Hirdetés
- YouTube
- DIGI internet
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- XPEnology
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CSS topic
- Router gondok
- [Re:] Brutális GDPR-bírságot szabtak ki
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [bkercso:] TicTac UFO - mi lehet ez?
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
IT café
Spotify
Hozzászólok Aktív témák
-
unravel
őstag
-
törölt tag
Sziasztok,
Az miért van, hogy tableten ingyenes verziónál (!!) korlátlanul tudok válogatni a zenék között?Persze nem baj, csak nem tudom az okát.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
addikt
-
fausto
őstag
Sziasztok,
Van egy kedvenc előadóm, akiknek most eltűnt 2 albuma
A mentett cuccaim között még megvan, de nem tudom lejátszani, ha pedig rákeresek az előadóra, akkor nem található meg ez a 2 album. Ez mi miatt történhetett?
A Subscribe "Áthangolva" és "Bookmarks" albumok tűntek el -
vtomi2
őstag
Sziasztok! Ti kaptatok idén akciós éves előfizetésre lehetőséget? Tavaly decemberben lejárt, és azóta semmi akciós ajánlatot nem kaptam
-
twofatcat
őstag
Én lusta vagyok ehhez, aki koca zenehallgató szerintem lehet így spórolni kicsit:
1. Spotify Premium lemondása
2. Free változat vagy Apple Music próbaidőszak addig
3. Kb. három hónap Free után küldi a Spotify az 5 euró 3 hónap Premium ajánlatotKét hónap havidíj spórolás
-
twofatcat
őstag
Tesztelik adott előadó blokkolását. Bízzunk benne hamarosan be is vezetik a funkciót.
-
unravel
őstag
- A beálíltásokban meg kell adni az útvonalat ahol a saját mp3 számaid tárolod a számítógépen.
- Ezek a zenék ekkor megjelennek Helyi fájlok listában.
- És ha csinálsz egy új playlistet (pl. Subscribe - Bookmarks néven) akkor azt utána le tudod tölteni androidra ha ugyanazon a hálózaton van a két eszközLG V30 ¯\_(ツ)_/¯
-
CtiveR
tag
Sziasztok! Van lehetőség arra, hogy a múltheti "E heti kaland" listát megnézzem? Volt egy szám ami nagyon tetszett, de elfelejtettem lementeni
... vagy valahol esetleg bedobhatja még?
Aláírás.
-
twofatcat
őstag
válasz
Aweriot #3729 üzenetére
Vannak export-import okosságok is.
Illetve aki spórolni akar kössön kompromisszumot pár hónapra. Illetve Spotify Free módban is tudod streamelni a Spoti listáidat, azt hiszem már a shuffle megkötésen is enyhítettek. Csak a reklámot és kisebb bitrátát kell elviselni.Csak tippként írtam ezeket azoknak akik spórolni akar egy kicsit, nem szarrágásból.
(#3728) CtiveR Sajnos nem sok esély, nézd meg a "Recently played" résznél esetleg. Majd amikor legközelebb találkozol vele gyorsan mentsd el.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
twofatcat #3730 üzenetére
Mind a kettő megoldás fizetős, igaz a Stamp csak 100 szám felett.
Tudom, csak szerintem ezzel, ennyiért nekiállni szarakodni tényleg kimeríti az önszopatás fogalmát
"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde
-
twofatcat
őstag
-
Burt1793
veterán
Üdv!
A hifi egyik aux bemenetére szeretnék kötni valami olyan eszközt, amin fut a spotify és telefonról csak indítani kelljen, hogy mit játsszon.
Érdemes ilyet, vagy vegyek egy wifis átjátszót? (Bluetoothos már van 2 másik hifin a házban, a nappali hifijére komolyabbat szeretnék. -
Burt1793
veterán
válasz
Burt1793 #3733 üzenetére
Egyelőre egy Google Chromecast Audio-t (13k ft) néztem ki, illetve van egy Yamaha WXAD-10 (50k ft) is, amiről sok jót olvastam.
Egy 20 éves Teac erősítőre kötném, amin van két Wharfedale toronyhifi. Nagyrészt spoti menne róla, de egy-két notebook is rátévedne néha.
Ha az alap, d-link bluetooth audio streamer is megfelel hangzásban, akkor a google megoldásával nem lövök mellé, nem kell a yamaha, ezt jól sejtem? Van esetleg más versenyző, ami ajánlottabb?Köszi!
-
yanesz
tag
Sziasztok,
Van egy LG hifi amin van usb bemenet.
Mit kell vennem,hogy legyen rajta Bluetooth?https://oneplus.net/hu/invite#EY42NNSRQDWA1PQ
-
Alvin_ti4200
félisten
Jó híreket jöttem megosztani!
Karácsony előtt nem sokkal a legrégebbi és legismertebb playlistem (Happy Hardcore Til I Die) átlépte a 10 ezer(!) követőt - sőt, a napokban már a 11 ezret is
Nem tudom, mit mondjak, tényleg a szívem-lelkem benne van - és talán a jó ízlésem is haha.
Nemrég tettem le a telefont, a frissen indult bestnew.com oldal egyik alapítója keresett meg az imént említett lejátszási listával kapcsolatban, hogy szeretne velem egy rövid interjút készíteni. A layout még bőven változni fog és még csak éppen, hogy elkezdték feltölteni tartalommal, a céljuk - ha jól értettem - az, hogy összegyűjtsék a Spotify-on található legjobb, mezei emberek által készített playlisteket és szeretnének minél többükkel beszélgetni is egy rövid (kérdés-válasz) interjú keretében. Az alapító hölgy korábban már menedzselt relatíve ismert előadókat, a többi alapító pedig más kiadóknál, illetve a Spotify-nál dolgozott. Az oldallal nem csak egy közösség kialakítása és a legjobb(nak vélt) Spotify-os listák összegyűjtése a cél, hanem a kiadóknak is szeretnének betekintést nyújtani, hogy könnyebben felfigyelhessenek előadókra, művészekre. A kiadók egyébként kapcsolatba is léphetnek adott esetben a kurátorokkal (a playlistek készítőivel), amit nem tudom, miért tennének meg, de állok elébe
A másik, hogy hoztam Nektek egy új (pontosabban leporolt, átdolgozott és jelentősen frissített) listát, ami a 80-as évek hangzásvilágába enged betekintést, de modern köntösben. Synthwave, retrowave és retro electro stílusokból építkezik, ha gondoljátok, hallgassatok bele
[ Szerkesztve ]
-
Criminal017
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #3741 üzenetére
Gratulálok!
Bele is hallgatok gyorsan. -
válasz
plusz 1 követő
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
válasz
Bekerült az összefoglalóba
"Kezdem azt hinni, hogy Isten, amikor az embert teremtette, némileg túlbecsülte saját képességeit." Oscar Wilde
-
Brett001
aktív tag
válasz
Gratula! A 80's synthwave, retro electro stílushoz még vehetsz fel spacesynthet is, ha szereted (Laser Dance stb.) anno tini koromban nagy kedvencek voltak.
Jó pár listám van nekem is, de követő csak 1-1 darab, igazából engem nem is nagyon érdekelt, magamnak gyűjtögetem.Gondolom azért illet volna reklámozni is (facebookon pl)
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
DonThomasino
addikt
A podcast rész működik az ingyenes előfizetéssel ?
/ Dinamo Kiev foci sál ELADÓ!/QED XT40i 2x3m ELADÓ!/
-
válasz
DonThomasino #3746 üzenetére
Igen.
-
törölt tag
Ha jól használtam a keresőt, még nem volt szó róla itt:
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Criminal017 #3742 üzenetére
Criminal017, MADcat, Aweriot: köszönöm szépen
A Moving Melodies azóta nevet váltott (Peace) és ki is bővült. Ha esetleg ki lehetne cserélni a nevét az összefoglalóban, azt megköszönném
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Cyberpunk 2077
- [Re:] [Flisten01:] 2 év garancia:I5 10400F/RTX3060TI
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- [Re:] Megosztható játékélménnyel bővül idén a Stadia
- Óra topik
- [Re:] LG OLED55CX3LA 55" (139cm) 4K UHD OLED Smart TV
- GTA V
- [Re:] Xiaomi Redmi 9 - 3/32GB - Dual SIM - 1 hónapot használt
- [Re:] Lenovo Y700 i7 6700HQ 8GB DDR4 128SSD + 1TB gamer laptop
- További aktív témák...
- Új Lenovo S145-15IWL 15,6” Netezős Multimédiás Laptop -30% 4205U 8GB 240GB SSD FULLHD LED MATT
- HP 8440p - i5 - 4GB RAM - 1600X900 HD+ 14"
- Dell Latitude 5300 2in1*i5 8365U/16GB/512GB/WWAN*Complete Care (törés, leöntés, leejtés) 2023.2.3-ig
- XIAOMI - MIA2/64GB/FEKETE - Tökéletes állapot
- [01.18]Kábelek, Átalakítók, Router, Matricák, Monitor 100ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PROGmasters
Város: Budapest
Cég: Polygence
Város: Budapest