- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
"...Mert a szolgáltató minden kártyát párosít a modulhoz,amibe beleteszi/beleteszed....".... Azt hiszem,pont ezt írtam.....elnézést, ha szabatosan fogalmaztam a továbbiakban....nyilván arra gondoltam, hogy a kártyát magát nem teheted át egy másik tv-ben lévő CI+ modulba....hiszen a fenn általam leírtak szerint a szolgáltató párosítja a modult a kártyával.....akkor nem nézhető másik tv-n, ha csak a kártyát teszi át valaki egy másik tv-ben lévő CI+ modulba.....azt hittem egyértelmű az okfejtésem,de akkor bocsánat,amennyiben mégsem volt az...ezt is azért tartottam fontosnak megemliteni,mivel vannak,akik konkrétan ily módon ütköznek akadályokba....mert pl. régebben máshonnan ("antennabót,web" vásároltak CI modult....és nem tudván, hogy az aktuális szolgáltató általában párosítja a kiadott kártyáit a moduljaival....sőt eghyes szolgáltatók "meg sem engedik", hogy külön vegyél CI modult,csak azt lehet bérelni,vagy megvenni tőlük,amit Ők adnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest