- Milyen NAS-t vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Total Commander
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
válasz
Buckey #46308 üzenetére
Szóval az ígért képek a lámpáról (amit kaptam és "ideiglenesen jó lesz" címszóval maradt végleges
).
[kép] [kép]
Én az USB megoldást annyira nem tartom jónak, ha a TV-be van dugva, mert ha elégséges fényt akarunk 5V-on, oda azért nem elég a TV által leadott 1 A (max. 1,5A).
Mivel LED-ről beszélünk, így a fényáram ( [Lumen] ) a mérvadó, és ahogy nekem jó, illetve legyen is "hatása", az a kb. 800 lumen (max. 3000K) körüli érték ( [kép] ).
És ahogy elnézem ezeket a TV-re köthető USB LED szalagokat, általában 6-7 W körüliek (ami 1A fölött van már) és olyan 50 Lumen/W a fényáramuk, amik dísznek jók, de arra nem, hogy ténylegesen is világítsanak (nekem kevés volt, kipróbáltam egy 230V-os, 250 Lumenes, 3W-os és 3000K-es LED fényforrással).
Mivel valamit konyítok a villanyhoz (szakmám), így én nem kísérletezek az USB aljzat fölösleges (túl)terhelésével. A mai spórolós világban nem biztos, hogy a panel hosszú távon is bírja az esetleges túlterheléseket (zárlat, áramlökések, LED szalag meghibásodása stb.). És az, hogy most működik, az nem garancia arra, hogy hosszabb távon is működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Milyen NAS-t vegyek?
- Diablo 3
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- iPad topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90DAE) 195CM 4K OLED SMART PRÉMIUM 2025 MODELL! AKCIÓ!
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest