Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- DIGI internet
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CSS topic
- Router gondok
-
IT café
Spotify
Hozzászólok Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Feltörték a spotify fiókomat, mert egy olyan készülékről hallgatják, ami nekünk nincs és nem is volt. Ezt lehet valahol jelenteni, lehet tiltani azt a készüléket vagy mi a teendő?
Jelszócsere megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
V.Stryker #3305 üzenetére
Spotify.com, bejelentkezel és a megjelenő oldalon lent az utolsó menüpont a mindenhonnan kilépés.
Burt1793: Nekem UHS 10 kártyám van, ott nincs ilyen. Habár kétlem, hogy ezen hasalna el.
[ Szerkesztve ]
"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde
-
kmarci25
addikt
válasz
Burt1793 #3304 üzenetére
Pedig szerintem pont az a baj, hogy lassú. Egy ilyennel szerintem jelentős javulás lenn.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Corleone33
aktív tag
Legutolsó frissítés óta az app magától összeomlik androidon fél perc után kb
Fórumukat elnézve nemcsak én futottam ilyen hibába. Gratulálok, ezért mocskosul megérte updatelni.
-
WhiteWalker
veterán
válasz
Corleone33 #3311 üzenetére
Nálam is.
Két napig net nélkül voltam , aztán frissült az egész és a felület is megváltozott... , rohadt fapados lett és lehal állandóan -
patex1983
senior tag
válasz
WhiteWalker #3314 üzenetére
Megváltozott felület? Hol? Nálam is frissült pár napja az andoridos kliens, de semmi változást nem tapasztalok. Főleg nem a külcsínyben.
X
-
jupp008
aktív tag
válasz
WhiteWalker #3314 üzenetére
Ma reggel vettem észre kocsiban elindult automatikusan a zenelejátszás és akkor láttam, hogy átváltott a kezelőfelület nagy ikonokra, egyszerűsítettebb nézetre. Amikor beértem az irodába visszaváltott normálra.
Gondolom ez az a "autós felület" vagy mi lehet a hivatalos neve, hogy könnyebben és biztonságosabban kezelhesd a kocsiban.Így elsőre jónak is tünt, valóban autóban hasznosabb.
eladó 20mm gyors-csatlakozós óraszíjak: https://tinyurl.com/yxppu3en
-
kmarci25
addikt
válasz
WhiteWalker #3317 üzenetére
Én észre se vettem, hogy változott, pedig tegnap délután is használtam, meg ma délelőtt is. Úgy látszik tegnap délután 6 és ma reggel 9 között kihagytam egy frissítést.
-
kmarci25
addikt
válasz
WhiteWalker #3320 üzenetére
Hát... Elindítottam, meg akartam nyitni a beállításokban a hangszínszabályozót, de nem sikerült, mert a beállítások helyett csak a fekete képernyőt láttam... A lejátszás folytatódott, minden funció működött, csak a beállítások nem. Újra kellett indítani, kilép-spoti bezár, újra nyitni, és úgy már ment. Ki érti...?
-
doeeg
senior tag
válasz
WhiteWalker #3320 üzenetére
Ez nálam is megszűnt szerencsére, jár a pluszpont nekik.
"A lelkiismeret 135 sebből vérzik..." - Road
-
kmarci25
addikt
-
jupp008
aktív tag
válasz
kmarci25 #3327 üzenetére
Igen.
Bár, hogy pontos legyek a kocsiban van gyári kihangosító is, csak nem tud zenét streamelni, ezért kell a Roidmi plusszba. Szal amikor kinyitom a kocsiajtót akkor a teló már rácsatlakozik egyszerre a Ford audió -ra és a Roidmire.
Ezt most csak azért írom le, mert nem tom hogy mit vesz alapul a 'Car mode' aktiválásához mert ha bármilyen bluetooth eszközhöz - hangfalhoz csatlakoztatom otthon vagy az irodában akkor marad a normál felület, ezért gondolom én, hogy kell hivatalos autós kihangosító, hogy tudja autóban ülsz.eladó 20mm gyors-csatlakozós óraszíjak: https://tinyurl.com/yxppu3en
-
Black&White
őstag
Itt is ver. 8.4.75.670 és van Autó nézet menüpont.
-
42
senior tag
Szerintem
gusztustalanronda. Én ki is kapcsoltam.[ Szerkesztve ]
Viszlát, és kösz a halakat!
-
kmarci25
addikt
Ez teljesen érthetetlen...
-
unravel
őstag
vótmá?
What’s New With Spotify Premiumegész jók a "Your top genres" rádiók, de biztos sikítozni fogtok , hogy ez megint milyen zenéket dobál
[ Szerkesztve ]
LG V30 ¯\_(ツ)_/¯
-
asuspc96
senior tag
Helló,
Gondolom az simán létezhet, hogy "pár" előadót nem találok meg, főleg az ilyen "kisebb" kaliberűeket.
Elég sok bass boosted, vagy trap nationos zenét hallgatok, és javarészét egyáltalán nem találom meg.
Premium előfizetésem van, szóval arra tudok csak gyanakodni, hogy jóval szegényesebb a felhozatal mint YT-on.
Helyesek a meglátásaim, vagy valamit elbalf@szskodok ? -
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Nézegettem az összefoglalóban a felhasználói playlisteket, ilyen stílusút nem láttam, ezért bátorkodom megosztani veletek, hátha van, aki szereti az ilyet is. Főleg uplifting és vocal trance dalokat adok hozzá, illetve akad néhány progressive és deep-esebb szám is, bár ezek később lehet inkább külön listára mennek majd. Apránként kerülnek rá dalok, ha megtetszik valami az újabb megjelenésekből, kismillió régebbi számot összeválogatni se időm,se energiám igazából.
Console gamer
-
whbear
senior tag
-
unravel
őstag
válasz
asuspc96 #3341 üzenetére
Hali!
Spotifyon csak "hivatalosan megjelent" zenék vannak meg. A Youtubera pedig bárki, szinte bármit, bármilyen feldolgozást, remixet, covert feltölthet.
Megoldások:
a, választasz másik zenét a több mint 30 millióból
vagy
b, letöltöd youtuberól és hozzáadod a helyi fajlokhoz. Nekem is van néhány nemhivatalos remix, koncertfelvétel, ami különlegesség és nincs meg a Spotin és nem is lesz.LG V30 ¯\_(ツ)_/¯
-
komyka
tag
Üdv. Megirigyeltem egy funkciót az ios-től androidosként, ezért gondoltam megkérdezem van e rá mód, hogy S7-es samsungon (8-as android) elővarázsoljam. Konkrétan az lenne, hogy a zárolt képernyőn olyan widget legyen kint amivel a számokba bele is lehet tekerni. Ugye alapból csak a start/stop meg a léptetés játszik. Létezik ilyen samsungra, vagy egyáltalán androidra?
-
TBMC
addikt
skacok!
carplayen lehet valahogy a listákon belül rendezést beállítani?pl legutóbb hozzáadottat listázza felül?
az őrületbe kerget, hogy folyton a telón kell nyomkodni mert a carplayes spoti alkalmazason össze vissza pakolgatja a számokat adott listákon belül.markbellus.hu 2018 Ford Focus MK3 RS+ limited edition
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Manuális objektívek DSLR-en, MILC-en
- PlayerUnknown's Battlegrounds
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PayPal
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- Blu-ray lejátszók
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo S145-15IWL 15,6” Netezős Multimédiás Laptop -30% 4205U 8GB 240GB SSD FULLHD LED MATT
- HP 8440p - i5 - 4GB RAM - 1600X900 HD+ 14"
- Dell Latitude 5300 2in1*i5 8365U/16GB/512GB/WWAN*Complete Care (törés, leöntés, leejtés) 2023.2.3-ig
- XIAOMI - MIA2/64GB/FEKETE - Tökéletes állapot
- [01.18]Kábelek, Átalakítók, Router, Matricák, Monitor 100ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest
Cég: T.A.Cs.
Város: Budapest