- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorog67
aktív tag
válasz Balageee #75794 üzenetére
Keress rá a neten a H6500 Képek-re és rögtön látod, hogy 1 RF és két műholdas bemenete van! Ha a logika szerint működik, akkor 4 ikerfejjel és 2 4-1-es diseqc-el PIP módban két tetszőleges műholdas műsort nézhetsz, de egyszerű esetben csak az egyik lehet kódolt, legalábbis még senki nem számolt be ellenkező tapasztalatról se kábel se műhold vonalon, annak ellenére, hogy néhány szolgáltatói box képes egy kártyával két műsort dekódolni.
-
Balageee
csendes tag
válasz tachikoma #75791 üzenetére
Okés, mondjuk én olyan esetből indultam ki, mint az enyém, mert nálam nem tartja a markát a szolgáltató... társasházban lakunk, ahol egy koax-kábelen jön a Digi-nek a tv jele (analóg + digitális). Nekem a lakásban már semmit sem kell kikódolnom (max HBO-t...bár ezt megcsinálja az STB )... így annyi tv-t teszek rá, amennyit akarok. Vettem régebben egy STbox-ot aminek két darab C-s tunerje van, és ha felveszek vele, akkor bizony nézhetem bármelyik digitális adást, nem úgy mint egy tunernél, hogy csak azok a csatornák válthatóak, amelyek ugyan azon a frekvencián jönnek, mint amiről felveszek. Persze más szolgáltatónál máshogy van, illetve a a Diginél is van olyan eset, amikor van egy központi doboz ami megcsinálja a netet, a tv-t, telefont. Itt sajnos annyi doboz kell, mint amennyi tv-d van.
De akkor most a H6500-nek melyik tunerből van kettője? Esetleg két darab C-s RF bemenete van, vagy csak az S-ből van kettő? Vagy 1db S és 1db (C / T), és ezért Twin??? -
sandró60
addikt
válasz szabolcs.sz #75792 üzenetére
Nézd meg a-privát-odat
-
szabolcs.sz
tag
Sziasztok!
Samsung WIS09abgn usb wifi adaptert szeretnék venni. Ha van valakinek eladó, várom az ajánlatot. -
tachikoma
aktív tag
válasz Balageee #75784 üzenetére
Nem. Én konkrétan 1 db csatornát tudok nézni, miközben megy a pip, vagy veszek fel: az a m1 HD. Minden másra kiírja, hogy CI kártya nem elérhető.
Ezt biztos, hogy nem a tv csinálja. De mondjuk logikus is: Ha van két db 1 tuneres eszköz a házban, akkor a kábelszolgáltató tartja a markát, hogy a másikba is vegyek egy CI kártyát. Itt csak egy eszköz van, ami egy kártyát fogad, és gondolom az így működik, hogy egyszerre csak egy csatorna legyen "kikódolva"
Egy dolog furcsa csak nekem, hogy még az analóg adásokat sem tudom nézni felvételkor, amik elméletileg kódolatlanok, de aztán a fene tudja...
-
rexbp
újonc
válasz Flashget #75783 üzenetére
Tehát akkor nem kell diseq elosztó? (Max csak akkor, ha 2-nél több műholdat veszünk...?)
Egyébként ez mire jó? Pip? Vagy ha vmit rögzítek, akkor nézhetek mást?
Meg tudná nézni valaki a menüben, akinek ilyen tv-je van, hogy mindkét sat bemenetre köthető-e diseq elosztó?
(Ez király lenne: 2x4 műhold vétele...) Köszi,. -
legenda
válasz zo-lee #75787 üzenetére
azon a hdmi csatin, ha a tools gombot megnyomod, a névre pc vagy mi van beállítva?
arra értettem, hogy nem feltétlenül a tv kapcsolgat le, hanem a munkaállomás is teheti, tehát ha másik tv készülékre dugnád, akkor is jelentkezne a probléma, de ezt csak úgy tudod kitesztelni, ha van másik elérhető tv.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dh66e
veterán
Akit esetleg érdekelne a téma.
Fali konzol topic -
Bonifani
csendes tag
válasz mr.tamasbiro #75764 üzenetére
megtaláltam a hangszínszabályozót.
A hangmenüben korábban valamilyen térhangzást "BE"-re állítottam, ettől lett "fazékhangja" a kis sztereo sugárzóknak, és ebben az állapotban a hangszínszabályozás inaktívvá vált. Visszaállítottam alapállapotba a hangrendszert, és így már elérhető lett a hangszín szabályozás.Teljesen élvezhető lett külső erősítő nélkül is ! (azért egy kis 2.1 hangfalat még lehet, hogy beiktatok valamikor)
Köszönet a tanácsokért !
Azért az airmouse használhatóságával kapcsolatban van valakinek tapasztalata azt várnám !
valami hasonlóra gondolok !
[link] -
Balageee
csendes tag
válasz tachikoma #75775 üzenetére
a H6500-as nem azért twin tuner-es, mert van benne (C/T) és S tuner is?
Úgy tom van benne PVR funkció is... ezek szerint, ha felveszel egy műsort, akkor bármelyik másikra elkapcsolhatod amíg a felvétel megy? mert ha nem így van akkor szerintem csak 1db C-s tuner van benne.
Bár én ezt olvasom a Samsung oldalán : DVB-T / C / S2 ---> nem a két db S tunertől twin? -
Angel2014
addikt
válasz hodostamas #75779 üzenetére
Tessék USB -ről telepítsd....[link]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
labi83
csendes tag
H6800 H6400 H6500 és társaihoz mától frissithetők Build: 2600.4 verzióra. Amit érzékeltem talán jobb lett a menü (smart) laggolás. valaki valami változást tapasztalt ????
H6800 Széria Smart touch nélküli ?! Valaki nem tudja működne e Smart touch távvezérlővel??
[ Szerkesztve ]
-
Balageee
csendes tag
Sziasztok!
Egy H6400-as modellel kapcsolatban szeretnék kérdezni... az alap kérdés az, hogy ha a tv HDMI bemenetére egy olyan videoanyag érkezik ami 5.1-es hangot tartalmaz, akkor ezt a TV a saját optikai hangkimenetére ki tudja tenni változatlanul? Mivel, amiről megy a film az nem rendelkezik digitális hangkimenettel, csak egy hdmi-je van, az erősítőnek meg csak optikai hang bemenete van, ezért úgy használnám, hogy médialejátszó-(HDMI) TV- (Optika)erősítő.
Jelenleg is így van összekötve, csak egy B-s sorozatú régi Samsung LCD-m van, ami csak 2.0-ás PCM jelet ad az erősítőnek az optikai kimenetén.
Tehát még egyszer a kérdés az, hogy a ezek az újak már átadják az optika hangkimenetükre az 5.1-et? -
BBéci
legenda
-
tanzara
csendes tag
válasz tachikoma #75174 üzenetére
Szia "tachikoma". A fórumot böngészve láttam a hozzászólásodat és szeretném kérdezni tőled, hogy a Samsung H6500 most akkor valódi két tuneres azaz PIP-es tv? Vagyis teszem azt tudok két foci meccset egyszerre nézni, két különböző csatornán kép a képben? És egyébként te meg vagy elégedve ezzel a tipussal?
Köszönöm. -
zo-lee
aktív tag
válasz Pinocchio23 #75769 üzenetére
Hahó!
A vindóz vezérlőpült, hang beállítások menüjében a hangeszközöknél állítsd alapértelmezettre a tv hangszóróját
-
zo-lee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy F 6100 típusú Full HD Samu tévém.
HDMI-vel összekötöttem őt, és az ámítógépet. Játék közben (fifa, ha fontos) kb fél óránként 2-3 másodpercre elsötétül a kép, majd mintha akkor kapcsolnám be a tv-t, újra megjelenik a játék képe, a használt felbontás,a HDMI csatorna.Mi ennek az oka ?
A válaszotokat előre is köszi!
-
Pinocchio23
tag
Sziasztok!
Összedugtam a laptopot a TV-vel Hdmi kábellel a DVI/Hdmi aljzatba. Kép átmegy, hang nem. Van lehetőség hangot is át kűldeni?[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz mr.tamasbiro #75764 üzenetére
Van, de semmi haszna, teljesen felesleges ficsőr.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Batib
őstag
válasz Homer J. #75763 üzenetére
Hogy megéri-e, azt nem tudom. Ugyanazzal a kijelzővel szerelik őket. Az elektronikában van némi különbség, a szemüveg és a Smart távszabályzó ami nincs a 6200-asban. (valószínűleg hiába veszel hozzá távszabályzót akkor sem működik minden vele) Még nem fixen eldöntött kérdés.
A fülhallgató aljzat egy egyszerű mechanikus kapcsolóként működik, szofveresen nem vezérelhető. Vagy a fülhallgató, vagy tv hangszóró szól.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Homer J.
csendes tag
Sziasztok!
Megéri-e a 20.000Ft-os felárat a Samsung UE48H6400 a 6200-hoz képest? Olvastam pl., hogy más kijelzővel szerelik őket. Ez azt is jelenti, h az olcsóbbnak rosszabb a képe?
UE48H6400 (v. 6200) fejhallgató kimenete hogy működik? Úgy értem Panasonic-nál pl. a fejhallgató hangerejét külön, a menüben lehet állítani, illetve ha rádugok egy fülest, a TV hangszórói tovább szólnak, azaz nem vált át TV hangszóróról a fejhallgatóra. Samsungnál ez hogy van?"Nem szoktam imádkozni, de ha tényleg odafent vagy, kérlek ments meg, Superman!" - H.J.S.
-
PuMbA
titán
válasz kungzi #75761 üzenetére
A Film mód az totál más amire te gondolsz, nem véletlenül nem aktív Összefoglalóban nézd meg az Általános beállítások részt Motion Plus Ki, tehát a LED mozgásjavítást is ki kell kapcsolnod, HDMI feketeszint az meg Normál...na de nem sorolok fel mindent itt
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
üdv
a tv-n hogy tudom a film módot aktívvá tenni? a DVI/hdmi portba van dugva a hdmi kábel
-
Bonifani
csendes tag
válasz Dadan01 #75757 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat !.
A 6400-as készülék ezek szerint hasonlóan szintén em bajnok, de van hangszínszabályozás a menüben. A 6200-asban EGYÁLTALÁN NEM LEHET hangszínt beállítani, csak a falraszerelt és a térbe állított opciót választhatom .
75754: nekem egy Loewe analóg TV-m volt, rengeteg beállítási lehetőséggel és nagyon korrekt hanggal. Nem vártam hasonlót, de a Te tapasztalatodtól eltérően nagyon nagy a minőségi csökkenés hangminőségben.
Én a múlt héten vettem, van még egy kis időm, hogy visszacseréljem (online vásárlás), emiatt érdeklődök. De ha (véletlenül) ez a normális, akkor felesleges visszaküldenem.Én is kis teljesítményű 2.1 aktív hangfallal teszteltem, de érdekes módon amikor levettem a mélynyomót, a két kb. 10*10*10cm-es hangfal is kellemesebben szól.
A fazékhang lehet hogy nem jó kifejezés, de a mozis hang talán megfelelőbb. És ez a a hangszín, ahol az egyébként is agresszív és dinamikus reklámspotok, jelzések még zavaróbbak
A Samsungot is megkérdezem majd ez ügyben, kíváncsi vagyok véleményükre.
-
PuMbA
titán
válasz zolapapi #75751 üzenetére
A hangfal bekapcsolva van hagyva, elosztó kapcsolgatás megy, amire minden rá van nyomva
Topikhoz: ok, hogy más tvhez képest jó a hangja egy ilyen tv-nek, de 10k-t szerintem megér egy alap sztereó cucc, ahol legalább van egy minimális térérzet is a mélyek mellett A tv árához képest 10k semmi...
[ Szerkesztve ]
-
losadf
újonc
válasz Iceman05 #75749 üzenetére
Magam is viszonylag új (Karácsony) tulaja vagyok egy 6200H-nak. A fazékhang kifejezés szerintem rendkívül szubjektív, de ha neked a a fülesről kiengedett kimenet ami sima sztereo jónak tűnik akkor biztos vagyok benne,hogy a tv-vel van valami baj. Egy 60 kilós Sony 72cm-es tv-ről váltottam amiből csak a hangrendszer volt kb.20 kiló. Csuda jól szólt (hát még ha fadobozba rakták volna mint a régi tv-ket ). Azon gondolkodom, hogy kellene kimenteni belőle a hangrendszert. Na ehhez képest a 6200H hangjában kellemesen csalód-
tam. A méretek és a súlya alapján egy cicergő zsebrádió hangot vártam. Itt ott olyan mélyeket produkál, hogy elképzelni sem tudom, hogy honnan veszi hozzá a levegőt a kis recegtetőivel. Persze aki normális erősítő-
vel, hangfalakkal tévézik az most azt mondja, hogy hülyeséget irkálok, de én azt mondom, hogy a tv a tőle
elvárható saját hangjával rendelkezik. Szerintem nézesd meg a tiédet mert ott valami baj van. -
dethroner
veterán
válasz Bonifani #75746 üzenetére
6400-as van nekem, tévé adáshoz teljesen megfelelő a hang. Vannak előre beállított hangszínek, hangszín szabályzó és 2 plusz ficsör, DTS TruSurround HD és DTS TruDialog. Tudom parasztvakításnak tűnik, de a hangszín szabályzón egy enyhe V alakot beállítva zene üzemmódban az előbbi két opciót bekapcsolva nagyon kellemes a hang, hangsúlyozom tévézéshez. Nem szakad ki a membrán a basszustól, de ezek fényében érthetetlen számomra azon siránkozások hogy a lapos tévé hangszórója alkalmatlan pl egy híradó nézéshez. Filmhez én is külső 5.1-es rendszert használok.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Messzilátó
csendes tag
Sziasztok! Tegnapelőtt én is vettem egy 6400-as tv-t. Eddig meg vagyok vele elégedve, az én igényeimnek teljesen jó. Telekomos kábel tv van rákötve, a smart távkapcs vezérli is a set-top-boxot. Ha bekapcsolom a tv-t akkor az is bekapcsol, de ha kikapcsolom a tv-t a set-top-box nem kapcsol ki. Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
Batib
őstag
-
Iceman05
csendes tag
Sziasztok!
Ps4-hez, 3d filmekhez, netezéshez és jó minőségű filmek pendrive-ról lejátszásához keresek tévét, 100 és 110 cm között. Ezt a kettőt találtam, szerintetek melyiket érdemes megvenni?
Lg 42LB670V
http://www.220volt.hu/LG+Electronics+42LB670VSamsung UE40H6500
http://www.220volt.hu/Samsung+UE40H6500 -
PuMbA
titán
válasz Bonifani #75746 üzenetére
Természetesen normális A fizika törvényeit nem lehet becsapni, kis hangszórókat lefelé irányítva vinnyogást fogsz kapni Én is fejhallgató kimenetre vettem hozzá egy sztereó cuccost 4"-os középmélyekkel aztán viszlát, hangzás megoldva, mert semmivel se rosszabb a TV kimenete, mint egy jobb PC-s alaplapi hangkártya
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz dethroner #75730 üzenetére
Erről van Neked fix infód? Én eddig csak találgatásokat olvastam róla, olyat még nem, hogy valaki kipróbálta és beszámolt róla. Bár lehet, hogy elkerülte vmi a figyelmemet.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
AndrewTdi
addikt
Köszönöm.
Esetleg boltot tudtok ajánlani ahol érdemes megvásárolni? -
tanzara
csendes tag
Sziasztok. Tudnátok nekem olyan 3d -s tv-t ajánlani a Samsung f7000-en kivül ami valódi 2 tuneres PIP-es tv?
Tehát amin egyszerre lehet két különböző tv csatornát nézni. Köszönöm. -
-
Dadan01
senior tag
válasz Bonifani #75736 üzenetére
Van analóg kimenet a scarton keresztül, de csak tv adás hangja megy ki, a saját médialejátszó hangja nem és a külső forrásoké sem, de ez már a C szériánál is így volt. Youtube ill egyéb smart alkalmazások hangja nem tudom, hogy elérhető-e scarton, azt mondja meg más.
-
Batib
őstag
válasz AndrewTdi #75734 üzenetére
Tv-zésre egy H5000-es teljesen megfelel. Ha opcio a sport akkor talán a H6200 jobb vétel, vagy bizonyos fenntartásokkal az olcsóbb H6203. 32 -esnél kisebbet ne vegyél, szerintem!
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Bonifani
csendes tag
Tisztel Fórumozók !
6200-as sorozatú TV tulajdonosa lettem. Jelenleg tesztelgetem a TV-t. A képpel azt látom nem lesz baj. A TV saját hangja viszont számomra botrányosnak tűnik. A beállításokon már azt hiszem végigmentem, de változást egyenlőre nem tapasztaltam. Külső forrás esetében AV erősítőn keresztül használom, de az egyszerű TV nézésnél nem feltétlenül kapcsolnám rá az erősítőre (TV HÍRADÓ, ...) Anélkül viszont élvezhetetlen a tv saját hangszórója. A konyhai kb. 20 éves kéttenyérnyi méretű rádió hangminősége élvezhetőbb. A TV hangjában nincs semmi mély tónus, nagyjából úgy szól, mint a mozihanggal felvett filmek hangjai: irritáló magas tartomány. És ráadásul ebben a típusban NINCS HANGSZÍN BEÁLLÍTÁSI lehetőség a Ezt benéztem, mert a specifikációban ez valóban így szerepel, de hogy ennyire gyengén szóljon, nem gondoltam.
Amiket teszteltem és működik: egyszerű TV nézésnél az optikai hangkimenetét használom az AV erősítőre kapcsolva, ez korrekt. A másik kellemes meglepetés: a fejhallgató kimenetére kapcsoltam egy kis 2.1 aktív hangrendszert, ez is teljesen jól szól. Ekkor szerettem volna a fejhallgató kimenet helyett egy analóg sztereo kimenetre kötni, de hát az meg nincs a készüléken.
Kicsit kapcsolódva az előző hozzászólásokhoz: érdekesnek tartom, hogy a TV-n nincs analóg hangkimenet. Feltehetően itt már a digitális rendszerekben gondolkodik a gyártó, a TV inkább megjelenítő funkciót kap.
De még letesztelem én is a scart hangkimenetére kapcsolva.
A dilemmám az: ez széria ennyi pénzért ezt tudja, vagy én nyúltam bele, és a konkrét készülék beteg. Ha megosztanátok hasonló vagy éppen ellentétes tapasztalataitokat, azt nagyon megköszönném, akkor élek a csere vagy garancia lehetőségével.Kérdésem még: mennyire használhatóak a smart felület kezeléséhez az " airmause"-ok ?? Ha van valakinek konkrét tapasztalata ?? (az Auchanban árult 14 ezernél olcsóbb megoldás érdekel, amivel a navigálás és a szövegbevitel gyorsabban megoldható. Nincs tapasztalatom a gyári smart távirányítóról sem, (a 6200-hoz nem adják), de lehet, hogy jobb beruházás lenen egy általános "légegér" mint a gyári távirányító ?? Javaslat ???
-
Flashget
félisten
Más fórumokon írnak egy jelenségről ami a C szériát érinti, hogy youtube kapcsán megjelenik egy üzenet miszerint 2015 március 15-től nem lesz elérhető.
1 év múlva a D szériánál jelenik majd meg?Realme GT Master Edition
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Milyen 30-40 col közötti ledtévét ajánlanátok hálószobába úgy, ha nem feltétlenül kell smart rész, wlan se (de nem baj ha van), és tud CI kártyát enni? Szinte csak tévézésre lenne használva (HD upc csomagom van), film max nagyritkán, de nem lenne jellemző.
-
kop8
őstag
Értem!
De megérheti a több pénzt a h6400 a h6200-hoz képest?
Figyelembe véve a +2szemüveget és +távirányítót.
Vagy jobban járok ha h6200-et veszek és késöbb megveszem a 2szemüveget meg távirányítót?
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
zolapapi
csendes tag
Furcsállom, hogy egy-két méretet nem forgalmaznak itthon.
Regisztrációs úton sem lehet a hivatalost érvényesíteni?dethroner + Flashget + petipetya köszi az infókat!
-
Először megkeresed az összes csatornát a tv-n,kb.210-217db.Fogsz 1 pendrive-ot és arra exportálod a csatornákat(tv-menü-csatorna-csatornalista átvitele-pin kód:0000-exportálás usb eszközre.
Letöltöd ezt:http://sourceforge.net/projects/samschanneledit/
Megnyitod a programot a bal oldalon File-load és betöltöd a pendrive-n található csatorna listát.Ha ez meg van válaszd a cableD-t és a jobb egérgombbal tudod mozgatni a csatornákat a végén mentés és vissza a pendrive-t a tv-be és importálás usb-ről. -
ALI_G
veterán
Sikerült úgy berakni, hogy észrevegye a tv és jönnek az adások is. Szerintem a leírással ellentétesen, fordítva kell behelyezni, mint ahogy a korábbi képen is látszik.
Amit nem értek, hogy miért van össze-vissza egymillió adás, köztük olyan is hogy M1 COD, M2 COD, a rádiók és a kódolt, de nem előfizetett adások is köztük vannak. Ezeket hogy lehet automatikusan kidobni?st6969: köszi, szerencsére nem kellett aktiválni.
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz Angel2014 #75718 üzenetére
Köszi!
Gondolom a ki-be kapcs az műkszik mindennel, mert az infrás a többi az BT.
Most már csak azt kellene kideríteni, hogy a 6200-as modellhez teljes értékűen használható-e.[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz nightshadow #75710 üzenetére
Higgyétek el működik! A 3100-as amit D szériához adtak ki H6500-al is tökéletesen működik!
Csak ők egész egyszerűen nem frissítik a régi modellekkel az újabb szemüvegeket. Mivel a szemüvegek 2 dologban térnek el.
1. külsőben
2. tölthető vagy sem
maga a lényeg semmiben sem más.Realme GT Master Edition
-
tyccon
tag
Üdv.H6400-hoz jó az SSG-P51002 szemüveg,vagy csak az SSG 5100GB? Van különbség köztük? Jobb vagy rosszabb? Köszi előre is Ismét
-
ALI_G
veterán
Sziasztok!
Kértem a UPC-től mediacard-ot, LE40C650 van a hálóban és amikor berakom, nem történik semmi. A user guide-ban (8. oldal) csak annyi van, hogy rakjam bele és várjak 2-3 percet. Hát én vártam, de csak nem jelenik meg semmi . A digitális csatornákat megtalálja a tv, de ugye kódolt mind, kivéve az M2, ami működik is.
Valami ötlet?[ Szerkesztve ]
-
DataTraveler
tag
válasz nightshadow #75710 üzenetére
Egyik ismerősömtől áthoztam egy SSG-4100GB-as szemüveget és a TV érzékelte, akkor gondolom valószínűleg működni fog. 5100GB azt tudom, hogy működik vele és azt is szeretnék majd venni hozzá. Köszönöm a segítségedet
Don’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
nightshadow
veterán
válasz DataTraveler #75709 üzenetére
-
DataTraveler
tag
Sziasztok! Van egy Samsung H6200 3D Smart TV-ém amihez szeretnék venni egy 3D szemüveget és ebbe szeretnék tanácsot kérni töltetek. SSG-4100GB szemüveg szerintetek jó lesz hozzá?
Válaszotokat előre is köszönömDon’t steal, don’t lie, don’t cheat, don’t sell drugs. The government hates competition..
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Véleményetek szerint van értelme frissíteni a 50F6500at a 1112-es szoftverről ha semmi bajom nincs a tv-vel?
-
siofok
őstag
sziasztok!Bedöglött az asztali gépem monitora.fél évben 1x használom,így ha nem muszály,nem vennék már monitort,viszont van 1 samsung lcd tv-m.Arra nem tudnám vhogy átteni a pc képét,mint monitor?
van rajt hdmi bemenet.gondoltam olyat,hogy dvi-hdmi kábellel összekötném?
elvileg ez a tv tipusa:le37b550OnePlus nord 2t
-
gyeniko
őstag
válasz Flashget #75689 üzenetére
Pont így gondolom én is. Arra jó leginkább, hogy ahány vendég érkezik hozzánk, mindenkit lenyűgöz a látványa, mert tényleg nagyon szép (Samu 65H8090). Egyébként FHD csúcsmodellhez méltó módon nagyon jó a képe is, de az égvilágon semmi előnye sincs a sík képernyőhöz képest, inkább csak a cikkben leírt hátrányok látszanak.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
kop8
őstag
Üdv!
Érdeklődnék hogy a samsung ue50h6200 és 6400 között a távirányítokon kívül és a szemüvegen meg a 200/400Hz van még külömbség?
A 400hz-en sokkal szebb lehet a kép?
A 6200-as sorozathoz nem adnak semit csak egy távirányítót, ehez is használható lehet a másik mutogatos távirányító ha külön veszek hozzá?
A leglényegesebb kérdés megéri a több pénzt a h6400-as sorozat a 6200-ashoz képest?
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
petipetya
nagyúr
válasz zolapapi #75699 üzenetére
Nálam van egy matrica a dobozon, azon szerepel a modell kód (ennek a végén van a H betű), típus és sorozatszám is. Made in Románia és a környező országok jele alapján látszik, hogy ide készítették a Balkánra.
Ha ezeket látod, akkor nagy gond nem lehet. Emellett én az edigitalban vettem át, ahol kiszedték a dobozból és megmutatták a sértetlen tévét, majd visszaragasztották.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Autós topik
- Egy erős és egy olcsó Xiaomi Pad 7 is érkezett
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...