Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Spintires akkori demózás után volt má,s így az, meg a Mudrunner kimarad.
Amikor kijött a Snowrunner, a kisördögre halgatva illegálban meglett, de a 1-2. map már nem lett végigvíve, mert kellett egy gép reinstall, és elvitt máshova a lét.
Az expeditions kimarad, lehuzogatták, meg akkor inkább azt amibe már belekezdtem, ha valamit majd, gondoltam, szóval hagytam.
Most érkezőben a Roadcraft, Steam next fest-en demója, gondoltam lássuk.... hát valami beindult... emlékszem az ízére... már majdnem elindítottam az időközben epicen ingyen meglévő mudrunner-t, mikor láttam, hogy az expdeditions free weekendes, cool, 2 kicsi map kilőve, Kárpátok bolyongva.A friss, roadcraft demóról itteni szakiknak mi a véleménye?
Úgy, hogy jópár éve, nem dagonyáztam egy jót, a demó nekem jó volt, de vezérlésében többre vágynék (emlékezem), és a Dump Truck OP, mert -mondjuk nem próbáltam, de simán elmegy mindenhol, mert magának önti az utat, vizen hegyen át, ha kell... majd meglátjuk.
Aztán expeditions..... hát... még a snowunner (meg talán a spintires demó) is legalább egy alagút elött kezdődik, itt meg a semmi közepén már ott vagy (legalább egy repcsis-dobásos animáció, vagy hasonló) felállított bázissal, na mindegy. Szép és jó a természetvédelem, de az építősdinek valahogy több értelmét érzem. Ennek ellenére itttt valahogy elfogadhatóbb az egyébként (más lényektől mentesen) üres térkép, de a fotózgatás, tájvédelem akár 8X8-as járművekkel nem kielégítő, ha előtte gáthelyreállítás, vagy útépítés volt a cél. Meg hiányoznak a darukA Mudrunnert illendőségből előbb végigviszem, de egy Snowrunner hosszabb távon érik, hiába van ithon BeamNG... hiányzik a talajNYOMorgatás.