Új hozzászólás Aktív témák
-
K9
tag
Na ugy látszik semmi probléma, mert kiszedtem a legakciósabb 20seces jelenetet huffyuv kodekkal. és mindössze 450mb lett kerekítve.Nos akkor egy 8perces movie kb 11-12gb fog foglalni. Annyi helyet össze tudok kaparni. Neked anno hogy lett 42gb?
Talán nem huffyuv kodeket használtál? Pedig hasonló adatok( 800x600; 30fps)
Jah és még annyit, hogy a vegasban ez a mainconcept H.264 kodek egy kalap sz*r. Azon kívűl hogy a bitratet tudja az ember meg hogy hány passos legyen meg a szokásos felbontás/fps mi legyen azon kívűl semmi állítás ilehetőség. Persze ez nem baj, de az hogy a minőség annyira gyenge hogy az xvid alatt van, ez már több mint probléma. Szóval delete, és marad befejező műveletnek a virtualdub. -
K9
tag
Ő még lehet hogy jó lesz xvid. Még tesztelnem kell mert pálya egyszerű és lehet hogy így hatékonyabb lesz mint gondltam. 800*600 a movie. Particionálással nem szórakozok, mert parázok hogy valami elveszik.Meg nincs sok kedv win reinstal
Mert meglehet ugy oldani hogy nem veszik el a win és semmi kárt nem tapasztalok?
Kénytelen vagytok kicsit nagyobb bitrateban gondolkozni, mert olyan akciók vannak, olyan távolságokban, ami miatt ellengedhetetlen a nagyobb bitrate.
Most a másodlagos gépet készítem elő a mainconcept betesztelésére...
Jah és a konvertálás(fat32-->ntfs) azért sem jó nekem, mert az én esetembe ez most pillanatnyilag fél megoldás, mert onnantól kezdve ha ez megvan, akkor még mindig kell egy 50gb szabad hely aminek az 1/10 van csak meg, és nem lesz több
Ha csak nem egy új vinyó, de az nincs, és zsé sincs.
Vagy haver segítség lesz, hmmm, na mindegy, majd lesz valami.
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tervezett szerverleállás!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Trollok komolyan
- Márciusban jön a Killing Floor 3
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest