-
IT café
>>>>> SAMSUNG SMART TV KIEGÉSZÍTŐK! <<<<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNiceSpy
csendes tag
válasz
LittleShark #742 üzenetére
Igen, a webböngészőben lejátszós megoldás elég limitált, pl. több hangsávval sem nagyon tudnak mit kezdeni még a böngészők. A transzkódolás persze lehetséges lenne, illetve hangsávok kinyerése és ezek csatolása a videóhoz egy playlistben, de a nagy erőforrásigény miatt ez nem igazán járható út pl. NAS-on.
A DLNA castolást én tegnap futólag kipróbáltam az LG B9-es tévémen (egy wrserver által kiszolgált mkv fájlt és srt feliratot küldtem a tévére) és nagyon jól ment, meglepetésemre még választani is lehet, hogy a külső srt feliratot, vagy az mkv belső feliratait jelenítse meg. A seek-elés mondjuk nem ment, de biztos vagyok benne, hogy működésre lehet bírni, sajnos ahány gyártó, annyi féle opciót kell beállítani a http header-ben, hogy rendesen felismerjék a streamet a tévék.
De a komplett DLNA szerver sem rossz megközelítés, hogy könytárakként jeleníti meg a torrenteket. Köszi, ha átküldöd az eredeti forráskódot és a DLNA-s szerver verziót, szívesen belenéznék.
A memóriakezelésnél én olyanba futottam bele, mintha bizonyos esetekben a GC felszabadítana olyan memóriaterületeket, amik még írás/olvasás alatt vannak, ilyenkor a torrent kliens el is kezdi bannolgatni a peereket hibás checksum-ra hivatkozva. Valamint az LRU könyvtár egy frissebb verzióját is beemeltem a kódba, mert alapból úgy tűnt nem sülnek el rendesen a callback-ek, de az is lehet én bénáztam el rajta valamit.
Az amúgy feltűnt, hogy ha nagyon magasra emelem a memória limitet, akkor a TV kilövi az alkalmazást lejátszás közben, de ha a wrserver indulása előtt kiűrítem a RAM-ból a cache-t, akkor felszabadul ~500MB memória, amin már azért el lehet férni. A 128MB-os memória limit az én tévémen nem eredményez fagyást, sem újraindulást, de ahogy írtam is, régebbi készülékeknél nem biztos, hogy ezek optimálisak (az enyémen sem biztos, de működnek
).
Hogy a többieknek is válaszoljak, nálam is Xpenology fut. Szerintem simán összerakható egy ilyen docker konténer, ami egy egyszerű weboldalt is hostol, amivel kereshetők a torrentek és elindítható azok kiszolgálása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest