- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Milyen routert?
- Sweet.tv - internetes TV
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Microsoft Excel topic
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
hossszú #1374 üzenetére
Jelen pillanatban a Vista is egy nagy rakás... bug, nincs értelme használni, szóval nem értem a problémádat.
Fél-egy év múlva viszont a legtöbb gépen Vista fog figyelni, akkor majd lehet kukázni a DirectSound-os hangkarikat, mivel M$-ék gondoltak egy merészet és a Vista OpenAL megvalósításából kiirtották a Generic Hardware Device-t, csak Software és és Pure Device-t ismer...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
hossszú
őstag
Ma megnéztem a melós gépemben is a karit, ebben még cifrább dolgokat művelt mint az itthoniban.A driver felrakása után eltünt a gépből a kari, sem az eszközkezelőben sem az Everestben nem volt látható mint ha fizikálisan kivettem volna a gépből.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
szacsee
nagyúr
A lapod Biosa a legújabb.
Elóször az NForce drivert (legújabbat, ha azt használod, akkor amit a telepítés elött használtál nem tom melyik az optimál az NF4-nek az újban már csak az NF5-6 chipeket foltozgatják))ragd fel + frissítsd az XP-t, utána a kari drivere.
Ja SP2 a minimum!
[Szerkesztve] -
baluf1
csendes tag
Hogy van-e a gépedben valami, amivel nem működik együtt, azt a legegyszerübben úgy tudod megnézni, ha kiveszel mindent, a gépből, amit csak lehet.Vegyél ki (ha egynél több van persze) memóriákat, ellenőrizd külön-külön más más foglalatban.Húzd le a cd/dvd-t. nézzd megy egy winyóval, meg hasonlók.Alaplapi bioszban is meg lehet próbálni állítgatni ezt-azt, bár ehhez nem nagyon értek.Milyen lapod van?
-
baluf1
csendes tag
http://www.youp-pax.org/
vagy
http://www.driverheaven.net
Nekem annó az audigy2zs csinálta a kék halált xp-re rakás közben, a gyári telepítő lemezzel. A youp-pax féle moddolt driverek símán felmentek rá, nemtom kiadták e már a moddolt X-fi drivert, de szerintem ez meg fogja oldani a problémádat. Valszín az alaplapoddal, vagy vmelyik perifériával nem szeretik egymást. (Amikor a P4p800-se lapom kimult, az újjal probléma nélkül kezdett menni a kártya.) -
Hitman
aktív tag
Mea culpa, tévedtem, az tényleg egy tápcsatlakozó, de ellentmondásos választ találtam.
PH teszt: [link]
''A szereléssel kapcsolatban annyit érdemes megjegyezni, hogy a Inspire T7900 hangfalszett kicsomagolásával és összeállításával lényegesen többet vesződtünk, mint a hangkártya gépbe illesztésével. Kiválasztottuk azt a PCI bővítősínt, amelyik a lehető legtávolabb van a tápegységtől, illetve azoktól a komponensektől, amelyekben motor található (ventilátorok, merevlemezek), csatlakoztattuk a molex tápcsatlakozót (ami nem a hangprocesszor, hanem a külső I/O doboz működéséhez szükséges), a vezérlődobozt, illetve a hangszórókat, majd egy laza mozdulattal bepöccintettük a PC-t.''
Na most itt az az érdekes, hogy nekem pl. fatality előlapi paneles változat van, és az előlapi panelen is van egy ilyen 4 tűs tápcsatlakozó, amit be is kötöttem, de a kártyára semmilyen áramot nem kötöttem külön és tökéletesen megy, nemtom mi lenne ha a kártyára is rátolnék egy power csatlakozót, de az biztos hogy nélküle is tökéletesen működik (a user manual sem említette, hogy oda kellett volna vmi molexet csatlakoztatni), elképzelhető, hogy az elite pro-nak kell nafta a külső egység miatt.
[link][link]
Esetleg hardver ütközés nem lehetséges ! Próbáltad már másik PCI foglalatban is?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- További aktív témák...
- Akai MPC Key 61 Zenei munkaállomás - Fekete ( Este teszek fel saját képet!)
- LGA1700, AM5 ... processzor foglalat JAVÍTÁS, CSERE
- Dell E7450 i7-5600 és Dell E7470 i7-6600 működő alkatrészek.
- AM4 Ryzen Görbe LETÖRT LÁB, Processzor láb avítás
- Philips Fidelio L2 nyitott, vezetékes fejhallgató újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest