Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Wednesday
Hát igazából jobb volt mint amire számítottam. Karakterek terén ami igazából nem tetszett az Fester bácsi, itt illett volna kicsit rámenni a Christopher Lloyd féle variánsra, azt a féle sminket használni és színészi játékot alkalmazni. Gomezt illetően azt mondják hogy Luis Guzmán passzolt eddig a legjobban a képregényes Gomez megszemélyesítéséhez, de nekem a kedvenc Gomezem mindig a Raúl Juliá által megformált karakter lesz. Igazából a casting korrekt volt és ha figyelembe vesszük hogy a célcsoport a fiatalabb korosztály, nem volt rossz összességében, de a CGI-ra azért költhettek volna pár dollárral többet. -
KISDUCK
addikt
Elkezdtem ezt a "Chilling Adventures of Sabrina" sorozatot, 4 részt megnéztem és hát van egy olyan érzésem hogy az egyik bizonyos karakter csak "netflix karakter", mert nem emlékszek rá a régi sorozatból és olyan stílusjegyeket kapott amiknél kicsit kilóg a lóláb szokás szerint ahogy az a netflix originals-oknál lenni szokott.
Ami viszont a legjobban fáj az Salem, most nem tudom eldönteni hogy csak simán kiherélték a karaktert vagy lebontották egy kiherélt macskára és Ambrose Spellman-re. Ezt nem teszem spoilerbe, mert ez már az első résznél felötlött bennem.Ez annyira hiányzik:
Értem én hogy elég jelentős átírást kapott a sorozat, de Salemet meghagyhatták volna így ebben a formában.
-
KISDUCK
addikt
True Detective / A törvény nevében S03
Na hát letoltam, de én is úgy érzem ahogy mondátok hogy gyengébb mint az első és jobb mint a második évad. A történetvezetés kiégetett, az első évadnál is kicsit zavart hogy 2 síkon halad a story, de itt megfejelték egy harmadik síkkal. Értem én hogy így jobban lehet bemutatni vagy érzékeltetni , de ez akkor is zavaró volt nekem. Pontot nem írok marad az S01>S03>S02.a főszereplő betegségét Elég jó volt, nézette magát. A színészi játék az ott volt. 8 pont mehet neki.
-
-
KISDUCK
addikt
válasz lezso6 #66912 üzenetére
Lehet hogy hülyén hangzik, de ez van. Attól hogy beszélünk ezekről a filmekről sorozatokról, nagyobb eséllyel fognak róla hallani, lehet hogy valaki kíváncsiságból belenéz. Azoknál a produktumoknál amik moziba mennek ott nyilván erősebben a hatása a rossz véleményeknek, mert akkor XY nem vesz rá jegyet, de ami megy streamre ott az más tészta, ott a megtekintés számít. Az értékeléseket az imdb-n egy adott sorozat kapcsán nyilván azért törölték mert a főmufti annyi lóvét beletolt, hogy nem akarta engedni a bukást. Ha jól tudom a nagy cégénél is akkor sikerült amerikában megalapítaniuk a szakszervezetet amikor az űrben járt. De összeségében a vélemény törlések mögött nem tudnám azt mondani hogy logika áll, mert a nagy filmes weboldalak amerikai székhelyűek ahol az "utca embere" nem tudja megmondani hogy "what is a woman".
Nem azt mondom hogy ne értékeld az adott filmet akár ponttal vagy egy rövid véleményezéssel mert annak van értelme még (talán). Én annak nem látom értelmét már amikor "woke" témán megy a vita filmek/sorozatok kapcsán. Nem egyszer volt hogy adott illető leírta hogy mi a baja, más félre értette, nekiugrott, ment az eszmecsere stb. eredménytelenül mert az egyik fél nem akarja megérteni a másikat. Az illető aki belemegy ezekbe a beszélgetésekbe vitákba csak a saját idejét/energiáját ba##a el. Ennek eredménye nincs, ez csak egy cirkusz és főleg erre gondoltam amikor azt írtam hogy "ne beszéljünk róla" süllyesszük a feledésbe és amiről tudjuk hogy a trailer alapján hogy "meh" azt inkább ne is nézzük meg. Ne is legyen generálva nézettség a stream oldalakon, de őszintén szólva ezeket még le se kalózkodnám.
-
KISDUCK
addikt
válasz lezso6 #66910 üzenetére
Az egyetlen opció nem nézni és nem beszélni róla, mert akinek nem tetszik ez az irány attól még reklámozza és a rossz reklám is reklám. Ha a produktum egy f©s és az emberek nem nézik és nem beszelnek róla akkor szépen megy a süllyesztőbe és mivel a pénz beszél, a befektetők előbb-útóbb morcosak lesznek ha a hónap végére új jacht helyett csak parizel lesz.
-
KISDUCK
addikt
válasz Rigormortiis #66867 üzenetére
A filmes sikereket pénzben mérik 175 millióba került akkor és amerikában 88 millióig jutott, világszinten meg 264 milliót hozott össze, ami azért közel sem siker. Míg a farkasokkal táncoló 22 millába került addig hozott 424 millát világszinten szóval... Itt döntötték el hogy K.C. nem pénz mágnes.
-
KISDUCK
addikt
-
KISDUCK
addikt
válasz Tasunkó #66766 üzenetére
Hát Vince nem győzött meg, pedig láttam már olyan filmben ahol jól alakított, de nem mondom hogy ez az ő hibája volt, mert a karaktere is olyan meh volt. Lehet hogy a forgatókönyvön és rendezésen ment el a játéka.
mindenki más:
asszem meggyőztetek, fogok még egy esélyt adni a 3. évadnak.
-
KISDUCK
addikt
True Detective - A törvény nevében
S01:
Hát ez nagyon tetszett. Ennél jobb színészi gárdát nem tudtak volna hozzá összegereblyézni és amit lehetett azt ki is hoztak magukból. Az elején kicsit zavaró volt hogy több időben zajlottak az események, de minden más kárpótolt érte. 10/10S02:
Bár a színészi gárda jó volt, nem mondanám hogy odatették volna magukat vagy lehet hogy csak forgatókönyv és a rendezés lett gyenge, de több karakter nem jött át. Ezen lett volna még mit csiszolni. 6.5/10S03:
Csak belenéztem az első részbe, de valahogy nem tudott megfogni hogy végig nézzem, ez az évad milyen lett, érdemes folytatni?[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Janaboy #66565 üzenetére
Azt elég sokáig néztem én is de nem fejeztem be. Olyan 3,6-os volt nem jó, de nem is tragikus.
Ilyen kommersz szkifiben a Defiance-t is szerettem, de fogalmam sincs hogy meguntam vagy csak nem folytatták-e, mondjuk ott azon mocskos nagyon röhögtem amikor az űrlényeknek valami tradíciós eseményük volt és aztán nekiálltak vizipipázni, mert ez volt a nagy tradíciójuk. Viccen kívül ott is korrekt volt a szereplőgárda. -
KISDUCK
addikt
válasz dellfanboy #65959 üzenetére
Nem vágom ezt a Luthert, de most kezdtem a True Detective-t és az első rész alapján jónak tűnik és elég szép szereplőgárdát toboroztak hozzá.
-
KISDUCK
addikt
válasz radi8tor #65846 üzenetére
Gondolom velem együtt több embert meglepett ez a módszer, de én azon nem fogok fennakadni hogy mi a véleményed a sorozatról. Mondjuk olyan volt velem is hogy játék közben másodlagos monitoron ment film vagy sorozat, de olyan amit már vagy láttam vagy gagyi volt és nem érdekelt, de kellett valami háttérnek zene helyett.
-
KISDUCK
addikt
válasz radi8tor #65844 üzenetére
Életrajzi regényből elolvasva: szerette az állatokat és szeretett festeni, hm nem is volt olyan rossz arc ez az Adolf. [TROLLOFF]
Mondjuk érdekes sorozatot nézni úgy hogy áttekered, mert sok mindenről le lehet maradni és ha egy sorozatot átteker valaki azt az adott sorozat nem igazán érdekli. Ha engem ennyire nem érdekel valami akkor nem is nézem inkább.
-
KISDUCK
addikt
Az anime topikban nem írtam le, mert kövezés jár érte, de én lustaságból magyar szinkronnal néztem meg, simán vállalható volt. Bár lehet hogy később kicsit belenézek japán hanggal, mert kíváncsi vagyok azért az eredti szinkronra.
A stúdió giga chad volt, a CDPR nem akarta a lolit az animébe, de a Trigger ezzel nem foglalkozott.
-
KISDUCK
addikt
Hát én is csak az első 3 részig jutottam, de itt eddig csak simogatás meg csók volt. Mondjuk én felkészítő példának a Spartacust mondtam volna, mert ott mindenki mindenkivel is csinálta. Evan Peters alakítása eddig kemény, nem lepődnék meg ha csurranna-cseppenne neki ezek után valami zsírosabb szerep.
-
KISDUCK
addikt
S01-S02: hát az eleje érdekes volt, de már végig szenvedtem, mert érdekelt az ügy megoldása, de ez is inkább kényszer volt már részemről. Az egész olyan volt már mint egy Benny Hilles kergetőzés, simán összevághatnának egy trailert belőle hogy mindig mennek a gyanúsítottakhoz meg ide-oda ezzel a nagyszerű zenével. Az egész 2 évad színtiszta rétestészta volt a világ végéig nyújtva, ezt 1 évadba belezsúfolhatták volna és akkor még szórakoztató is lett volna. Érezni hogy a készítők egy komoly krimit akartak hogy a néző mindig ámuljon az újabb és újabb csavarokon csak ehelyett összehoztak egy <1000 perces depressziós Benny Hill másolatot.
Ez 10 letartóztatásból 5 fityisznél többet nem érdemel.
#értékelés -
KISDUCK
addikt
válasz dellfanboy #65031 üzenetére
Nem is fog, mert befejezték.
-
KISDUCK
addikt
válasz WayneGace #65028 üzenetére
Nem hiszem hogy ez arról szólna hogy átcsalják a nézőket, csak egy fricska. Sok területen van hasonló, az egyik legviccesebb ilyen az volt amikor asszem talán még Steve Jobs mondta hogy az emberek rosszul fogják valamelyik iphonet amikor kiderült hogy térerő problémák vannak egy típussal és akkor a Nokia kiadott egy közleményt hogy az ő telefonjaikat bárhogy foghajták.
-
KISDUCK
addikt
Az HBO feltette youtubera a House of Dragon első részét hogy csesztesse a Rings of Powert.
forrás: [avclub]
youtube: [House of the Dragon | Episode 1 | HBO Max] , de Magyarországon a megtekintés nem elérhető, legalább a régiókorlátozást le vehették volna, ha már fricskázni akarnak. -
KISDUCK
addikt
válasz bagyulajuve #65017 üzenetére
Már alig várom hogy rátegye a mancsát egy jó japán anime stúdió és remaket csináljon belőlük.
-
-
KISDUCK
addikt
Na mondom belekukkantok a Rings of Power imdb-s felhasználói véleményekbe, furcsa volt hogy hogy főleg 8,9,10 pontos véleményeket találtam csak. Mondom rászűrök, mert amennyi gyenge csillagozás van kell lennie legalább 1 gyenge véleménynek, de nem. Jelenleg 6 csillag a minimum és van kb 74 vélemény. A mostani jegyzett pontozásból ~40% 5 csillag vagy az alatti. Láttam tegnap már posztot hogy az imdb törli a gyenge véleményt és a pontozások egy részét és most mondom ráguglizok mi a helyzet és egy reddites postban még 5 csillagost véleményt említ a legalsónak, már az sem elérhető. Hát úgy néz ki hogy az imdb-s felhasználói értékeléseket és véleményeket is el lehet engedni, mert az oldal által befolyásolva vannak.
-
KISDUCK
addikt
válasz S e t h #64968 üzenetére
"Truly inspiring, when Sauron turned himself into a pickle and shout to Galadriel: „I am a pickle, Galadriel!! I’m Picklesauron!!“ What a masterpiece." itt már nem bírtam, elröhögtem magam. Amúgy "érdekes" hogy a traileren ott a sith fénykard 5,8k like és 57k dislike.
-
KISDUCK
addikt
Visszatértem az elmúlt pár hétben az American horror story-hoz, még régen amikor aktuálisan ment külföldön akkor megnéztem az első 4 évadot, aztán az 5. évadnál dobtam, mert valahogy nem jött be. Össze vissza néztem pár évadot most népszerűségi lista alapján, mert korábban nem volt az évadok között kapcsolat, de mint kiderült útólag azért még is van egy kevés és van pár évad ami egymásra épül.
Kezdtem az 1984-gyel, mert elég előkelő helyre tették, de annyira szerintem nem volt jó összeségében és az utolsó pár rész már nagyon húzott a zs kategória felé.
Aztán jött a Roanoke, hát azért volt itt is időhúzás, de az évad alapötlete jó volt.
Sajnálom hogy a sorozaton belüli sorozatnál nem voltak olyan "darkos"-ak a halott karakterek mint az "igaziak", úgy szerintem horror orgia lett volna az évad. Aztán jött az apokalipszis, szerencsére a kapcsolódó 1. és 3. évadot láttam, elvileg az 5. is kapcsolódik, de nem éreztem hiányát (nem láttam). Ebből is ki lehetett volna hozni többet, bár az mocskosul zavart, hogy a színészek játszották a korábbi karaktereiket is a korábbi évadokból és volt vagy voltak akik akár 3 karaktert is megszemélyesítettek az évadban.
Aztán most nekiálltam a Double Feature-nek és túlvagyok a 6. részen, a címből arra tippelnék hogy most jön az évad második szakasza. Az eddigi részek is hol jók voltak hol nem, de ami nem tudom mi lehetett,
talán valami paródia vagy beteg humor, hogy az összes szürke ugyanolyan kitömött vállú kabátot hordtak, komolyan már mosolyogtam rajtuk. [ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Bad Pritt #64944 üzenetére
Lehet hogy csak én vagyok így vele, most főleg az usa-ra gondolok mert ott azért voltak problémák a nem is olyan távoli múltban és a rasszizmust ahelyett hogy eltüntetnék úgy néz ki hogy sikerül megfordítani és ezt nem nevezném haladásnak, ahelyett hogy az egyenlőség felé menetelnének bevezetnek egy másfajta egyenlőtlenséget.
-
KISDUCK
addikt
válasz lezso6 #64934 üzenetére
Itt nem is a pontszám volt ciki, hanem hogy eltüntettek több szavazatot és értékelést, mert lehúzták a sorozatot.
A house of dragon-t meg ha már megemlítetted ott ez a ciki:
With the exception of a few, including Rhaenys as a Targaryen, the Velaryons of the show are reimagined from the books as wealthy Black rulers marked by flowing silver dreads, which addresses another criticism of Game of Thrones: the overwhelming whiteness of Westeros. Condal has an honest response for why he and Sapochnik made the character change: "It was very important for Miguel and I to create a show that was not another bunch of white people on the screen. We wanted to find a way to put diversity in the show, but we didn't want to do it in a way that felt like it was an afterthought or, worse, tokenism." forrásÚgy tudom hogy a könyvekben meg van hogy melyik nép merre él stb., nem is casting a probléma, hanem a nyilatkozat, ha a fehéreket kicserélte volna feketére akkor már biztos sokaknak lett volna problémája a nyilatkozattal/interjúval.
Én már a trailerek után leírtam mindkét sorit és nem valószínű hogy meg fogom nézni őket. -
KISDUCK
addikt
válasz bobalazs #64878 üzenetére
Hát amikor ilyen ódákat zengenek valamiről akkor ott fekália van a palacsintában. Lehet a büdzsé egy része a jó sajtó reklámra ment el. Viccet félretéve valahogy bizalmatlan vagyok ezzel a cikkel szemben, twitterről is olyanokat vágtak be akik csak magasztalták az egészet. Még ha valami jó is 10-ből 1 embernek le kell szaroznia.
-
KISDUCK
addikt
válasz dellfanboy #64857 üzenetére
-
KISDUCK
addikt
Az elején érdekes volt, és a fantasy rész tartotta bennem a lelket és az egész inkább csak egy kosztümös barátok közt lett gyilkolással és erotikával a fantasy részt meg olyan szépen megcsinálták hogy megbuktatta magát az a rész is és az egész összességében egy közepes híg bélsár, aki úgy nézi hogy közben telefont nyomkod sok mindent nem veszít. Legalább adott a világnak mémeket.
-
KISDUCK
addikt
Hát tudom hogy a komoly szót használtam, de nem úgy értettem hogy legyen oscar jelölt dráma kategóriában csak annyit vártam hogy egy picit legyen kidolgozva a story és ne kapkodjon mint egy óvodás aki megevett 3 zacskó gumicokrot meg ivott rá egy monstert és komolyabb legyen mint egy tiktokker aki belenyal a jégkrémbe a walmartban és visszateszi a polcra. Nem volt nagy elvárás, de ezt sem sikerült teljesítenie. Már ez a frencsájz is ott tart mint a halálos iramban termékcsalád, az elején tényleg jó és élvezhető volt, de most már fájdalom nézni.
-
KISDUCK
addikt
A Ms Marvelt elengedtem, mert az tényleg alacsonyabb korosztálynak készült, de a She-Hulk-nak azért komolyabbnak kellett volna lennie, de hát mit várok a Thor 4 után? Ezek után inkább lemondok a moziról is a marvel filmek kapcsán, max akkor megyek el ha érdekel valamelyik film és jó értékeléseket kap. Ezeket a színvonaltalan sorozatokat meg a dizni kenje a hajára.
-
KISDUCK
addikt
She-hulk 1. rész
Hát, úgy néz ki hogy az mcu már tényleg átbillent a csúcson. Imdb-n 5.4 ponton áll most a sorozat, lehet hogy ez kicsit nagylelkű volt a pontozóktól. Normálisan már semmit nem akarnak felvezetni kb. mintha tik-tok-ra szánták volna az egészet.
Az ahogyan hulk lett a csaj, hát semmi kreatív munkát nem igényelt, elvileg ugye vérátömlesztés miatt lesz hulk a csajból, de itt a sebébe csöpög pár csepp Bruce vér és kész is a she hulk. Meg próbálják 4. falasra venni a sorit hogy néha a főszereplő a nézőnek beszél. A hulkoskodást meg 5 perc alatt megtanulja, semmi nehézséget nem vittek bele a karakternek így kiesik a karakterfejlődés lehetősége is. A rész végén meg beugrik a tárgyalóterembe valami random szupergonosz csaj aki kap egy pofont és she hulk az esküdtszék megmentője.
A marvel jövője úgy néz ki hogy a kidolgozatlan komolytalanság lesz, régebben azért valami minimális energiát szántak a storyra. -
KISDUCK
addikt
válasz RetepNyaraB #64506 üzenetére
"Miért éri meg neki ledarálni a saját műveit?"
Nyílván a pénzért, az idősödő színészek akik a népszerűség peremére kerültek szintén minden sz@rra rábólintanak a pénzért.
A mangakáknál is megesik hogy eladják a megfilmesítési jogot (lehet ez animáció is, ez gyakoribb) és nem érdekli őket hogy mennyire van távol a végeredmény attól amit ők alkottak eredetileg, sajnos ilyen ez a popszakma.
Azt meg úgy néz ki meg kell szokni hogy a nyugati alapanyagok feldolgozásnál extra adag polkorrektséget kapnak vagy hogy szintén eltávolodik az alapanyagtól. -
KISDUCK
addikt
válasz Janaboy #64447 üzenetére
Hát ez az egész olyan volt mint mikor Utónium professzor létrehozta a tökéletes kislányokat és véletlenül belekeverte a titkos összetevőt az X vegyszert, csak itt az X vegyszer-ből véletlenül 1000x-es mennyiség került bele a történetbe valahogy úgy mint ebben a protein shake videóban a proteinből. Próbáltam ezt a sorozatot úgy felfogni mint valami extrém paródiát, de ahogy haladt a vége felé egyre extrémebb volt.
-
KISDUCK
addikt
válasz paatrick #64351 üzenetére
Ja hát sok színész/zenész egyéb híresség nem tudja kezelni a hírnevet és a pénzt, a disney gyerkeszínészei is keményen megroggyantak, de hát ilyen ez a popszakma. Meg gondolom az is idegesítő hogy az utcán állandóan leszólítják / fényképezik őket. Mondjuk az ő helyükben szerintem én is gyógyszerre innák meg úgy tolnám a kólát mint nagyanyó a porcukrot a képviselőfánkra.
-
KISDUCK
addikt
válasz Janaboy #64338 üzenetére
Jó hát nem hasonlít a sorozatbeli megjelenésére, meg nincs rajta fél kiló glett, meg kicsit úgy néz ki mint "Methany", de attól még vállalható.
Karen Fukuhara videójában is elüt a megjelenése a sorozatbelitől, de inkább úgy néz ki itt mint akit megviselt a nyári száraz meleg és a nap, igaz Karenen is van smink a videóban, de sorozatban számomra ő volt a legdekoratívabb a női szereplők közül.
szerk: upsz 2 éves videó[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz cyberkind #64335 üzenetére
Igazi, a saját instájáról van: [@erinelairmoriarty]
-
KISDUCK
addikt
válasz dellfanboy #64298 üzenetére
Mondjuk emlékeim szerint több részt forgattak itthon és jó volt látni magyar színészeket is pár részben. Akció sorozatnál nekem ez a csúcs, haverokkal imádtuk és az akció jelenetek rendesen ki voltak dolgozva, nem csak ész nélkül rohantak be mindenhova a szereplők. Plusz gázos airsoft fegyvereket használtak a forgatásokon, amiből tanulhatna hollywood.
-
KISDUCK
addikt
válasz V.Stryker #64296 üzenetére
Hát a Válaszcsapást tudom ajánlani, ha még nem láttad, de az közelebb áll az akcióhoz és MI6 ügynökökről szól, az első évad az Közel-Keletes, de a későbbiekben kb. az egész világon játszódik.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz paatrick #64086 üzenetére
Nem csak a "mech" a közös nevező, tényleg sokat merített az evangelionból, régebben még néztem összehasonlító videót róla youtubeon.
Terraformars live action nem túl jó? Meg se lepődök, de egy új filmet relatíve kis büdzséből ki lehetne hozni, elég lenne hozzá egy csapat kaszkadőr akik tudnak színészkedni, az A listás színészek durván túl vannak fizetve és sokan nem is rugalmasak. -
KISDUCK
addikt
válasz Komplikato #64081 üzenetére
Hát live actionból nekem a Ruróni Kensin filmek tetszettek, bár 3. rész már kissé elfáradt, de tudtam élvezni azokat a filmeket. A díszlet és a jelmezek szépek voltak, a színészek hozták amit kellett, persze volt benne bőven varázs pálca méregetés itt-ott, de teljesen passzolt a környezetbe. Ilyet hogy Attack on titan live action-t meg kitörölnék az emlékezetemből ha lenne ilyen szolgáltatás a való életben.
paatrick:
Nem azzal van a baj hogy rossz címekhez nyúlnak hozzá, hanem hogy a forgatókönyv egy rakás bélsár, a színészek egy része meg idol szindrómában szenved és nem foglalkoznak semmivel, mert moziba küldik és a rajongótábor úgyis el fog menni megvenni a jegyet és beülni rá. Neon Genesis Evangelion adaptáció már van, Guillermo del Toro csinálta.
Én nem is tudom hogy mit vinnék vászonra anime/mangából ha választhatnék, van jó pár ami megérne egy misét. A zombie/vámpír téma mindig sláger, szerintem egy Hellsing ultimate feldolgozással kezdenék. A baj az hogy nehéz ugye ezekből filmet csinálni mert egy-egy mű nagyon terjedelmes és az átlagnézőre kéne szabni mert másképp nem lenne siker és nem térülne meg, szóval a Hellsing Ultimate jó választás lenne részemről, de egy Terrafomers is könnyen megoldható lenne, 2 órában simán ki lehetne belőle hozni egy fogyasztható akció scifi horrort, és ezt is meg a Hellsinget is 18-as karikával, online streamingen is nagyon menne, ha mozikba nem lenne nyereséges.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Yodamest #63956 üzenetére
Bíztam a nagy címek sorozataiban, mert a kapcsolódó filmek egy része tetszett, de már ott is megindult a hanyatlás. A tartalom már teljesen mellékes, az számít hogy minél több embert elérjenek és nem számít ha a végeredmény rossz. Furcsa mód a mangák amik a tartalomra fókuszálnak a minel több ember elérése helyett az elmúlt időszakban átvették a képregény piacot US-ban.
Az 1000 éves háborút szerintem kihagyom, mangában elolvastam azt a szakaszt és animeként így már nem érdekel. A kimetsu no yaibat is elolvastam a film után és azt se néztem utána, ahogy a boku no herot sem követem azóta hogy elkezdtem olvasni. -
KISDUCK
addikt
Hát én marvel sorozatból csak a "what if"-et néztem végig, de hát nem tudom mennyi pontot adnék szám szerint, de egy erős középmezőny lenne. Kíváncsiságból megnéztem imdbn: 105k - 7,4 rottenen pedig crit. 94%, usr. 4,8k 94%. Lockyt tavaly elkezdtem, de a 2.-résznél nem jutottam tovább, a moon knight-ból pedig az utolsó rész hátra van, de nem tudnám azt mondani hogy acélosak lennének. Bakker a sólyom és a télkatonáját is néztem, ott is vissza van az utolsó rész. Hát valahogy nem tudják már ezek fenn tartani az érdeklődést, kezd az egész odajutni ahol most a halálos iramban tart. Az Obi van is annyira gagyi volt hogy visszalökött az animékhez. A nagy címek olyan gyengék sok esetben, hogy nem is értem hogy miért nézem.
-
KISDUCK
addikt
válasz Komplikato #63950 üzenetére
Hát van kb. 6k szavazat rottenen, imdb-n 54k és úgy áll 6 ponton és ott legalább lehet látni életkor szerinti szavazatokat is, meg számokat hogy hánynan szavaztak adott pontszámra. Rottent nem a pakisztani hadsereg tarolta le az biztos.
-
KISDUCK
addikt
válasz Komplikato #63948 üzenetére
Értem én hogy az alacsonyabb korosztály a cél, de ez az értekelés valóban gyanús, mindegy bánja a kánya.
-
KISDUCK
addikt
válasz Yodamest #63746 üzenetére
Hát szerintem ez pont belefért, mert ők csak gyerekek, a story szerint talán mindegyik tini. Meg benne van a pakliban hogy lábon nem mennek haza szóval még el akarja mondani a dolgait amíg van rá esélye. Amúgy amit elvárnál tőlük hogy mindenre figyeljenek kussban meg lopakodjanak az elég megterhelő és stresszes. -
KISDUCK
addikt
válasz koncsik #63718 üzenetére
Mivel a 4. évad még csak most jött ki, szóval még olyan friss hogy megégeti az ember nyelvét, érdemes lenne ilyen kérdéseknél használni a spoiler gombot, mert még a kérdés is elronthatja valaki szórakozását. Mivel a legtöbben erről spoiler mögé rejtve beszélünk aki nem olvas bele a spoilerbe nem tudja hogy melyik évad melyik részéről beszélünk és azt se hogy miről, szóval ilyenekre érdemes oda figyelni.
A kérdésedre a válasz:
Mert így súlytalan az egész, ha hoznának áldozatot az emelné a drámai hangulatot és fokozná a nézőben hogy izguljon a többi karakterért, mert legközelebb kitudja kinek lesz kampec. -
KISDUCK
addikt
válasz paatrick #63713 üzenetére
Hát ahogy néztem a 4. évadot nem tudtam eldönteni hogy
Will most kibe szerelmes és reméltem hogy legalább az utolsó részben tisztázzák, de hát nem jött össze. Robin szálát legalább az utolsó évadban bontsák ki, legalább egy smacit kapjon. Az egész sorozatban nem a psychokinetikus meg telepatikus képességek meg a másik dimenzió a szörnyekkel a hihetetlen, hanem hogy a 80-as években játszódik és nincs rasszizmus meg homofóbia. A storyt illetően pedig gyávák voltak a készítők, megint csak egy "egy évados" karaktert áldoztak be, komolyabb karakterről képtelenek lemondani, pedig adott volna egy varázst a befejezésnek ha olyantól vállnak meg aki az első évad óta képernyőn van. -
KISDUCK
addikt
válasz negyven2 #63548 üzenetére
Nincs rajtam fanboy szemüveg, de a logikusságot és azt hogy illeszkedjen a korábbi tartalomba azt elvárom, meg azért legyen egy tisztességes story tisztességes színészi játékkal. Tudom hogy Lucasnak is a pénz volt a lényeg, de mégis képes volt úgy összetákolni a filmjeit hogy működjenek meg tudtak storyt írni és normálisan castingolni és rendezni. Olyan ez az egész mint a south park pankrátoros része, nem a birkózáson van hangsúly hanem azon hogy mindenki hisztizzen, elfelejtették a birkózás lényegét.
-
KISDUCK
addikt
válasz PhilBrick #63546 üzenetére
Hát a filmekből az első 6 rész meg a zsivány egyes tetszett, sorozatból a mandalorian meg a Boba Fett szintén. Nem mondanám magam rajongónak, de annyit elvárnék hogy tisztességes tartalmat gyártsanak.
Nekem ezek az inkvizitorok újak, mert nem rémlik hogy lettek volna ilyenek a korábbi filmekben, meg tök gagyik. A sithek korábban erősek voltak és nem hisztiztek ennyit kivéve Anakint, de nála legalább érthető volt mert kifejtették szépen a karakterét, meg kellett minimum 2 erőteljes jedi hogy egyet le tudjanak rendezni. Ezek meg gyenge sith utánzatnak se jók, ezek maxium valami intergalaktikus dzsörzsi sórból szöktek. -
KISDUCK
addikt
válasz negyven2 #63541 üzenetére
Hát az a baj hogy akik az új produkciókat készítik a régi címekből/frencsájzokból azoknak a legtöbb esetben fogalmuk sincs arról hogy mihez nyúlnak és a végeredmény elég rossz szájízt hagy maga után sok esetben és ami még ront az egészen hogy amikor egy ilyen készítő azt mondja hogy ő rajongó és az új cucc rajongóknak készült.
-
KISDUCK
addikt
válasz l.skywalker #63540 üzenetére
Igaz, én értettem félre, valamiért egyből Anakin ugrott be amikor meghallottam hogy "az apja oldalán harcolt" -
KISDUCK
addikt
Elkezdtem az Obi-wan-t, hát az első rész elég gyenge.
Ott vannak ezek az inkvizitorok, elég gagyinak tűnnek meg van nekik sith piros fénykardjuk? Nemár... Ezek tesco gazdaságos sithek akarnak lenni? Meg ez a harmadik nővér? Mennyire gagyi karakter már, ennyire gyengén hogy lehet ezeket megírni? Ő persze tudja hogy Leia Anakin lánya, ami ha jól rémlik kicsit nagy titok volt az egész SW világban, talán csak a nevelő szülei meg, Obi tudhattak más nem, erre egy ilyen nimand karakter ezzel akar neki csapdát állítani. Nevetséges. Ennyire nem lehet egy épkézláb storyt összedobni 90 millió dollárból? -
KISDUCK
addikt
válasz Bad Pritt #63510 üzenetére
Hát azért fejbevágott valakit üveggel (ami szét is tört, nem tudom hogy pohár vagy italos üveg volt, de tudjuk hogy útobbi mocsok kemény) szerencséje volt mindkettejüknek hogy nem vakította meg félszemére a szakácsot. Aki nem bír a vérével részegen az ne igyon.
Voltam már én is olyan részeg hogy teleportáltam, meg csináltam sok hülyeséget, de sose voltam kötekedős, verekedős. -
KISDUCK
addikt
Kis bulvár, már 3 hónapos hír, de ahogy nézem Anthony Starr is megkecskült kicsit, 9gag-en láttam egy post alatt írta valaki, de rákeresve a hírre, hát van honnan merítenie az általa játszott karakterekhez. <hír>
-
KISDUCK
addikt
válasz paatrick #63505 üzenetére
Várható volt hogy "szupik" lesznek Bácsörék is, mert az eredeti anyagban is ez volt, ha jól tudom. A baj inkább hogy Bucserre jófiúként próbálsz gondolni, pedig nem az és Hjuira elég nagy hatással van. Ismered a mondást, aki korpa közé keveredik azt megeszik a disznók. -
KISDUCK
addikt
Persze értem én, van olyan aminél én is elolvasom a spoilereket mert nem érdekel, de ott van XY akit például érdekel a Zsírkréta sorozat és AC meg DC szét spoilerezi vele a topikot, de engem meg téged nem zavar mert minket nem érdekel a Zsírkréta sorozat, de neki elrontották a szórakozását és csak annyit kellett volna tenniük hogy használják a spoiler gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest