Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Sziasztok!
Milyen programmal lehet fake videót közvetíteni videóhívás közben? Valami előre felvett videó, de úgy tűnjön, mintha élő lenne.
-
tknof1871
őstag
Sziasztok!
Ha a tálcán az ikonon van egy kis felkiáltójel, akkor mi van? Nézem, de nem látok semmi hibát a programban.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Mielőtt új OS-t telepítek, szeretném megmenteni az előzményeket, cseteléseket, kikkel vagyok kapcsolatban, stb. XP-n hol van?
-
tknof1871
őstag
Ha fájlt kapok valakitől, azt ellenőrzi valami, hogy veszélyes-e? Úgy, mint a Win. Live Messenger-ben.
-
tknof1871
őstag
Az miért van, hogy a Skype 3.8.0.188 (magyar) csak 2MB a Skype 4.1.0.179 (magyar) meg 21MB pedig 2 hónap eltérés van a megjelenésük között szoftverbázison? Mitől ez a nagy hízás?
-
tknof1871
őstag
Egy ingyenes programot kerestem, amivel felvehetem a Skype-os beszélgetéseket. Az MX Skype Recorder v4.2.0 amit kipróbáltam, de csak ekkor derült ki, ingyen 5 percet rögzít. Eltávolítanám, de ennek nincs uninstalálója, nincs nyoma a Programok telepítése és törlése listájában.
1. Hogyan távolítom el az MX Skype Recorder v4.2.0-at?
2. Milyen ingyenes programmal érdemes rögzíteni a beszélgetést, ami nem korlátos, tényleg free szoftver? Most nem tudom, melyiket, de egy free programot próbáltam, de attól visszhangos lett a Skype.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest