Hirdetés
- YouTube
- DIGI internet
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CSS topic
- Router gondok
- [Re:] Brutális GDPR-bírságot szabtak ki
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [bkercso:] TicTac UFO - mi lehet ez?
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
IT café
Spotify
Hozzászólok Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Deezer kapcsolatban írhatok ide? Topikja nincs ami él.
Befizettem a 200 ft is díjat 3 hónapra,(ios), de nem akarja aktiválni, ugyanúgy freeben van az accom. Egyáltalán van magyar supportjuk?
-
sszemtelen
senior tag
válasz
kmarci25 #3459 üzenetére
Túlzás lenne említeni a Fostartálytól a Pofánfosott viziló c. számot?
OnePlus 7 Pro / Amazfit Stratos | instagram.com/sszemtelen | bit.ly/sszemtelen
-
Azért erősen remélem, hogy nem szemetelitek tele a topikot a jajnekemezaszámhiányzik hyperoff-al!!
Inkább keressétek Tibi bácsi 3 kívánság c. műsorát!
Aweriot Tg szakit ezzel mondjuk rá lehet kényszeríteni, hogy csináljon egy Spotofff topikot is!
[ Szerkesztve ]
"Nem hiszem hogy kamuznak, ha a tv-ben is benne van..."
-
426os
őstag
Üdv!
Van itt olyan, aki "Premium for Students" előfizetést használ(t) és lejárt már az egy év? Nem vagyok már jogosult, nemsokára le is telik a 12 hónap. Ilyenkor automatikusan átvált normálra és havi 5€-t fog vonni? Kicsit össze vagyok zavarodva, mert pl itt azt írják, hogy utána is 2,5€ lesz....
-
Söni
újonc
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata avval kapcsolatban, hogy hogyan tudom a Spotify-t házimozi erősítővel összehozni?
Van egy Onkyio TX-NR609 cuccom. Tudja a Spotify-t. A weboldalon megadott készülékazonosítóval és a generált jelszóval be próbálok lépni és nem enged. Most csináltam firmwire frissítést is. Már századszor próbálkozom, de nem megy. Tud valaki segíteni?
Előre köszönöm a segítséget.Üdv. Söni
-
Jakab66[hun]
senior tag
Sziasztok!
Új felhasználó vagyok, szeretnék előfizetni a prémiumra, csak lenne egy kérdésem elötte. Bedobja egyből, hogy most 0.99 € a 3 hónap, alatta írja hogy utánna 4.99 € havonta. Ez rendben is lenne, de mikor rányomok, és ahol a kártya adataim tudom megadni, ott meg már 9.99 € per hónapot ír a 3 hónap lejárta után.
Most akkor hogy is van ez?
Gipsz Jakab
-
Keem1
addikt
válasz
Jakab66[hun] #3471 üzenetére
Lehet hogy nem Magyarország a lokációd? Vagy a fiókodé.
Samsung Galaxy S10 | Nexus 7 (2013) | Dropbox reg: https://db.tt/2QEPVJVS Mindketten +500 MB-ot kapunk. Te is, én is.
-
törölt tag
válasz
Jakab66[hun] #3474 üzenetére
Szia, igen. A legtöbb országban 10euró/hó.
-
patex1983
senior tag
Nem tudom, emlékeztek-e még, hogy elég sokáig kínlódtam a laptop-helyi fájlok telefonra történő szinkronizálásával... Hát ma rájöttem basszus.... Mint alatt a tűzfal blokkolta a Spotit és ezért nem tudta leszinkronizálni a saját dalaimat....
De már flottul működik, örülés vanX
-
Gerzsi
tag
A héten lejár az éves előfizetésem és megszeretném hosszabbítani de nem találom sehol. Megszüntették?
-
Orlin
addikt
válasz
Aweriot #3481 üzenetére
Nekem is a héten járt le az akciós amit tavaly vettem és nem aktiválta magát automatikusan sima felhasználó lettem.
ASUS K501L,Windows 10,Razer Abyssus 2, Xiaomi Mi A2 Lite,Kindle Paperwhite (5th Generation),
-
arnoth
újonc
Sziasztok!
Előfizettem a Spotifyon egy három hónapos Prémium csomagra 0,99 EUR-ért. Nem nagyon használtam, el is felejtkeztem róla, de most letelt a 3 hónap és 4,99 EUR-t vontak le.
Ha belépek a fiókomba, akkor azt írja, hogy jelenleg a free szolgáltatást használom. Nem értem akkor miért vonnak le pénzt tőlem...
Hogy tudom ezt megszüntetni? Nem akarok fizetni egy olyan szolgáltatásért, amit nem használok. Kérlek segítsetek. -
Nova96
őstag
2018 Wrapped-et ki csinálta már meg?
Teljesen jó top 100 listát csinált. -
.LnB
félisten
Köszi, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy van egy "elborult" énem is, mert elég sok durva dnb-t is hallgatok. De úgy látszik, hogy nem annyit, hogy bekerüljön az összegzésbe.
Mumford az meg nálam a non-plusz ultra. Szigetre is elmentem, csak miattuk. Ráadásul most novemberben jelent meg az új album is.
Te meg jó sokat. Mert én is hallgatom az irodában minden nap, de te +20k óra, nem semmi. Igaz, itthon én nem hallgatok nagyon zenét.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens ထ Sic Mundus Creatus Est ထ
-
Nova96
őstag
Nekem is meglepő volt mert csomó zene nincs az elején benne, amire gondoltam.
Mumford +1
.
Ha bejött próbáld meg a Fur-t
Valamiért én egy listába rakom őket.Pedig ez még több lenne, ha az összes zenét amit hallgatok elérhető lenne ott.
Meg nem törölne állandóan a listámból.
Főleg, ha zene helyet nem Podcast menne néha.Szerk:
Ki mennyi dalt hallgatott az évben?
10,732.[ Szerkesztve ]
-
jupp008
aktív tag
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- [Re:] Nem fektethetnek be amerikai cégek a Xiaomiba
- [Re:] Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Cyberpunk 2077
- [Re:] [Flisten01:] 2 év garancia:I5 10400F/RTX3060TI
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- [Re:] Megosztható játékélménnyel bővül idén a Stadia
- Óra topik
- [Re:] LG OLED55CX3LA 55" (139cm) 4K UHD OLED Smart TV
- További aktív témák...
- Új Lenovo S145-15IWL 15,6” Netezős Multimédiás Laptop -30% 4205U 8GB 240GB SSD FULLHD LED MATT
- HP 8440p - i5 - 4GB RAM - 1600X900 HD+ 14"
- Dell Latitude 5300 2in1*i5 8365U/16GB/512GB/WWAN*Complete Care (törés, leöntés, leejtés) 2023.2.3-ig
- XIAOMI - MIA2/64GB/FEKETE - Tökéletes állapot
- [01.18]Kábelek, Átalakítók, Router, Matricák, Monitor 100ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest