- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre nehezebb dolga van Kínában az Apple-nek
- ASUS routerek
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- AliExpress tapasztalatok
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Hálózati / IP kamera
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- XPEnology
-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyena
senior tag
En feltettem egy X9305E-re, eddig jo.
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
Nekem sincs semmi bajom a 8as rendszerrel 65xe9305 tvn, talan meg gyorsabb is mint a 7es volt.
A felesleges hulyesegeket kilottem es/vagy uninstallaltam, youtube van ra telepitve mas "okos" alkalmazast nemigen hasznalunk rajta.
A gyari lejatszoja is egy szar, kulonosen a kepminosege.
Erdemes megnezni rajta egy filmet amit ugyanakkor futtatunk 1 kulso mediaplayerrel, eleg latvanyos a kulonbseg.
Anno erdekessegkeppen kiprobaltam rajta a kodit, ami igen szanalmasan mukodott "hala" a nem tul eros MTK processzornak.
Osszehasonlitasi alapkent van par egyeb tvnk is (samsung, lg) a szomszed kertje sem zoldebb szoval mar beletorodtem, hogy tokeletes tv nincs mert mindegyiknek megvan a maga baja.De ha lenne, akkor szerintem LG webos lenne rajta, olyan feketevel mint egy oleden, olyan fenyerovel mint mondjuk ezen a sonyn es persze nem egne be semmilyen korulmenyek kozott sem.
Talan majd a micro led, vagy vmi erdekes ujdonsag amit a 2020as CESen mutatnak be majd vagy 10 nap mulva.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz Thomas19 #49322 üzenetére
Kabel ugyben ha meg aktualis akkor ajanlom az alabbi linken talalhato kabelt.
En egy 10 meterest vettem ugy , hogy elotte probaltam magyarorszagrol rendelheto mas kabelt amit HDMI 2.0a-nak mondtak tehat elvileg tudni kellett volna a 4K 60hz HDr-t de valojaban fel percenkent eldobta vele a kapcsolatot a tv egy szamitogep es egy PS4 Pro is viszonylataban is.
Az alabbi kabellel nincs ilyen gond.
De ahogy Joshi is emlitette ez a problema filmnezesnel nem fordul elo, hacsak nem a fent emlitett 4K 60hz HDR filmekrol van szo. (pl a telefonnal lehet ilyet felvenni)
Erdekessegkent annyi, hogy 2 meter tavolsagra egy sima HDMi 2.0 kabel is elviszi a 4K 60hz HDR jelet (azaz elvileg a specifikaciojan felul teljesit), de ugyanennek a gyartonak a 2.0 kabele mar 10 meter tavolsagnal megbukik ezzel. (nem is elvarhato ez amugy tole)https://www.amazon.de/gp/product/B01FXRN074/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
-
Hyena
senior tag
Arra rajott valaki, hogy a futo appokat , hogy lehet megnezni es bezarni OREON az eddigi HOME gomb hosszantarto nyomasa helyett? (erre most mas jon be)
Esetleg mas tipp es trukk ?harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
Nekem is 1080ti van, gondolkodtam rtx2080-on de nincs sok sebessegbeni kulonbseg.
En pont VA paneles monitort szeretnek mert a mostani asusnal van nemi ips glow.De amire vagynek az egy VA paneles 4k , g-sync-es legalabb 144hz-es , nem hajlitott 32 col atlo koruli cucc es ilyet meg nem talaltam.
Amugy egy monitornal miert erdekes a betekintesi szog? Azt ugyis szembol nezi az ember....
A tvn azert gondolkodtam, mert az olcsobban megoldana ezt a "problemat" csak nemtudom 144hz utan mennyire lenne jo a 60hz...
-
Hyena
senior tag
válasz salapp #43132 üzenetére
En eloszor oledet szerettem volna, de a mediamarktban dolgozo ismerosom hatasara (mutatott par igen durva peldat ott naluk) inkabb a 65xe9305 mellett dontottem.
Tudom extrem hasznalat es otthon az ember maskepp mukodtet egy tvt de bizony jonehany "beegett" kepernyos oledet lattam ott naluk.
Cimboram elmondasa szerint leginkabb a philips oledek egnek be, joval kevesbe jellemzo az lg (azokbol is inkabb a regiek) es a sony oled szinte soha valoszinuleg az image retention elektronika mukodik jobban sonyeknal.
Viszont a problema az, hogy a gyartok szerint ez a problema non existens , garancia sincs ra es ha igy jarok akkor nem tud segiteni.
Micro led biztos jo lesz csak kell meg neki egy kis ido ahogy mondtatok is....harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz Chris82 #42973 üzenetére
En annak idejen pont ebben a cipoben jartam es en vegul egy 65xe9305-ot valasztottam.
Igazabol oledet szerettem volna, de feltem a beegestol
Nem bantam meg a valasztast amit igaz, hogy egy szuper ar is megtamogatott.
Ha most kellene donteni akkor is a 9305-ot valasztanam de akar az is donthet , hogy melyiket mennyiert kapod meg...A 9305-el kapcsolatban en eddig annyi negativumot tapasztaltam, hogy az elmult fel ev alatt miota megvan 2x ugy lefagyott, hogy ki kellett huzni a konnektorbol mert semmire sem reagalt, illetve idonkent nem art ujrainditani.
-
Hyena
senior tag
Immar 2. alkalom (kb fel ev alatt), hogy Sony 65XE9305 tipusu tvnket hazaerkezes utan nem tudom bekapcsolni, azaz allt fel napot kikapcsolva es nem reagal a tavkapcsolora.
A tavkapcsolo mukodik jol, valahogy a tv van lefagyva mely allapotbol csak a konnektorbol valo kihuzas hozza vissza az elok koze.
Volt mar masnak is ilyen problemaja androidos tvvel?harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz headhunter #41701 üzenetére
Amennyiben androidos ugy valoszinuleg igen, de ertelme nincs tul sok , mert androidos tvken a kodi eleg igenytelenul fut .
-
Hyena
senior tag
válasz Tamas02133 #41537 üzenetére
Nem hinnem, hogy fellehet leven xe9305-re sem lehet.
De nincs is ertelme mivel a tvben van chromecast igy siman atcastolhato a tv kepernyojere akarmilyen androidos eszkozrol peldaul...harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
Uj firmware lent nevezett tipusu tvkhez, de talan masra is jelent meg
https://www.sony.hu/electronics/support/lcd-tvs-android-xe93xx_x93xxe_xe94xx_x94xxe-series/kd-65xe9305/downloads/00015391
-
Hyena
senior tag
válasz gabro0 #40793 üzenetére
En is probaltam 32 gigas pendrivevel es nem eleg neki.
Mellesleg annyira sok ertelme sem lenne mivel felvetel eseten nem igazan banik takarekosan a hellyel hamar megtelne. (en csak azt akartam megnezni milyen formatumban rogzit amit aztan egy 64essel ki is probaltam)harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
Erdekes nekem mukodik jol xe9305-on.
Csak a hang menuben a hangszorot kell audio rendszerre allitani (a digitalis hangkimenet beallitas nalam automatikus 1) es persze az erositot arra a csatornara kapcsolni amelyik bemenetebe dugtad az optikai hangkabelt tvnezeshez.
Esetleg hasznalhatsz HDMI ARC-ot is ha az erosito tamogatja...[ Szerkesztve ]
-
Hyena
senior tag
válasz csocsioko #40175 üzenetére
Az UPC es a DIGI is 1080i-ben ad a vezetekes halozatan.
A tv csatornak sugarzasara ez a felbontas lett a kvazi szabvany, illetve vannak olyan helyek/orszagok/szolgaltatok ahol a 720p terjedt el.
1080p musorsugarzasrol nincs tudomasom.
Hja es nekem is Digi van nyiregyhazan, itt 1080i a hd csatornak felbontasa.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
Nekem sem talalta, en feltettem pendriverol.
Eddig semmi valtozast nem vettem eszre.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz PrinceHerceg #40107 üzenetére
Nekem nincs semmi ilyen a sambaval.
Kikapcsoltam es ennyi...harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
-
Hyena
senior tag
Androidos Sony tvn kiprobaltam az alabbi videoban ajanlott beallitasokat es tenyleg gyorsitott rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest