Hirdetés
-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.atesz89
tag
Helló!
Pár éve vettem egy ilyen tv-t Sony KD49XF8505 UHD Android SMART LED.(úgy másoltam a nevét de nem talál már ilyet a linken)
Meg lehet valahogy oldani, hogy kikapcsolt állapotban , ne legyenek a csatlakozók aktívak? Mert most sikerült venni hozzá egy LG soundbart, de szerintem amiatt mert aktív az optikai csatlakozó magától bekapcsol sokszor a soundbar, hiába hagytam itt kikapcsolt állapotban , sokszor jövök be és megy a hangszóró.De led világítás is bekapcsolva maradt ha tévét lekapcsoltam.Köszi előre is a segítséget.[ Szerkesztve ]
PSN: szuhi
-
sz.atesz89
tag
Helló! Plz help valaki!
Ilyen tvm van sony kd 49 xf 8505. Hogy tudom azt beállítani hogy lekapcsolás után nem használja az usb-ket. Mert pl ha winyón nézek egy filmet és a egy idő után lekapcsol a tv mondjuk időzítő miatt, akkor is használja az usb-t , winyó folyamatosan pörög. Pl most vettem usb-s ledszalagot és nem kapcsol le ha a tv kikapcsol. Meg lehet ezt oldani valahogy ? Előre is köszi!
PSN: szuhi
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- 3D nyomtatás
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Turtle Beach Stealth 600 GEN 2 PlayStation /// Újszerű // Számla + Garancia
- HyperX Cloud Stinger 2 core gamer fejhallgató // Új // Számla + Garancia
- SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser HD 660S2 Eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest