Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
liksoft #5211 üzenetére
nem könnyű neki
67 évesen kicsit ki volt akadva amikor így kellett índítania a skype-ot:
( mert még csak most csinálok elősször skype-ot linuxra: )(menü / terminal)
$ su «enter»
: (root passwd) «enter»
# /usr/bin/pulseaudio «enter»(menü / még egy terminal)
$ su «enter»
: (root passwd) «enter»
# /usr/bin/skype «enter»pont ideillik egy mondás .... "veszélyes mint kiscsibe root passwd-el" .... csak ki ne adja a rm -rf / parancsot, és nem lesz semmi baj
-
rii
nagyúr
válasz
liksoft #5174 üzenetére
meg próbálom, köszönöm!
sajnos google-ben keresve az első 6 helyből 5 volt letöltős, de kb. mind ide hozott: http://download.skype.com/msi/SkypeSetup_6.21.0.104.msi
esetleg van valami oldal, ami nem a skype.com hivatkozik a download link-ben?
de nézem még a google-ben
pl. ez is:
http://www.szoftverteszt.hu/programok/skype-6210104.htmldownload link meg a skype.com-ra mutat: http://www.skype.com/go/getskype ... hát szerintem ez nem a 6.21.0.104-et töltené le szerintem .-((((
-
spiritex
veterán
válasz
liksoft #4897 üzenetére
Igen, nagyon sajnálom én is, hogy tönkretették... Semmi szükség nem lett volna a "fejlesztésekre". Most pedig a GTalk-ot is kinyírják hétfőn vagy szerdán, és az azt "helyettesítő", sokkal "modernebb" és "korszerűbb" Hangouts is egy borzalom. 5 percet volt a gépemen. Lehet,hogy android-on használhatóbb, de a windows-os chrome plugin valami szégyen.
-
liksoft
nagyúr
válasz
liksoft #4764 üzenetére
6.21.0.104 volt az utolsó, mely az USB-t korrektül kezelte még!
Mit tudtok ajánlani ehelyett a fo... helyett?
Ugye, frissítsek, mert csak az megy, meg biztonsági okokból kell. De ha az újabb nem megy, és egy tr@gy@domb az egész? Elnézést, de kifakadtam. Havonta játszom el, hogy ami ment, az egy nap, hogy megint "csak" menjen.....
-
-
xrvman
őstag
válasz
liksoft #4634 üzenetére
Ugye? Nem elég neki a 24" FullHD. Nagyképűsködni akar a Skype, lefoglalni az egész asztalt.
Viccet félretéve
24" picivel több mint a felében (durván kétharmad) használom a böngit, annak nem kell teljes képernyő, mert csak bámulom kétoldalt a csikot.
Maradék részen megy az alsó felében a Skype, és fölső üres részen még mehet bármi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- FC25 PS5 játékszoftver
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest