-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
UE5MU6122K tv-ről tudtok mondani pár szót srácok, megéri megvenni? Ezen bekapcsolható a BT?
The Truth is out there...
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz libus #119110 üzenetére
Azt hiszem pont pár sorral feljebb írtam(másik topikban ), a K az a talp szín kód, a többi meg adott régióra vonatkozó hardver kód, nálunk hivatalosan a KXXH modelt lehet kapni, csak sok helyen rövidítenek, sőt a termék dobozán is csak K-ig van írva.[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz FollowTheORI #119121 üzenetére
Én anno a PS4-et is átnéztem előtte, engem nem érdekel addig nincs pénz. Szoktam nekik adni egy 500-ast, aztán csitu.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Joe004 #119133 üzenetére
Ezt azért semmiképpen ne hagyd annyiban, ugyanis te tényleg csak a csomagolás sértetlenségéről tudsz/tudtál megbizonyosodni, átvétel előtt nem bonthattad ki a csomagot. A csomagolás sértetlensége nem garantálja azt, hogy a benne levő termék nem lehet törött. Ne hagyd magad lerázni, ha már nem fordulj a békéltetőhöz! Mindenképp legyen mindennek írásos nyoma. Menj be az üzletükbe és a vásárlók könyvébe is írj be! Azért ezt tényleg nem tudom hogy képzelik, át kell venni egy bontatlan zsákbamacska dobozt, aztán ha tégla van benne, vagy csak tele van sz**va, akkor is így jártál, vagy mivan?! Ha bármi fejlemény van az ügyben, itt megoszthatod, illetve tanácsot is kérhetsz. Ha valaki így átvesz valamit, akkor kibontáskor videózni kell mindent...
-
Lackooo84
nagyúr
Most próbálom beállítani a MU6102-es tévém, de az normális, hogy nem talál egyetlen egy digitális csatornát sem? DIGI kábelem van...
-
Lackooo84
nagyúr
Ezeken a samsung tvken hogy tudom lanon lejátszani a filmeket? Tehát nem úgy, hogy csak mintha kijelzőt tükröznék, és a laptopom prociját eszi az encoding, hanem maga a tv végezze ezt. Nem találok ilyen távoli fájl megosztás menüt semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Hát nem tudom én rosszabbat vártam, de eddig nagyon meg vagyok elégedve (50MU6102). A feketéje szerintem jobb, mint a W szériás braviámé volt, amit majdnem első nap visszavittem olyan felhős volt, vagyis inkább úgy mondanám, hogy a kép egyik fele jóval világosabb, mint a másik, de ennél semmi, szép homogén, koromsötétben tesztelve. Szerintem a színeivel sincs gond, és amikor kint süt a nap, akkor is elég világos a kép, holott csak 8-ason van a háttérvilágítás a fényerő meg 1-esen.
Bogyi köszi a progit, nagyon faja, csak ez fizetős, ahogy nézem. Amit nem értek még, hogy a braviára ráküldtem total commenderből jobb klikk - 'átvitel eszközre' opcióval, akkor sem a laptopot terhelte, hanem a tv játszotta le a fájlokat, nem értem ennél a tvnél ez miért nem így van.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
A braviánál volt aminél csak hang volt kép nem, de azt egy egyszerű átmuxolás megoldott, meg volt aminél kiírta, h a fájl nem támogatott, közben ment rendesen a kép és a hang is, még szerencse, hogy volt mód a hibajelzés eltüntetésére. De igazából a lényeg az, hogy nem a laptop játszotta le a filmeket, hanem maga a tv, és nem ment fel a CPU használat a laptopon. Nem értem ugyanezzel a módszerrel a Samunál miért nem így van. Mindegy igazából, most ez a Serviio úgy néz ki bevált.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz nightshadow #119427 üzenetére
Atztaq.. szinte mind edge led... Én nem tudom mi lesz velem, ha majd csak olyat lehet kapni...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz LordPorcio #119582 üzenetére
Ugyanilyen(ja nem bocs, enyém 50 colos) tvm van, és soha nem csinált még ilyet, először felismerte, hogy egy Playstation, azóta úgy is van.[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz LordPorcio #119585 üzenetére
Fene tudja, nekem a legfelsőbe van dugva.
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Irredenta #119606 üzenetére
Ez kijelzőhiba. Asszonyka nem sprickolta valamivel a kijelzőt véletlenül törölgetés előtt/közben? Mert ez beázás utáni korrodálásnak tűnik (alulra befolyik a folyadék, és ott elkorrodálja a cof nyákot), amire sajnos gari sem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Irredenta #119611 üzenetére
Hát nem feltétlenül, mert ugye ilyen szakaszokra vannak osztva a kijelzőt meghajtó nyák szalagok, és mikor elkezd korrodálni van, hogy érintkeznek, aztán meg van, h nem, a vége az lesz, h örökké sötétség lesz azon a részen. Ha nem volt folyadék a kijelzőn, akkor érdekes a dolog, de mivel garis, így kimennek házhoz, és cserélik a kijelzőt, online lehet kérni a szervizt.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz kalidor55 #119622 üzenetére
Ja, át akartak b..ni.... Durva. Személyes vásárlásnál sehogy nem viheted vissza, 1 nap után sem. Csak ha 3 napon belül hibásodik meg, akkor nem javíthatják, hanem mérlegelés nélkül azonnal csere. Szóval csakis online szabad ilyesmit rendelni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest