-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunor70
csendes tag
Helló mindenki!
Nemrég vettem egy ue37d6000-et.
Vinyóról USB-n tökéletes a 25 gigás 3d-s 1080-as film...de nem tudom sehogy gyorstekerni,léptetni,stb... Ez normális? A kisebb xvid-eket legalább lehet, bár az sem tökély...
A másik problémám az AllShare.
Mindig hibaüzenettel jön ki:A(z) Samsung AllShare Player hibát észlelt, ezért leáll.
Ettől függetlenül sikerült hozzáadnom egy pár dolgot (fotók, 3d-s mkv-k), de már napok óta nem sikerül semmit hozzáadni. A tv látja a már hozzáadott fájlokat...
IPTV-s routerem van, lan kábellel van a tv, és a szgép is rákötve.
Ja, és itt is gyorstekerés problémák vannak. Csak 10 mp-s ugrásokkal lehet tekerni...HELP! Elöre is köszi!
-
hunor70
csendes tag
Sziasztok!
2 pórblemám lenne: 1.: a tv nem akarja lejátszani a jutyub videókat, azt írja ki, hogy bontsa a kapcsolatot a YouTube kiszolgálóval. Próbálja újra később. OK. Ez új hiba, előtte tudtam jutyubozni...2.: szétesve, de tökéletes hanggal játsza le egy samsung fényképező által felvett mp4-es HD videókat. Más letöltött mp4-et lejátszik...
Itt egy példa:egy ZDF-es 3D adás egy sziklamászó testvérpárról.
[link]Help!
[ Szerkesztve ]
-
hunor70
csendes tag
Tudnátok segíteni?[link]
-
hunor70
csendes tag
Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TUDTOK SEGÍTENI? [link]
Vagy láthatatlan vagyok? -
hunor70
csendes tag
válasz pisteeke #17697 üzenetére
Nekem is sz-r az allshare. Az elején még ment, sikerült megosztani pár filmet, az összes fotót ( mondjuk ez 37 óra és 27 percet vett igénybe ), zenét. Amik meg vannak osztva azokat látja a tv, le is tudom játszani. Az MKV-k is mennek kb 12-15gigáig, onnan már akadozik. De aztán ki tudja miért, már nem tudok semmit sem megosztani. Én kérdeztem itt is, hívtam a samut... semmi megoldás. Feladtam. Azóta 2TB-os külső vinyót használok. Hibátlanul megy minden.
-
hunor70
csendes tag
Helló
Érdemes külső vinyót a tv-vel ( d-6000-es ) vmi jobb minőségü usb kábellel összekötni?
Ha igen akkor hol kapok olyat? És milyen kéne?
Köszi -
hunor70
csendes tag
Nem tudom, hogy van-e problémám, mivel nem használtam másmilyet csak ami van; az meg egy olcsó kábel.
Akkor úgy kérdem, van-e különbség usb kábelek között.sandró60
Nem rövid. Bőven elég az 1m-es. Amit adtál linket, azon nem igazán találok nekem való usb-t. Gondolom amit keresek azt úgy nevezik, hogy : A-A
Ha nem akkor javítsatok ki légyszi!Köszi
-
hunor70
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Honor Magic V2 fél év után
- Novemberi hardverkavalkád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Facebook és Messenger
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest