Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Felraktam az újat egy új rendszerre, de ka az abéakát kiixelem megmarad atálcán a nagy ikonja is...
Azt valahogy ki lehet kapcsolni tudom, csak nem találom (persze úgy kéne, hogy bejelentkezve maradjon..) -
ledgeri
nagyúr
Jaaj.. ha ez a probléma ajánlom (ha megadtad a számod...) a hívással megadott ideiglenes jelszót:
én is akartam új jelszót, meg el is felejtettem..
Kértem e-mailben. kaptam egy linket, ami nem működött :"próbáld meg későőbb" 1 nap, 1 hét,2 hét múlva is ez fogadott... (persze az alatt próbáltam párszor már...)
Ok volt addig amikor már kellett volna az acc, akkor megpróbáltam az sms-t is, 2 napon próbáltam, de nem jött semmi...
Végső elkeseredésemben megpróbáltam a hívást harmadnap, és csak úgy rohantam át a telefonomért egy fél perc után!!!!Viszont azóta 2-3-szor keresett a live-os kódhelyrállító, csak egyszer sem tudtam felvenni...
-
ledgeri
nagyúr
Csak ki kell írnom magamból, hogy egy őrület volt megélni azt (elsőnek..), hogy egy chat progi ment a skypehívás alatt, és amint abba a progiba írás után Entert ütöttem egyből hallottam a hangszórómon azt, hogy nála megérkezett az üzi: Brazíliába....
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Hogyan tudnám szerkesztés (átírom..) nélkül elrejteni a Vezeték- Keresztnév kombót elrejteni, úgy, hogy bárkinek csak a skype nevem legyen elérhető....? (visszavonni a publikuságát a mezőnek..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest