-
IT café
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
a Must Kuld tenyleg remek darab.
itt a heten jot egy szallitmany Lost Abbey, rendeltem vegul harom uveggel (imperial stout nem jott, viszont ilyen 12-16 euro/uvegen ismeretlen gyarto soreivel annyira nem akartam kiserletezni... foleg nem pl APAkkal amik ha fel eve palackoztak oket akkor mar elvesztettek a frissesseguket). a 10 commandments erdekes lesz a hire alapjan.
meg osz van, ilyenkor szoktak a belgak / hollandok / olaszok palackozni. Rodenbach Caractére Rouge, Oud Beersel 135, Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Blauw (ez az egyik kedvenc apatsagi belgam), Baladin Nazionale es vegul Founder DKML jon valamikor majd a rendelesbol.
amit probaltam az a Schlenkerla Rauchbier Urbock volt, ez szokas szerint remek volt. a Founders Green Zebra oke, igazabol semmi extra de az araert ez picit keves. az Evil Twin / Omnipollo Pink Lemonade lesz meg erdekes, de ha a sima lemonadehez kepest nem csinaltak vilagmegvaltast akkor hivatalosan is ez lesz a legrosszabb ar/ertek aranyu ipam amit valaha ittam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest