázat, csalok!
-
törölt tag
A felhasználókat sem kell félteni, viszont a Spotify is ludas. Családi csomagként reklámozták kezdetektől, csak az apróbetűsben volt benne az egy lakcím, háztartás feltétel. (amit most GPS alapján ellenőriznének) A lakótársad nem biztos családtagod és a családtagod nem biztos veled egy címen él.
A Microsoft Office 365 előfizetésnél októbertől 6 fő van a nagyobb csomagban és nincs semmilyen megkötés ki legyen.
-
-
félisten
Ha feloszlatják a családom, megyek vissza flac-t harácsolni, ami a HDD gyártóknak jó lesz, de nekik nem
Mondjuk szerintem a civilizált országok népét nyaggatják ezzel, ahol szinte mindenki vinné a szolgáltatást teljes áron is, nem úgy mint itt, proliföldén. -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz FoxiestFox #3249 üzenetére
A te havi párszáz forintodtól nem hiszem, hogy csődbe fognak menni.
Romanes eunt domus
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 2042
- Revolut
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest