Új hozzászólás Aktív témák

  • sgery

    őstag

    válasz cOxeR #39441 üzenetére

    Nincs, megrögzött pc-s vagyok - utolsó apple cuccom az iphone 3g volt.
    Őszintén, a régi apple mentalitást nagyon utáltam - minden túlárazva, extra user lehúzás a javából (ha kell valami alap kiegészítő vedd meg hozzá irtó drágán, semmit se adakozunk stb...), nem mondom, most se lett olcsóbb (de már meg tudom fizetni), viszont úgy érzem az M2-es procival úgy elhúztak mindenki mellett amit már nem lehet jó ideig utolérni.
    Márpedig nekem drága és erős pc-m van, a surface book 2-es is egy nagyon drága prémium - elvileg apple verő cuccnak készült dolog (és amikor megjelent igaz is volt, a toll és a szétszedhetőség miatt vettem és utóbbit az apple máig nem tudja...) - viszont hiába prémium és erős cuccok ezek, akadozik és nem folyamatos. Az asztali gépem tényleg erős minden téren, 48gb ram - és simán belassítja a lightroom 400 képpel pedig csak 10gb ramot kap le és prociból is alig eszik.
    A surface sem olyan, hogy bekapcsolom és rögtön megy - sokszor újra kell indítani, egyszerűen macerás. A lightroom pedig kínlódás. Levelezni jó :D Míg ahogy látom a ipad pro-n még a davinci resolve is úgy fog futni, ahogy az asztalimon se...
    Szóval lehet a sufrace helyett menne a ipad pro, asztalira is előbb utóbb valami és az android telefon is hamarosan cserés lesz.
    De ugye ez a 3 dolog nem épp olcsó csere... :/

    Am. asztalin azért szeretek kevésbé lightroomozni, mivel hiába van ámulatbaejtő 49"-os ultra széles monitorom, a színhelyessége és felbontás aránya nem nyűgöz le. A surface képe sokkal sokkal jobb hozzá képest.

    FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Új hozzászólás Aktív témák