- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Fedora Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- PHP programozás
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Brave
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
-
IT café
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt minden új technológiánál elmondják, újság, rádió, tv még mindig létezik, moziról nem is beszélve.
Egyébként túl sok streaming van, mindre nem fognak előfizetni az emberek, mennyi vagy 10-20? Nem véletlenül fuzionálnak.
#2613) junkpod
"Mivel nálunk, amióta az eszemet tudom, 1 tv készülék van 1 lakásban, kevésbé tudom beleélni magam a problémádba."
Nálunk meg erősítő van, így minden kimenetre lehetne készüléket rakni kábeltv esetén...
Stream esetén meg nem releváns, hány tv van. tv, tablet, telefon, pc, laptop, stb mind nézheted. Azaz csak nézhetnéd.Nekem nem probléma. jellemzően nem is én használom. De egy családnál ez lehet gond.
Telekom topikba is vannak olyan posztok, hogy 3nál több készüléken szeretnék nézni az iptv-t, Telekomtól "fizess elő másik szolgáltatásra még egy net még egy tv" Normálisak ezek? Streamingnél durvább a cenzus.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Asztalos klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Íme, a Pixel Watch 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest