Új hozzászólás Aktív témák

  • pippó

    csendes tag

    szépjóestét mindenkinek!
    tanácsot/véleményeket szeretnék kérni a közeljövőben bekövetkező tévévásárlásomat elősegítendő!
    az úgy volt, hogy először is kinéztem magamnak a le32c650 tévét, mivelhogy baromira megtetszett, hogy pc nélkül is lehet rajta youtube videókat nézni. csakhogy miután utánanéztem fórumokon/tesztoldalakon a tv képességeinek, kiderült, hogy bár abszolút csúcs készülékről van szó a kategóriájában/árfekvésében belül, játékra nem igazán alkalmas, vagy legalábbis nem a legjobb választás a magsa input lag miatt... :( és mivelhogy én sokat játszom és neten is játszom fps-ekkel is ahol fontos számomra az eredményesség, másik tévé után kell hogy nézzek... :((( a hdtvtest.co.uk oldal szerint le32c530-nak nagyon alacsony az input lagje ergo játékra kifejezetten jó, csak sajna ebben nincs youtube... :(

    szóval olyan tv-t ajánlhatnátok nekem, ami legalább van olyan jó mint a le32c530, alacsony input lagje van, usb-ről lejátszik videót is (legalább 720p mkv-t is meg divixet is) és VAN BENNE YOUTUBE elérés. az se baj ha nem lenne több 150k-nál ;)

    illetve ha van itt le32c530 tulaj, leírhatná a tapasztalatait, mennyire van megelégedve stb. a tévével, mert ha nem találok a fenti kritériumoknak megfelelő másik tévét, akkor lehet hogy lemondok a youtuberól a játék javára... persze a kettő együtt lenne az igazi! :)

Új hozzászólás Aktív témák