-
IT café
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prinz Eugen
tag
Hali, akcios/bb e27 led-et latott valaki mostanaban esetleg nagyobb pakkban?
-
Prinz Eugen
tag
válasz Flesh33 #29181 üzenetére
Tudom, nem tonhal .. de aki szereti az olajos halat, és van horgász ismerős / olcsó beszerzési forrás .. baromi finomat lehet otthon csinálni! Volt már itthon pontyból, harcsából, keszegből, stb .. vegyesen .. finom , saját ízlésre szabott fűszerezés, friss ropogós kenyér, szerintem a bolti különféle olcsóbb tonhalak, szardíniák többségét veri a dolog. De persze ízlésről marhaság vitatkozni.
-
Prinz Eugen
tag
válasz Mr.Csizmás #28721 üzenetére
My bad már próbáltam leszokni, de még nem sikeres a projekt
-
Prinz Eugen
tag
Hali, wc papper rég volt, most mi az "okos" megoldás?
-
Prinz Eugen
tag
Köszi mindenkinek a tippeket srácok, sejtettem sajnos, hogy semmi értelmes nincs már Az édesítőknek az ízét én se szeretem, de majd próbálkozok akkor
-
Prinz Eugen
tag
Sziasztok! Szörp témában kérnék véleményt-segítséget.
Próbálok figyelni, hogy ugyebár lehetőleg kevés káros anyagot toljak magamba.. így Édesanyám készítette házi mentaszörp a bajnok (cukor,citrom,menta,víz).
Viszont egyrészt a készlet is véges, másrészt néha egy kis változatosság se árt.
Keresek tehát finom, nem édesítőszeres, pénztárcabarát szörpöt, köszönöm.TL;DR - Melyik a legtermészetesebb ízű, legkevesebb hozzáadott cuccal kapható szörp itthon, spórolós kereteken belül? (Tudom, ilyen nincs, de hátha mégis )
-
Prinz Eugen
tag
Koszi a deo tippeket skacok, akkor ezek szerint nagy difi most nincs sajnos
-
Prinz Eugen
tag
Hali, 1250 alatt stiftes oldspice-t latott valaki mostanaban esetleg ?
-
Prinz Eugen
tag
Ahoy, lassan elfogy az öreg kék tento itthonról, mi számít most BB budipappernak?
(Nem kell a négy réteg, meg az illatfelhő, az imént említett nekem tökéletesen megfelelt.) -
Prinz Eugen
tag
válasz Mr.Csizmás #21824 üzenetére
Na látod, ezt annyira nem néztem még, hazafelé a sarkon van felém egy üzletük, oda szoktam betévedni, és néha jók a cuccok. Gyors ránézés alapján pl most az online 2790/kg import trappista stimmel, párszor már vettem, számomra fogyasztható, bár múltkor gyanítom, összekeverték valamelyik nagyobbik lukacsos társával, de azzal csak a vevő járt jobban illetve 2 nappal ezelőtti vásárlásból ami még rémlik a sajton felül az hell, sűrített paradicsom .. ezeknek az ára is klappol, szóval elég up-to-date ahogy elnézem.
-
Prinz Eugen
tag
Nem tudom volt-e már itt, nyilván szűkebb réteg, de akinek a közelében van Groby, érdemes figyelni a sajtokat. Tegnapelőtt pl. Goudát vettem, 1990/kg .. (kicsit el is kerekedett a szemem, nem tudom utoljára mikor kaptam 2000 alatti pénzért sajtot ) meg máskor is találkozni spórolós -feltankolós termékekkel.
-
-
Prinz Eugen
tag
Hali, joaras wc tisztito (pl domestos vagy barmi hatekony) pakkot latott esetleg valaki mostanaban? Korabban asszem' alzas volt linkelve, csak lemaradtam Vagy inkabb valami nagyobb kinai fele kacsintgassak?
-
Prinz Eugen
tag
válasz Mr.Csizmás #19867 üzenetére
Koszi, akkor par napon belul valahogy utbaejtem majd, es rakukkantok a sajtokra-hutopultos holmikra! (Kenyeret mondjuk honapok ota nem vettem boltban, de a tobbi dolog nehezebben allithato elo hazilag )
-
Prinz Eugen
tag
válasz Mr.Csizmás #19863 üzenetére
Szega market, meg offline? Hogy is van ez? (Bocsi, nem vagyok kepben, csak egyszer jartam a budagyongye szegaban, arra gondolsz mint offline? )
-
Prinz Eugen
tag
Sajt akcioval talalkoztatok a napokban ami megeri? utolso adagot vettem ki fagyasztobol tegnap :/
-
Prinz Eugen
tag
válasz Soulfly842 #19577 üzenetére
Na és szakállasoknak valami hasonló akció nincs?
-
Prinz Eugen
tag
Sziasztok, bármiféle bestbuy/akciós húst látott valaki mostanában? Árstopos őrületen kívül .. (csontos/csontozott nem számít)
-
Prinz Eugen
tag
Hali, hirtelen nem talalom az akcios arat, nem tudja esetleg valaki, hogy Aldi Kokett (kek csomag, 10tekercs, 180lap) budipapir mennyibe faj most? Koszi!
-
Prinz Eugen
tag
Koszi a tippeket sracok
-
Prinz Eugen
tag
Sziasztok, olcsó tésztát, illetve húsféléket (pl. csirkecomb/filé, darálthusik) látott esetleg valaki mostanában?
-
Prinz Eugen
tag
Sziasztok, ha nincs idő házi pizzát gyártani, van valami bevált, jóáras mirelit verzió? év eleje környékén ha jól emlékszem pennyben találtam 500 pénz magasságában egészen ehetőt, többféle ízben, (asszem san fabian vagy mifene) de most olyan bolt nincs a környékemen.
Természetesen ha ott még mindig van ennyiért, akkor lehet betáraznék.
Nyilván van a 3-400 forintos, sima fóliás, pizzának csúfolt valami több helyen, vastag tésztával, minimális feltéttel aminek jó része paprika .. na nem olyasmire gondoltam
Köszi -
Prinz Eugen
tag
Sziasztok! Gyorsettermekben kaphato 'heinzz' edes-savanyu szoszt lehet valahol kapni? Vagy barmilyen, hasonlo finomsagot?
(Sejtem, hogy ennek a kerdesnek is lenne helyenvalo topikja de telorol nem talaltam igy hirtelen. )
Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Villanyszerelés
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest