Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- DIGI internet
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CSS topic
- Router gondok
-
IT café
Spotify
Hozzászólok Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Sanyi.mTs #3737 üzenetére
Tök jól működik a google chromecast audio, gyorsan beállítottam, rákötöttem RCA kábellel az erősítő tape2 bemenetére. Spotify-t magától játssza az eszköz, telefonon ki is lehet lépni, így egyáltalán nem is meríti, de amúgy is csak távirányítja a telefon, tehát jóval aksikímélőbb.
Van egy olyan beállítási lehetőség, hogy Full Dynamic Range mode, ezt engedélyezve egyelőre csak annyit hallok biztosan, hogy hangosabban szól a hifi valamennyivel. Elég szűkszavú ott a súgó, azt írja, ha torzít a hifi, kapcsoljuk ki, mivel ez nem történik meg, egyelőre bekapcsoltam.(#3741) Alvin_ti4200: Tyű, hát belehallgattam ebbe a happy hardcore til i die albumba, nem is adtam fel pár után, többe beletekertem, ezzel engem kínozni lehetne.
De gratulálok a sok követőhöz!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
DonThomasino #3748 üzenetére
Próbáld meg másik wifiről.
Alvin_ti4200
Amint gép elé kerülök
"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde
-
válasz
DonThomasino #3754 üzenetére
Zene megy?
"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde
-
válasz
DonThomasino #3756 üzenetére
Passz, kéne működnie.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
ígyvanferi #3759 üzenetére
Ez tipikusan olyan stílus, ami vagy bejön valakinek és akkor órákig tudja hallgatni vagy egyáltalán nem és akkor soha többet a közelébe sem megy
Én se hallgatom nap, mint nap, ezer meg egy más stílus van, ami legalább ennyire vagy még jobban tetszik
Valószínűleg azért is nő a követők száma, mert ebben a stílusban én nem találtam még egy hasonló, jól összeszedett, elejétől a végéig meghallgatható listát, emiatt nehéz is a dolgom, hogy felfedezzek számomra ismeretlen előadókat, mert az ajánlások mellett leginkább kézzel kell felkutatnom minden egyes zugot, ahol még nem jártam
-
válasz
Alvin_ti4200 #3761 üzenetére
Kész is
-
válasz
DonThomasino #3766 üzenetére
Akkor a hiba az Ön készülékében van
Csak sajnos elképzelni nem tudom, hogy mi. Esetleg próbáld meg újratelepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Breki
veterán
Sziasztok
Mi a különbség a Spotify és a Spotify + között.
Illetve sikerült ilyen Hi-Fi minőségő cuccot beszerezni
Amit remekül kezel a teljes verziós Spotify egyik bal másik jobb, de mikor ezekre küldöm a zenéz az Eq nem bekapcsolható.
Itt még na a teljes verzió volt meg.
Ezt hogy lehet bekapcsolni, illetve van-e külső program amivel lehet Spotify zenéit eq-ni?
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Burt1793
veterán
Külső programmal lehet az EQ-n állítani, de ha tényleg olyan minőségi cuccot vettél, akkor ez nem szükséges, sőt.
Korábbi témához: A google chromecast audio-ban is van eq, ki is próbáltam, szét lehet vele cseszni a zenét. 😃 A HDR szépen működik, jól szól a cucc, szuper, hogy nem a teledon játssza le a tartalmat.
-
Breki
veterán
válasz
Burt1793 #3771 üzenetére
A cucc elég prémium
És jól is be van lőve.
Csak én szeretem az átlagnál kicsit több magasakat, és ezt mobilról hallgatva be is állítottam, tök jó lett csak nem értem a két hangszoróra küldve miért nincs eq
Tudnál mondani ilyen programot?
-
DonThomasino
addikt
A veszteség metes tömörítés használatáról továbbra sincs új hír?
/ Dinamo Kiev foci sál ELADÓ!/QED XT40i 2x3m ELADÓ!/
-
Breki
veterán
válasz
Burt1793 #3774 üzenetére
Igen azért kell wifin mert két készüléket kell kezelni dualban ahogy a cikkben is írják. Az alkalmazás az egyik gyengéje legalábbis androidon, azt írják Apple-n sokkal jobb.
A készülék Xiaomi Mi A2
És mi a különbség a spotify és spotify + között?
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
őstag
válasz
ígyvanferi #3759 üzenetére
Mint sok más, ez is ízlés kérdése.
Apropó, ha már erre jártam, vagy egy kisebb playlist-em válogatott techno/rave számokkal, elég kevés van belülük spoti-n, mix-ek meg ugye Soundcloud-on, de nem is emiatt használom elsősorban.
Nem igen találtam hasonló összeállítást, így hátha érdekel valakit.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
OPiiPO
addikt
Nem Hi-Fi, ahhoz szabvány szerint le kellene tudnia menni 40Hz-ra max. -3db eltéréssel - az adatlapja szerint pedig 65Hz az alja. Ettől még szólhat jól, csak nem teljesíti a DIN 45500 szabványt.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Burt1793
veterán
Én akkor sírtam el először magam, amikor kiderült, hogy egy JBL Xtreme mit tud az otthon megszokott TEAC A-H500i-hoz képest (amin két Wharfedale toronyhangszóró van). Egy rockzenét se lehet lejátszani azzal a bluetooth-os szarral... egy-két mai elektronikus "zene" elviselhetően szól rajta, de ennyi. Hetekig azt hittem, hogy kínai hamisítványt vettem.
-
Breki
veterán
válasz
unravel #3788 üzenetére
Hangszínszabályzót van.!
Csak külső eszközre rakva, nem állítható.
A másik meg ilyen hifis körökben mozgok, házigazdája is vagyok voltam ilyen fórumnak, a haverom hangrendszereket, erősítőket, hangfalakat épít Pesten milliomosoknak, na ő rá is csapnak a kezemre, ha állítgatni akarnám, de ő direkt így lövi be.
Egyébként semmi baja a hangzásának, főleg, ha a kettő együtt szól, de én szeretnék egy nem lineáris hangképet különböző zenékhez.
-
Burt1793
veterán
Ez arról szól, hogy tudja automaikusan állítani az EQ-t, ha ezt támogatja a zenealkalmazásod és ha a számok id3 tagjei (amik a stílus, műfaj infókat is tartalmazzák) helyesen léteznek.
Ha fizettél az alkalmazásért, akkor a streaming app-okkal is működik ez, de spotifynál engedélyezni kell a lejátszott adatfolyam láthatóságát.Kb. ennyi, mobillal írtam, szóval nem láttam közben a szöveget, nem tükörfordítás. 😃
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #3741 üzenetére
Nemrég kaptam az üzenetet, hogy a pár kérdésből álló mini interjú már kint is van a honlapon, illetve a playlistem bekerült a gyűjteménybe is. A layout és a funkciók még bőven változni fognak, ahogy említettem, ettől függetlenül, ha kíváncsi vagytok rá, mit kérdezett a los angelesi lány tőlem és mit válaszoltam rájuk, akkor katt.
[ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
Androidon tényleg nem lehet áthelyezni playlistet más helyre vagy mappába?
LG V30 ¯\_(ツ)_/¯
-
Burt1793
veterán
Azt tudjátok esetleg, hogy olyan eszközön hallgatva a spotify-t, amin rendesen fut és az streamel (mont ez a google chromecast audio) lehet-e állítani a hangminőséget (mint telefonnál, pc-nél), vagy ha nem, akkor milyen minőségre van állítva?
-
qqzs
őstag
válasz
Burt1793 #3799 üzenetére
En is epp a hetvegen futottam bele ebbe a kerdesbe.
Google Home sajat hangszoron ugy szolt egy zene mintha 96kb lett volna vagy rosszabb foleg a cintanyernal hallatszott ez. Aztan atraktam az erosito built in cc re ami picit jobb volt majd az erosito sajat klienset probaltam ami meg jobbnak hallatszot de mar nem mernek megeskudni. Hogy lehetne ezt merni? Esetleg routeren latszik ez valahol?
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PayPal
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- [Re:] Három méretben, töltő nélkül jött meg a Galaxy S21
- Blu-ray lejátszók
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Nem fektethetnek be amerikai cégek a Xiaomiba
- [Re:] Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt
- További aktív témák...
- Új Lenovo S145-15IWL 15,6” Netezős Multimédiás Laptop -30% 4205U 8GB 240GB SSD FULLHD LED MATT
- HP 8440p - i5 - 4GB RAM - 1600X900 HD+ 14"
- Dell Latitude 5300 2in1*i5 8365U/16GB/512GB/WWAN*Complete Care (törés, leöntés, leejtés) 2023.2.3-ig
- XIAOMI - MIA2/64GB/FEKETE - Tökéletes állapot
- [01.18]Kábelek, Átalakítók, Router, Matricák, Monitor 100ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest