Új hozzászólás Aktív témák
-
oregharcos
csendes tag
Szia!
Nem értem, hogy a felíratot miért kell másik emberre bízni, vagy nem nekem írtad?
Csak azért kérdezem, mert nekem egyelöre nincs gondom a felíratozással,
annál inkább a kép kiemeléssel és amit belinkeltem, annak a megoldásával.
Azt vagy hasonlot szeretnék összehozni.
Minden jót! -
BRinyo
aktív tag
Ezt egy külön feliratfile-ba érdemes elhelyezni. Ha dvd-re kerül, akkor dvd architect is kezeli, ha más a formátum, akkor meg értelemszerűen videoneve.srt formátumban mehet mellé...
Ha kell a látvány, akkor mindenképp kézzel kell a vegas-ban megoldani, ez nem igazán van automatizálva (más programokban sem). -
BRinyo
aktív tag
Pont ezek okoznak gondot a vegas-nak. Max akkor ne vegas-szal akarj videót vágni. Ha jobban megy virtualdub-bal, akkor azzal. Nekem soha, semmilyen codec nincs a gépre telepítve pluszban. Szűz a gép (épp ezért használok VLC-t lejátszáshoz...), mp3-at és mp3 hangú filmet is tudok renderelni...
-
ekimaster
tag
Az előnézeti képed a legjobb, ha mindig BEST FULL felbontású, ugyanis ekkor látod azt a méretet, amit a projektednek beállítottál.
Természetesen, ha az ember gépe nem bírja, le lehet tenni kisebbre a nézetet, ettől függetlenül a videó nem változik, de a CPU-k és a VGA GPU-ja nm szakad bele a realtime megjelenítésbe és élvezhető sebességű a szerkesztés.1. Velocity: kizárt, hogy nem tudod "0" értékre lehúzni, sőt....még az alá "-100"-ra is tudnod kellene lehúzni, ugyanis a "-" értékekkel lehet reverse visszajátszást elérni.
Azt javaslom, nagyítsd ki a sávod és akkor precízebben tudod a velocity pontokat értékre húzni.2. BEST FULL miért?
Amennyiben úgy akarod megoldani az állókép lehetőségét, hogy lelopsz egy képkockát az előnézeti ablakról és bedobod a videófolyamod után, akkor figyelni kell az előnézet felbontására.
Próbáld ki. Tedd le DRAFT-ra, ments le egy képet, majd tedd fel BEST-re és mentsd le ugyanazt a képkockát.Ezután a két képet húzd me az idővonaladra és nézzd meg a különbséget. Naugyeeee!De, ha az ember figyelmesebben használja a programot és olvassa a HELP-et, akkor látható is a felbontás különbség, amikor magát az előnézeti képet módosítod.
Bal alsó sarok: project és preview felbontás....hihi -
-
ekimaster
tag
Márton az egyszerűbb megoldást írta le de sokan használják a képkimentős verziót is.
Szal megoldás:
1. A velocity-t az adott képkockán 0-ra állítod és tartod addig, amíg azt szeretnéd, hogy a képkocka legyen a kép.
2. Az adott képkockát az előnézati ablakon található mentés ikonnal elmented, ami ilyenkor automatikusan a projekt fájljai közé mentődik.
Azt behúzod az idővonalra és kész.
Ennél a verziónál figyelni kell arra, hogy a Prewiev ablakod BEST FULL legyen, ha alapból nem az, különben minőségromlás és méretbeli különbségekből gondjaitok lesz. -
Márton
nagyúr
Jobb klikk a klippen, insert/remove velocity envelope, utána azt a kivánt helyen állítsd 0%-ra, ameddig óhajtod.
De miért is nem olvasod el a helpet?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Core2duo6600
veterán
szerintem úgy, hogy kimented a képet, majd azt behuzod mint videot, legalábbis a pinnacle studioban így, navalygott valamit, hogy nem tetszik neki, de ettől fuhhetlenül mukodott, asszem a powerdirectorban is meg lehet ugyanezt csinálni
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics - beváltandó 2025.05.15-ig
- F-Secure Total 1 év / 1 eszköz Elektronikus, előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- World of Warcraft Battle Chest
- GameStar / Gamer Magazin / PC Guru stb papírtokos játékmellékletek 350Ft/db
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest