Hirdetés
- YouTube
- DIGI internet
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CSS topic
- Router gondok
- [Re:] Brutális GDPR-bírságot szabtak ki
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [bkercso:] TicTac UFO - mi lehet ez?
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
IT café
Spotify
Hozzászólok Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy prémium lemondást követően a már offlinba letöltött zenék elerhetőek maradnak vagy nem? -
válasz
Anonymus95 #3805 üzenetére
"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde
-
válasz
Anonymus95 #3807 üzenetére
Elnézést. Valóban nem a válasz.
"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde
-
kisskri24
csendes tag
Sziasztok,
Segitséget kérnék,Nem tudom kikapcsolni az alacsony adatforgalmat S9+ pite alatt,ha legörgetek majd vissza akkor a kapcsoló mindíg bekapcsolva lesz. A telefonon minden engedélyt megadtam. Valaki találkozott ilyen hibával? Üdv ChrisKrisztián
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok,
feleségem véletlenül letiltott egy számot és sajnos nem tudjuk újra elérhetővé tenni.
Tudnátok segíteni hogyan kell, merre próbálkozzak? Meglehetősen rossz a súgója a programnak... -
qqzs
őstag
válasz
t-bali3 #3814 üzenetére
Hogy lehet letiltani egy szamot?
--------------
Mas hasznalja erosito beepitett spotify kliensel? Nalam egy onkyo nr686 on menne. Eddig a built in cc-n ment google home-al. Most kiprobaltam de kb 20-30 perc mulva elkezd remegni a hang mintha fel masodpercenkent megszakadna. Masnal is van ilyen?
Es hogy lehetne kideriteni hogy ezekre az eszkozokre milyen stream megy le?
Pl direktben a google home hangszoron hallgathatatlan mintha 96kb mp3-at hallgatnek -
fausto
őstag
Sziasztok,
Kíváncsi vagyok, hogy találkoztatok-e hasonlóval.
Kicsit meghülyült a Spotify, olyan előadók kerültek a követések közé, akiket nem is ismerek, olyan playlistek, amiket sosem láttam. A korábban hallgatott dolgoknál is ilyen káosz van. Szerintetek mi történhetett?
A spotit csak mobilon használom, szerintem a családban más nem nyúlt hozzá - a feleségemnek saját előfizetése van (amúgy ő sem ilyen előadókat hallgat). Lehetséges, hogy az kavarhatott be, hogy családi csomagban vagyok? -
fausto
őstag
válasz
Anonymus95 #3817 üzenetére
Én is így tudom. Akkor lehet, hogy valaki beleturkált a fiókomba? Furcsa, hogy nagyjából hasonló stílusú előadókat követtem be
#3818 lck: köszi, nekem is ez a gyanúm.
UPDATE: ok, tuti feltörték, az eszközeim listájába bekerült egy iPhone készülék is (nekem android van)
[ Szerkesztve ]
-
Corleone33
aktív tag
válasz
twofatcat #3671 üzenetére
erre csak annyit mondok, hogy Európában a GDPR miatt a felhasználók nem "kötelesek" megadni a location-jüket, vagy hogy egy külföldi cikk kommentjéből idézzek:
" don’t know about US, but in Europe the customer has the right to not give consent to sharing his/her location and not suffer a consequence of losing access because of GDPR. Forcing someone to give consent invalidates said consent according to GDPR, to put it simple you can’t cut access to an app because the user doesn’t allow you to collect data that is not absolutely necessary for said app to work, and since the app has been working fine till now without GPS access (it’s a music app after all, not Google Maps) you can’t just demand it now…")Szóval ennek a megvalósítása kicsit esélytelen részükről itt. Mellesleg úgy gondolom, hogy egy zenei streaming alkalmazás csak ne kutakodjon a lakhelyem után,mert az égvilágon semmi közük hozzá, nem beszélve arról hogy ezt nevetségesen könnyű kijátszani (nem fogok belinkelni ide, google a jóbarát).
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
addikt
válasz
Corleone33 #3822 üzenetére
De azt megtehetik, hogy amennyiben nem járulsz hozzá a helyadataid megadásához, akkor kivesznek a családi csomagból. De akár azt is, hogy egész Európára megszüntetik.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Corleone33 #3822 üzenetére
Akkor te ezt hogyan oldanád meg? Gondolom a lakcím kártyádat még inkább nem szeretnéd nekik beszkennelni...
Viszont az is érthető, hogy a helyükben te sem türnéd tovább a sok csalót.
És sajnos ahogy az eddigi tapasztalatok mutatják, valóban jogodban áll eldönteni, hogy egyetértesz-e a feltételekkel vagy bármilyen adat megosztással, de ha nem akkor a szolgáltatást sem használhatod. Valószínüleg ez az opció lesz. Tökéletes megoldás (vagy ami mindenkinek jó) úgysem létezik a problémára.Ui.: A Google már amúgy is tudja hol laksz.. Google maps, waze, különböző weboldalak ahol regisztrálsz, vásárolsz..stb stb. számomra nem probléma, ha havonta egyszer ellenőrizni akar, hogy együtt van-e a család.
Az már valóban más kérdés hogy kijátszható.[ Szerkesztve ]
-
fausto
őstag
válasz
unravel #3821 üzenetére
Köszi, már minden ok, volt jelszó reset, kiléptettem minden eszközt (amit írtál), közben írtam a supportnak is.
Viszont arra tudtok megoldás, hogy hogyan takarítsam ki a sok szemetet, amit a vendégem itt hagyott? Most olyan előadókat ajánl meg olyan listákat, ami tökre hidegen hagynak. Valahogy nem lehet ezeket eltávolítani? -
Anonymus95
senior tag
Én azt csinálnám, hogy jobb alul a könyvtár menüben, előbb az előadók opcióban törölném ami nem oda illik.
Aztán átmennék a dalok opcióba és ott felülről lefelé haladva kitörölném azokat a zenéket amiket nem én tettem bele egészen addig amíg ismerős számhoz érek.
Lehet van gyorsabb és egyszerűbb megoldás, de egyrészt ezt nem ismerem másrészt ez tuti tiszta végeredményt jelent.
Még esetleg az album opciót is meg lehet nézni a végén hogy ott is csak olyanok legyenek amiket te hallgatsz. -
kmarci25
addikt
válasz
Corleone33 #3827 üzenetére
Én is arra gondoltam, hogy a családi csomagot veszik le Európában a kínálatról. Persze, hogy nem a teljes szolgáltatást tiltják.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
kmarci25 #3829 üzenetére
Akkor sok embert elfognak veszíteni. Köztük engem is. És jön a módosított apk. Az offline funkció kivételével minden működik..
Legalább dönthessem el, hogy családi és akkor gps vagy nem fogadom el a spotify gps-re vonatkozó feltételeit és tudomásul veszem, hogy nincs családi opció. Ez lenne a korrekt. Így én is az leszek. -
válasz
Corleone33 #3827 üzenetére
Szerintem egyszerű deal lesz. Vagy hozzáférést adsz a helyadataidhoz, vagy nincs family tagság.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Várható hazánkban is, hogy szigorítanak/jobban ellenőrzik a családi csomagokat?
-
jupp008
aktív tag
Van arra lehetőség, hogy új User esetén ne csak a szokásos 1 hónap ingyenes időszak induljon, hanem 1 hónap áráért 3 hónapos egyszeri akció aktiválódjon (valami állandó link vagy ilyesmi) ? Családba akarok egy külön fiókot csinálni és egyszerűbb lenne ha ezzel tudnám rögtön indítani.
eladó 20mm gyors-csatlakozós óraszíjak: https://tinyurl.com/yxppu3en
-
WhiteWalker
veterán
Minap néztem meg a Csillag születik c. filmet , és tudnátok ajánlani valami hasonló hangú előadót , vagy stílusú zenét mint B. Cooperé volt?
-
kmarci25
addikt
válasz
WhiteWalker #3839 üzenetére
Country listákra keress rá, azokban nagy valószínűséggel találsz.
-
qqzs
őstag
Van ahol lehet jobban talalni jo listakat mint a spotify? Nagyon bejon pl a peaceful guitar playlist de a tobbi peacefull playlist mar nem annyira peacefull es mar unoknigy probalhatni csomo playlistet aminel a harmadik szam mar valami total oda nem illo.
-
qqzs
őstag
Koszi, de ezek kb ugyanaz mintha rakeresnek spotifyon. En nem egy zenei stilust keresnek hanem pl klasszikus zenet altatonak vagy mint irtam peacfull akarmit. Es ezekre is jon talalat csak gondoltam van egyszerubben szurheto mas velemenyek alajan mint belehalgatni mindegyikbe ami nem egyszeru mert kb 10-20 szamot kell meghallgatni mire kialakul hoyg azt keresem e vagy nem.
Vagy pl google musicon azt hiszem vannak "gyari" listak amik AI vagy csak adatok alapjan rakjak ossze pl 50es evek hits az lehet egy olyan lista amit valaki osszerakott az alajan ami neki 50es evekbol tetszik de lehet adatok alapjan amik a sikerlistakon elol alltak, ha jol gondolom de lehet csak belegondoltam.
-
DonThomasino
addikt
A tidalhoz hasonlo HIFI minőseg erkezeserol
tovabbra sem lehet tudni semmit?/ Dinamo Kiev foci sál ELADÓ!/QED XT40i 2x3m ELADÓ!/
-
FoxiestFox
félisten
Fantasztikus mobil app nem tud olyat, hogyha átteszem másik telefonba a 128 gigás sd kártyám, tele spoti zenével, a másik telón ne töltse le az egészet ismét?
Ugyanazzal az accal használom, ugyanazok a playlistek lennének letöltve, és elkezdte letölteni az egész cuccot, semmi jelét sem adja, hogy felismerné a létező cache-t és letöltött listákat.Kövesd a sünöm! https://www.instagram.com/samshedgielife/
-
válasz
FoxiestFox #3847 üzenetére
Nem tud ilyet.
-
válasz
FoxiestFox #3849 üzenetére
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- [Re:] Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Cyberpunk 2077
- [Re:] [Flisten01:] 2 év garancia:I5 10400F/RTX3060TI
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- [Re:] Megosztható játékélménnyel bővül idén a Stadia
- Óra topik
- [Re:] LG OLED55CX3LA 55" (139cm) 4K UHD OLED Smart TV
- GTA V
- További aktív témák...
- Új Lenovo S145-15IWL 15,6” Netezős Multimédiás Laptop -30% 4205U 8GB 240GB SSD FULLHD LED MATT
- HP 8440p - i5 - 4GB RAM - 1600X900 HD+ 14"
- Dell Latitude 5300 2in1*i5 8365U/16GB/512GB/WWAN*Complete Care (törés, leöntés, leejtés) 2023.2.3-ig
- XIAOMI - MIA2/64GB/FEKETE - Tökéletes állapot
- [01.18]Kábelek, Átalakítók, Router, Matricák, Monitor 100ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: Nádor Rendszerház Kft.
Város: Budapest
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros