-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
szelidorzo
aktív tag
válasz 16gaborm #16216 üzenetére
Eu-ban szerelt (magyar-szlovák-román)gyári-hibás készülékek (samu-tv, hűtő, stb) kamionszámra kerülnek magyarországra a koambra nevezetű céghez.
Itt javítják, újracsomagolják és újra forgalomba kerül. Általában internetes webboltok kínálatában szerepel. Féláron hozzájutnak, s kb 20%-al olcsóbban árulják, mint egyéb kereskedelmi helyeken.
Koambránál magánszemély közvetlenül nem tud vásárolni.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
p1ranha
csendes tag
válasz 16gaborm #16384 üzenetére
Így van, az 5003-as az 5-ös széria butított verziója, service menüben a típust át lehet állítani, az én esetemben 5800-ra, ami annyi pluszt eredményez, hogy USB-ről nem csak képet és hangot játszik le, hanem filmet is. Eléggé kezdő vagyok, szóval komolyabban nem is akartam megpiszkálni, mert nem értek hozzá, csak ezt, hogy tudjak fullhd filmet nézni USB-ről. Már csak azt szeretném tudni, hogy egy mezei nagy kapacitású pendrive elég -e ahhoz, hogy zökkenőmentesen lejátssza a fullhd filmeket. Én ennyit tudok, de vannak itt penge srácok, ahogy láttam én is tőlük szeretnék válaszokat
116 ért meg tudtam venni ezt a típust 1 hete, akkor csak az érdekelt, hogy nagy legyen a TV és LED , de ezzel a manőverrel, már örülök, hogy USB-n is tudok filmezni
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz 16gaborm #16767 üzenetére
15Mbites AVC-t viszi. De a tudástárban van egy kép a részletes spec-ekről.
3D: Half SBS és half TaB filmeket simán viszi.
Ja, tegnap megkaptam a szemüvegeket. SSG-3100-as modell, baromi jó. Azt hittem a mérete miatt nehéz és kényelmetlen lesz, de nem. Nagyon király.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
szipike
csendes tag
válasz 16gaborm #16841 üzenetére
A 6100-as nem tudja a SbS és a TaB esetében Full HD-ben a 3D-t.
Amikor még én vettem a TV-t - ezen hiányossága ellenére - feltüntette a Samsung a dobozon, a reklámanyagban, és a TV DEMO módjában is a FULLHD3D-t. Azóta ezt le is vették a dobozról és a reklámokról.
Ez a hiányosság nem a két egymás mellé rakott kép felbontásából adódik, hanem a 6xxx-es sorozat hiányosságából. Azaz ha ugyan azt a Side by Side Full HD filmet egy D7xxx-en vagy egy D8xxx-en néznéd meg, ott Full HD lenne 3D-ben is.A Magyar Samsung álláspontja nekem nem egyértelmű, de pl a Német Samsung 150€ visszatérítést ad a hibás tájékoztatásért azoknak akik még a Full 3D felirattal vették a TV-t, bár szerintem ez sem jó megoldás, mert az ember ha FullHD 3D-t szeretne nézni akkor nem a 150€ kell neki.
A Samsung egyébként jelzi, hogy ha speciális módon nézed a filmet (azaz 3D Blu ray lejátszóval HDMI bemeneten) akkor tudja a Full HD 3D-t is. Ezt nem tudom se megerősíteni, se cáfolni.
Itt egy cikk a problémáról:
http://wiki.samygo.tv/index.php5/D6x00_TVs_FULL_HD_3D_Defect -
air
nagyúr
válasz 16gaborm #16841 üzenetére
Hát abban, hogy 3D módban nem FullHD, hanem csak a fele. 1080p filmet csak 540-ben jelenít meg.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
adam990
csendes tag
válasz 16gaborm #16846 üzenetére
Webböngésző és skype egyáltalán nincs, a többi van. ha van kicsivel több pénzed inkább a d6500at ajánlanám saját tapasztalatból kiindulva. Abba van skype és böngésző is.
De mivel sikerült most rootolni a D sorozatot, valahogy biztos meglehet rá oldani már a c sorozatban működő netsurf böngészőt. De lehet létezik is már megoldás. -
Lesliegold
tag
válasz 16gaborm #16846 üzenetére
Jó a HDD kezelése...(ilyen jó kérdésre ilyen jó a válaszom)
A smarton belül annyi féle és fajta widgetet, alkalmazást, szolgáltatást telepítel, amennyit akarsz. Itt van pár [példa] Picit visszaolvasol meglátod. Pl telepítés után a youtube HD nagyon frankó, de pl a streamolt internetes adások, mint pl a NASA TV is jóók...A TV [okosítása] rootolása után még többet fog tudni. (Ezt a rootolást én még nem próbáltam.)[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3
-
BBéci
legenda
-
Flashget
félisten
-
sonye
senior tag
válasz 16gaborm #16948 üzenetére
A nagy átvágást épp most olvasgattam:
a D6xxx szériában nincs is FULL HD 3D, és ezért érezni, hogy kicsit mintha el lenne tolva a 3D esetén a jobb és a bal oldal és olyan szellemképes néhol.
Szép marketingfogásai vannak a samsungnak, de ezért lazán lehetne őket perelni.
Meg hogy már van böngésző és lehet netezni, na ez sem teljesen igaz... -
JoeYi
őstag
-
meszi59
csendes tag
válasz 16gaborm #16953 üzenetére
Még nem néztem 3D-t az UE40D6100-n, így nem tudom megítélni a minőségét.
Viszont egy 40"-os (101cm) Tv-n 3-3,5m távolságból a 720p adásnál sem látni már pixeleket.
Ha full HD-n a pixelesedési határon nézném akkor kb. 1,5-2m távolságra kellene ülni.
Ha csak az itt a különbség, hogy a 6xxx-s sorozat csak 720p-n tudja a 3D-t akkor normál felhasználónál ez nem jelenthet gondot 3-3,5m nézési távolságon. -
Hanok
senior tag
válasz 16gaborm #17062 üzenetére
A keresőbe beírva ezt: FULL HD 3D kb. 3 perc alatt találtam olyan hosszászólást ami kifejezetten a kérdésedre ad választ Avatar 1080 3d.mkv-vel kapcsolatban. Ez ha nem elég eggyértelmű akkor csak úgy lehet megfogalmazni hogy lustaság. Ez nem chat hanem fórum, csak használni kell a keresőt és visszaolvasni.
[ Szerkesztve ]
-
-
InfiniteReality
őstag
válasz 16gaborm #17501 üzenetére
A videokártya és a TV közé vegyél "rendes" kábelt. Nem kell 10.000 Ft-ba kerüljön, de ne is 1-2000 ft-os legyen. Valahol középtájt legyen a legolcsóbb és a legdrágább között.
Amire figyelj szerintem:
- A kábel legyen merev
- Vastag (ekkor szinte biztos hogy árnyékolt is)
- Aranyozott csatlakozós
- És legyen rajta ferritgyűrű
- Ránézésre látszódjon rajta h minőség (egymás mellé téve egy olcsó gagyival könnyű eldönteniA többi marketingmarhaság, úgymint duplaárnyékolás, gázzal töltött burkolat stb felesleges.
A STB és a TV közé gyakorlatilag mindegy milyen kábelt veszel, legjobb esetben is max 1080i jöhet rajta, azt pedig a legolcsóbb kábel is átviszi.
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
domager1
csendes tag
válasz 16gaborm #18729 üzenetére
Gratula, szerintem az euronicsban jó vételt lehet kötni, fenének lenne kedve külön vadászni még szemüvegre meg wifi kulcsra.
Én is ezt vettem. Jobb áron már aligha lesz. A tömegnyomort is talán el lehetett még kerülni.
Már egy hete megvan, de még nem nyomkodtam ki magam rendesen -
kolosszus87
senior tag
válasz 16gaborm #18829 üzenetére
Semmit nem hallottam róla, de ez sajna nem japánosan hangzik, hanem tutira kínai. Valszeg ez valami új kínai panelgyártó lehet. Viszont ha meg vagy elégedve a tv képminőségével, akkor felesleges ezen rágódni.
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
-
Robi_73
őstag
válasz 16gaborm #18829 üzenetére
Enyém is ilyen! Amíg garis nem izgulok, eddig tökéletes! [Made in Taiwan]
Robi73
-
sonye
senior tag
válasz 16gaborm #18998 üzenetére
állítsd be a motion plust 9-2-re vagy 10-2-re és a digitális zajszűrést meg maxra. Nekem így tökéletes a kép. A digitális szűrés nélkül meg olyan volt, mikor a moziban érzed a villódzást a mozgásnál.
3 hét alatt már végre szeretem a TV-t, és élmény rajta a 720p és a Full HD filmeket nézni.
Good Bye Divx! -
Tomacko
senior tag
válasz 16gaborm #16039 üzenetére
erre engem is érdekelne a válasz, hogy ki tudom-e venni a rendszerből a t-home box-t?
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Facebook és Messenger
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- További aktív témák...