- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pippó
csendes tag
szépjóestét mindenkinek!
tanácsot/véleményeket szeretnék kérni a közeljövőben bekövetkező tévévásárlásomat elősegítendő!
az úgy volt, hogy először is kinéztem magamnak a le32c650 tévét, mivelhogy baromira megtetszett, hogy pc nélkül is lehet rajta youtube videókat nézni. csakhogy miután utánanéztem fórumokon/tesztoldalakon a tv képességeinek, kiderült, hogy bár abszolút csúcs készülékről van szó a kategóriájában/árfekvésében belül, játékra nem igazán alkalmas, vagy legalábbis nem a legjobb választás a magsa input lag miatt... és mivelhogy én sokat játszom és neten is játszom fps-ekkel is ahol fontos számomra az eredményesség, másik tévé után kell hogy nézzek... a hdtvtest.co.uk oldal szerint le32c530-nak nagyon alacsony az input lagje ergo játékra kifejezetten jó, csak sajna ebben nincs youtube...szóval olyan tv-t ajánlhatnátok nekem, ami legalább van olyan jó mint a le32c530, alacsony input lagje van, usb-ről lejátszik videót is (legalább 720p mkv-t is meg divixet is) és VAN BENNE YOUTUBE elérés. az se baj ha nem lenne több 150k-nál
illetve ha van itt le32c530 tulaj, leírhatná a tapasztalatait, mennyire van megelégedve stb. a tévével, mert ha nem találok a fenti kritériumoknak megfelelő másik tévét, akkor lehet hogy lemondok a youtuberól a játék javára... persze a kettő együtt lenne az igazi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nintendo Switch
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest