Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- DIGI internet
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CSS topic
- Router gondok
-
IT café
Spotify
Hozzászólok Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Nem úgy volt, hogy 5 euró / hónap az előfizetés?
Most 10 eurót vont le a PayPal ról nekem.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Darko_addict
őstag
válasz
jegenye77 #3103 üzenetére
Ne ijesztgess.
Egyébként hihetetlen sok Spotify account van feltörve, és sokszor észrevétlenül használják mások a fizető user mellett az accountot. Vigyázzatok a jelszavaitokra, mert sosem a Spotfy, Gmail, Facebook stb. honlapok adatbázisait törik fel, hanem ilyen fis-fos kisebb oldalakét, fórumokét és akkor van baj, ha az ott regisztrált jelszavak, emailcímek és felhasználónevek megjelennek más regisztráció esetén is.
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
jegenye77
addikt
válasz
Darko_addict #3104 üzenetére
Megnéztem mégegyszer és 9,99 et vont le.
Ráadásul az első kettő vagy 3 hónap akciósan volt hirdetve, hogy csak 1 euró. Ez se telt még le.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
WhiteWalker
veterán
válasz
Darko_addict #3104 üzenetére
Nekem kb 1 hónapja törték fel az accountom. ( Amit a mai napig nem értek , hogy sikerült )
A supportnak írtam és kb 30 perc alatt letudtuk az egészet. Sikerült helyre állítani , nagyon gyorsak és segítőkészek voltak.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Tudok valamit csinálni?
Esetleg választ kapni, hogy miért vonta le ezt az összeget.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
kmarci25
addikt
válasz
jegenye77 #3109 üzenetére
Én megírnám nekik magyarul. Max majd szólnak, ha nem értik. Végülis szolgáltatnak Magyarországon, illene hogy legyen legalább egy supportos, aki érti a nyelvet.
Meg kíváncsi is vagyok rá, hogy mit szólnának hozzá.
Úgyhogy, ha magyarul írsz, jelezz vissza lécci, hogy mi történt...
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
jegenye77
addikt
válasz
mukibuci #3111 üzenetére
Mármint az írásban?
Németül tudom írni azzal nem lesz gond ha az megfelel.
Csak azért gondoltam a magyarra mert magyar tegisztrációval léptem be. ( Facebook )[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
jegenye77
addikt
válasz
Aweriot #3117 üzenetére
Akkor tényleg felesleges lenne írni.
Csak a hirdetést nekem 5 euróval írta!
Akkor nem észlelte, hogy hol vagyok?
+ a 2 vagy 3 havi 1 eurós akció se valósult meg[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Hol tudom törölni az előfizetést?
5 eurót se ért meg nekem de 10 et végképp nem. Alig töltöttem le zenét.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
válasz
Aweriot #3120 üzenetére
Köszönöm!
Le is mondtam.
Nem tartom korrektnek, hogy mikor a hirdetést kapom és előfizetek akkor nem nézi hol vagyok. Aztán meg levonja a nagyobb összeget automatikusan.
De elfogadom ha én voltam figyelmetlen.[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
Srácok, hogy működik a spotify családi csomag, haverokkal összeállhatunk vagy szigorúan ellenőrzi a spotify, hogy rokonok vagyunk-e / egy helyen lakunk-e? Vagy csak simán meghívja az előfizető a többi usert és kész?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ | PS4 Pro | X360 | OnePlus 5
-
doeeg
senior tag
Legújabb update óta a következőket produkálja a gyönyörűm: már nem jelenik meg a notification baron illetve azt lehúzva a kezelőfelület, illetve ami idegesítőbb, random időközönként leáll a zenelejátszás a háttérben.
Igen, pont úgy, mint amikor annyira kevés a memória, hogy az Android már kétségbeesetten kaparja össze a különböző alkalmazások elől - na ez nem fordult velem elő kb. 3 éve és 2 telefon óta, 3GB RAM legyen már elég....
Valakinek hasonló tapasztalat? Túrtam a beállításokat, de nem látok nagy változást.
Természetesen a korábbi problémáimat (tetűlassú kezelőfelület, végtelen homokórázások, random funkciók mondják azt hogy "offline nem működik" miközben online vagyok) nem oldotta meg a frissítés.
[ Szerkesztve ]
"A lelkiismeret 135 sebből vérzik..." - Road
-
Rimuru
veterán
válasz
Aweriot #3136 üzenetére
Akkor frissitek.
Engem jobban zavar hogy macos alatt eltunt az albumborito.Az arckeped se szoktam meg meg mindig.
Vigyázat, csalok!
-
Ez nekem olyan fejlesztés mint a dalszöveg, vagy a facca értesítési rendszer elvétele. Teljesen felesleges, de evvan.
Az arcképem pedig egyszerű, az eddigi pasas kutyája vagyok
"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde
-
unravel
őstag
Nekem a Music quality mostanában magától visszaáll Very highról Automaticra. Pl most a frissíteskor is.
LG V30 ¯\_(ツ)_/¯
-
doeeg
senior tag
válasz
FoxiestFox #3133 üzenetére
Nyilván (?) az Android lövi ki a háttérből a lejátszást, csak egy éve megvan a telefonom, akkor belaktam, azóta kb. egy notepad alkalmazást se telepítettem pluszban, beállításokhoz nem nyúlok. Aztán két napja (utolsó frissítés) kb. óránként leáll a Spotify. Ha ez a "telóspecifikus", akkor egyetértünk
"A lelkiismeret 135 sebből vérzik..." - Road
-
unravel
őstag
Annak minek dalszöveg aki azt sem érti hogy : Behind the lyrics
LG V30 ¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- Blu-ray lejátszók
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Nem fektethetnek be amerikai cégek a Xiaomiba
- [Re:] Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- [Re:] [Flisten01:] 2 év garancia:I5 10400F/RTX3060TI
- További aktív témák...
- Új Lenovo S145-15IWL 15,6” Netezős Multimédiás Laptop -30% 4205U 8GB 240GB SSD FULLHD LED MATT
- HP 8440p - i5 - 4GB RAM - 1600X900 HD+ 14"
- Dell Latitude 5300 2in1*i5 8365U/16GB/512GB/WWAN*Complete Care (törés, leöntés, leejtés) 2023.2.3-ig
- XIAOMI - MIA2/64GB/FEKETE - Tökéletes állapot
- [01.18]Kábelek, Átalakítók, Router, Matricák, Monitor 100ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.
Város: Dunaújváros
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy