Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valaki tenne egy probat egy valoszinuleg lejart "SMITE — Bellona and Furiona Bellona Exclusive Skin, Kukulkan and Typhoon Kukulkan skin" koddal, irjon ram priviben.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
elektrotank
aktív tag
Ejha, hát nem valami híres ez a Smite. Pedig sokat lehet rajta röhögni, ha haverarcokkal tolod Én szakadni szoktam rajta, meg egyes bugokon is. Nem beszélve néhány pojás emberkéről, akit a gép elé ültettek, vagy csak bekapcsolva hagyták a játékot nekik. A játék amúgy sok istenséggel van ellátva. És más steam-ről is elérhető. Aki teheti onnét szedje, sokkal jobban fog neki örülni, mint ha a weboldaláról szedi le. Most is bejön az a kliens, de működőképesebb, mint amiket én láttam anno. Néha frissíteni se akart rendesen.
Van aki sajtol (Smite-ol, én csak sajtolnak szoktam hívni ) még rajtam kívül, vagy teljesen kihalt ez a topic?Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
Rizzo
aktív tag
válasz Obito5591 #34 üzenetére
Pont holnap jön a Season 2 patch, és az új conquest map
Ajánlom figyelmedbe a smite redditet, szinte ez a hivatalos smite fórum.
Itt pedig egy leírás a conquestről, bár ez holnaptól már kissé másként fog kinézni.
[ Szerkesztve ]
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
Obito5591
újonc
Egy par kezdőknek való tippeket tudnárokmadni ? Pl conquest be hogy kell jol csinalmi :-)
-
Obito5591
újonc
Sziasztok . Most kezdtem el a játékot egészen tetszik csak most valami olyat írt ki hogy Desert 5 min az mit jelent ?
-
Fortian
tag
Új patch notes
-
Fortian
tag
Ezt a modot eltörölték, mivel most mást tudsz beállítani a build szerkesztővel. Gyakorlatban ez annyit tesz h amiket itt beállítasz azokat ajánlja fel megvenni (több build is lehetséges) így és nem kerülsz gondba ha a builded phys védelemre épül miközben magic támadásokat kapsz, meg a másikat velem együtt senki nem használta éppen emiatt.
Bármi kérdésed lenne továbbiakban szívesen segítek (amennyiben tudok)
-
vlaho
aktív tag
Régebben tök jól belehetett állítani az automata items kiosztást. Előre beállítottam mit akarok használni, és automata módban szépen berakta, nem kellett vele foglalkozni meccs közben. De ez valamelyik frissítésnél változott, azóta ez a mód nem működik, vagy csak én nem látok valamit?
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
vlaho
aktív tag
Be írom hátha valaki nem figyelte: ingyen 200 gems, ha letöltitek és 1 meccs alatt használjátok a Curse voice progit.
Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
Fortian
tag
Patch Notes:
[ Szerkesztve ]
-
Fortian
tag
Kihalt, de csekkolom mindig hátha feltámad
-
Buuster
tag
Úgy látom ez a topik sajnos kihalt.
Jelezzetek ha mégsem
[ Szerkesztve ]
-
vlaho
aktív tag
Aki most ismerkedik ezzel a játékkal mint én, annak találtam egy kis leírást.
Eddig sosem játszottam ilyen típusú játékkal, de ez, a TPS nézettel bejövös. Nagyon új nekem ez a műfaj,úgy látom van mit tanulni.
Elfogadok tanácsokat, tippeket, ötleteket...Mindenki jó valamire.....ha másra nem,hát elrettentő példának
-
Revolit
senior tag
Szerintem nem egyre gondolunk Én úgy értem, hogy minden ellenséges spell előtt általában pirossal jelzi a területet, ahova sebezni fog, így sokszor még félre lehet rohanni. Azt, hogy azt jelzi, hogy én hova fogok spellezni, az jó. A quick cast nem tudom mi, de gondolom nem azt jelenti, hogy egyből elnyomja a skillt, nem? Az eléggé csalás lenne De akkor mit is jelent?
-
Revolit
senior tag
Sziasztok!
Pár napja jött ki egy iPon cikk, annak kapcsán próbáltam ki, tényleg jópofa, szórakoztató
Én nagyon sokat játszottam még Warcraft 3-as Dotával, és több száz órát Dota 2-vel. LoL-t próbáltam, nyeh... Dota után semmi kedvem nem volt egy hasonló játékban újratanulni minden skillt és itemet. Viszont Dota már inkáb frusztrált utóbbi időben, mint szórakoztatott. Igen kompetitív, és matchmaking is (köszönhetően a több száz órás gameplay-nek) elég haladó szintű emberkékkel rakott össze, ahol aztán kaptad az áldást, ha valami nem tetszett nekik.Smite viszont teljesen más. Nem érzem azt az erős kompetitív jelleget, végre újra szórakoztat egy MOBA game És hátrányban sem érzem magam. Sőt, igen csak szép statokat sikerült eddig produkálni, gondolom ez azért van, mert még szintén kezdőkkel dobál össze, de a műfaj egyáltalán nem új nekem. És eléggé jelzi a játék, hogy hova várhatóak a spellek. ez kezdőként jó, később nem tudom zavarni fog-e, úgy gondolom nem
Na, csak gondoltam leírom az én véleményem így 4-5 játék után.
Ha valaki esetleg játszana néha esténként/hétvégenként egy kezdő játékossal, vegyen fel nyugodtan, smite-ban is Revolit a nevem.[ Szerkesztve ]
-
Fortian
tag
Sziasztok!
Nagyon jó játék. Lvl 30-t elértem és magyar versenyen is részt vettem, így már többet látok a játék mechanikájából. Fejlődik napról napra, ötletes és szórakoztató
Mindenkinek csak ajánlani tudom! -
hakkan
tag
Nem akarok hülyeséget mondani ezért nem mondok semmit
Tetszik ez a sokféle játékmód, nemúgy mint a Dota2-ben vagy a Lol-ban hogy alig van vagy nincs is.
Ra-val kezdtem el most de nem nagyon tudom hogy miylen itemeket vegyek neki, mert a recommendedben vannak tank itemek isAmiből befőttet, abból pálinkát is!
-
Malamute
tag
Nem rossz game, most nekem éppen Sun Wukong jön be nagyon.
Szerk: Am nemsokára megvan hozzá a mastery level 2, az mit is jelent, mert erre még nem jöttem rá.
[ Szerkesztve ]
Ami nem öl meg, az megerősít... Kivéve a halál, mert az megöl.
-
hakkan
tag
Én sem hiszen hogy senki nem játszik vele, nekem Ymir a kedvencem de nem olyan régen kezdtem
Amiből befőttet, abból pálinkát is!
-
Kasya
nagyúr
válasz FuRiONight #4 üzenetére
En nem reg kezdtem bele. Meg kezdetekkor szedtem le eloszor, de akkor nem tetszett. most visszanezve viszont eleg jo. Sajnos az AFK-olokkal kellene valamit kezdeniuk, mint DOTA vagy LoL-ba.
Arenaban meg nem voltam, de normal conquest azert tobbet ad, de mondjuk tenyleg lassan gyulik. Erdemes a napi osszes normalt vegigcsinalni, hogy jol jojjon ki az ember a bonuszokkal
Eddig Neith-el es Cupido-val voltam, lvl 8 ota Ao Kuang-ot probalom.
-
Kasya
nagyúr
Felkellene eleszteni a topicot. Nem hiszem el, hogy senki se jatszik vele ^^
-
D013
aktív tag
Nah, utoljára 2012-ben játszottam vele, most újra feltelepítettem. Lett egy csomó új istenség, tetszik. Elég igényesekre sikeredtek, tetszik hogy jelzi hogy melyik mitológiából valóak. Látszik hogy sokféle réteget várnak, van baromikirályhalálfarkas-tól kupidóig minden. Ra-val toltam egyet (kb csak őt ismerem), jól kikaptunk. Ez egy jó játék amúgy, nálam ilyen WoW battleground pótlék. Ha kövire belogolok felveszlek friend list-be
-
kickboxko
tag
Üdv mindenkinek !
Pár héttel ezelőtt fedeztem fel ezt a nagyszerű free to play moba játékot , ehhez szeretnék érdeklődöket toborozni.
A játék ingyenesen letölthető a hirez studio honlapjáról .Csapatban sokkalta erősebb társaságokat is alkothatnánk és nem utolsó sorban nagy előnyt jelentene az egymással kölcsönös közreműködés az ellenséges csapat ellen.
Üdv:kickboxko In-Game:just94 vegyetek fel friend listre .
"Life is simple"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest