Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
Nakivagyok #5364 üzenetére
Kösz az infót, a lényeg akkor, hogy új verzióra kell frissíteni. Nekem egyből 7.10 lett, és ránézésre már el is menti a kilépéskori státuszt.
De gondolom van aki még mindig nem hiszi el hogy ez hiba volt
Persze vannak érdekességek, frissítések utáni induláskor sose képes beloginolni ez a szerencsétlen, de érdekes, hogy a következő indításra már igen. Mondjuk pont ez a verzió még az újraindításba is belefagyott
De ismételt újraindítás után már jónak tűnik. Reklamált a tűzfal hogy valami skype auto update service szeretne hazatelefonálni, engedjem-e, hát...
-
spiritex
veterán
válasz
Nakivagyok #5283 üzenetére
Érdekes, de nálam Win7 alatt és Skype7.2-ben nincs AdvertPlaceHolder a config.xml file-ban... Mondjuk hely sincs a reklámnak felül.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Nakivagyok #5283 üzenetére
A fentebbi megoldással már nincs reklám, de köszönöm a leírást a helyének eltüntetéséről. Így lesz teljes a Skype.
spiritex: köszönöm így sikerült.
-
cybercide
tag
válasz
Nakivagyok #5063 üzenetére
Köszi, telepítettem újat és végre működik!
-
cybercide
tag
válasz
Nakivagyok #5063 üzenetére
Köszi, én is erre gondoltam. Ezért írtam be a verzió számot. Teszek fel újat és kipróbálom.
-
törölt tag
válasz
Nakivagyok #5021 üzenetére
Tudom, h ott kéne lennie, de nincsen. Nincs még csak cr. tag sem.
Ha minden lényegtelen szarságra rákérdeztek a lényeg helyett, nem csoda, h végül már nem értitek.
-
törölt tag
válasz
Nakivagyok #5006 üzenetére
Email nincs, miután a skype elkezdte megjeleníteni annak ellenére, h nem ezt állítottam be, ráadásul kamufiókot hoztak létre az én emailemmel, természetesen az email ellenőrzése nélkül, és a helpdesk megintcsak nem segített.
Azért csak szeretném tudni, h hol van.
Hogyhogy miért?, mert öregek, és örülök, h a zöld gombot tudják, hajlandók kezelni. -
AstraCDX
senior tag
válasz
Nakivagyok #4849 üzenetére
Hali !
Hova kell ezeket beírni ? Hosts-ba ?
Hogyan kell ezt végrehajtani ?
Ez nem ugyanaz mint az internetbeállítások, tiltott helyek ?
Üdv.
Astra
-
Integrator
aktív tag
válasz
Nakivagyok #4842 üzenetére
Ha ezt belevágom a hosts fájlba, elégnek kell lennie?
127.0.0.1 apps.skype.com
vagy legyen
127.0.0.1 https://apps.skype.com/Kurva cpu zabálás miatt....
-
zuzu000
őstag
válasz
Nakivagyok #4842 üzenetére
Siker, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest