-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika777
csendes tag
válasz csabika777 #13998 üzenetére
Megvan, a serviio console-ban kell beállítani a megosztást. És tud magyarul is. Csak most az a gondom, hogy az előbb a tévén ott volt az eszközválasztásnál, most meg nincs.
-
PLaci58
addikt
Az európai modellek között nincs (vagy csak nem tudok róla) 120 hertzes.
Gondolod, hogy gyártanak külön 100 és 120 Hz-est?
Az UE37D6000TW kezelési leírását néztem és abban azt írják, hogy USB-ről a lejátszható formátumok 6 - 30 Hz-es képfrekvenciájuak, illetve 24/25/30-asok."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
csuszi
aktív tag
Sziasztok! A gondom a következő: Vettem egy samsung le32c350d1w LCD Tv-t és már az elején meggyűlt vele a bajom. Akárhogy probáltam rögzíteni a talpat nem sikerült. Van hozzá három csavar, amit nem tudok becsavarozni a helyükre, mintha nem lenne menet hozzá. Valaki találkozott már ilyen jellegű problémával? Valaki ötlet?
köszönöm szépen -
cápaFeri
csendes tag
Nagyon köszönöm Vlevi a választ, két perc alatt megoldottam! Ez hatalmas eredmény számomra ahhoz képest, hogy a Samsung Share programmal két órát szívtam és mégsem mentem semmire.
Ezta Serviio-t meg letöltöttem, felraktam és már fel is ismerte a tv-t. Kijelöltem a megosztani akaró könyvtárat és már be is tudtam lépni a tv-n a Media alkalmazásba és nézhettem a képeket! (Nem kellett a tűzfalhoz sem nyúlni, sem tv-t beállítani, felismerte egyből)
És egy kicsit nem csak Neked, hanem minden itt fórumozónak a témától függetlenül: Nektek köszönhetem, hogy ilyen szuper tv-t vettem, jótanácsok nélkül lehet rábeszéltek volna más típusra a boltban. Igaz amikor még elkezdtem érdeklődni Tőletek, akkor még a LE32B650 volt porondon, vagy ugyanez 37"-ban, de amikor nemrég eldőlt végleg, hogy tv-csere lesz, sok hasznosat olvastam arról, hogy ezt a C650-et kell megvennem és minimum 40"-ban, na meg a 37"-os felejtős és hogy mit nézzek, hogy jó panel legyen benne. Éppen ma 3 hónapja, hogy nem tudok betellni a képével...
Na ez egy kicsit ömlengős lett , szal. csak örülök, hogy van a fórum!
Üdv! -
cápaFeri
csendes tag
válasz csuszi #14004 üzenetére
Nem tudom, mennyire hasonlít a többi samsungéhoz, de először én is azt hittem....aztán rájöttem, hogy a transzparens műanyag oszlopba az első becsavarásnál maga a csavar vágja bele a menetet, csak elő van fúrva egy kis lyuk neki. Szal csak bátran, de határozottan és egyenesen csavard be, menni fog az!
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Ettőla sráctól monduk (refurbished) melyik tv-t érdemes megvenni 150-160körül max? [link]
-
kismanús
csendes tag
Nem tudom hol nézted azt a sony tvt de az biztos hogy itthon 200 alatt nem találsz.Max netto 200 ba. Ha azok igazak amit mondtál a hz ről és a kontrasztról akkor felteszem a kérdést hogy jó az ha led be gondolkodok vagy vegyek sima lcd t? 150-200 ezer között gondolkozok csak egy kikötésem van hogy min 40" legyen. Samsungból mit ajánlotok. Nekem játékra kéne (pc) meg film nézés tv zés. Van a C6000 D5700 a B pedig nem tudom miért ilyen drága még mindig....
-
BBéci
legenda
válasz kismanús #14009 üzenetére
Ha csak az árgépet nézed, alaposan félrevezeted magad. Már C sem kapható, nemhogy B.
Ma linkelte be valaki az LCD TV topikba a kétszáz-ezres NX800-at. Talán holnap még kapsz belőle.
Soha nem fogom megérteni ezt a játék mániát. Oviban érzem magam.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
vlevi
nagyúr
-
Katumoto712
tag
Sziasztok.
Kinéztem egy D6100at.Valaki tud vmit mondani róla?Negatívum,pozitívum?
-
sandró60
addikt
válasz jegenye77 #13999 üzenetére
Nekem is ilyen házban van egy 750GB-os WD-winchester és működik rendesen 1 usb kábelel.Lehet,hogy az a vinyó ami neked a házban van nagyobb áramfelvételt kiván.A hozzáadott másik usb kábelt is dugd a tv-be ami az áramfelvételt is stabilizálja,vagy egy külső 5v-os adapter is segithet
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget, a TV választásban.105 e Ft-ért nem tudtam kihagyni és 32D5000 lett a vége. Első kipróbálás után nagyon meg vagyok elégedve vele, szép a kép, szép a forma, külső vinyóról lejátsza amit kell, a digitális és HD jelet fogja, nemsokára játékon is tudom tesztelni, összességében ár/értékben nagyon örülök neki!
Köszi a segítséget még1szer!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
jegenye77
addikt
válasz sandró60 #14015 üzenetére
Ha haza érek megkeresem a dobozát,mert nem is tudom,hogy ehez adtak-e + kábelt.Ha nincs is meg, akkor még gondolom lehet hozzá venni.
De erõsen gondolkozom egy médialejátszón,amihez szintén ezt a vinyót kötném.Ott is elõfordulhat,hogy nem kap elég áramot?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
swis
tag
Tegnapi napon megnéztem ezeket a tv.ket amik szóba jöhetnek.
Kérdésem,hogy pontosan mi a különbség a 40d6100 és a 40d6500 között? Megéri azt az árkülönbözetet a 6500?
Melyik lenne a jobb választás? -
veterán
-
sandró60
addikt
válasz jegenye77 #14017 üzenetére
Szerintem a médialejátszótól függ,de általában elég áramot adnak a külső vinyóknak.2.5" winchesterről beszélünk.Mert a 3.5" van saját tápja
Ha nincs hozzá az a kábel aminek az egyik vége egyenes hengeres csatlakozó akkor reklamálni kéne annál a boltnál ahol vetted vagy veszel egy 5v hálózati adaptert,de vidd magaddal a winchester racket,hogy belepróbáld a csatlakozót.[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Keresgettem itt a fórumon is,meg a neten is,de nem nagyon találtam különösebb infót a Samsung LE40CF1WXXH nevezetű TV-ről.Tudnátok ebbe segíteni,h megéri-e megvenni,milyen tapasztalatok vannak vele,milyen a képe upc-s kábeltévével?És hasonlók...Egyébként amennyiért meg tudnánk venni,az 108e Forint.
Köszi előre is! -
jegenye77
addikt
-
BBéci
legenda
-
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Az iránt érdeklődnék, hogy érdemes-e venni olyan Samsung LED Tv-t amiben van 3D converter. Ez mennyire jól alakítja át a 2D-s TV műsorokat 3D-re?
-
Bull Boss
őstag
sziasztok! szerintem holnap beruházok egy d5000re az lenen akérdésem még, hogy tudom hálózatba hozni az asztai géppel, ami fizikailag távol van tőle? AZ ugy működni fog, hogy van egy Wi-fi routerem 300Nbps TP-link amire rá van kötve a net és akkor a HUB részére rádugnám a tv-t LAN kábellel, akkor látná az asztali gépet és lejátszaná onnan a filmeket szaggatás nélkül? Igy elvileg akkor wi-fin keresztül lenne a hálózat ha egyáltalán működik az amire gondolok. Jah és az asztali gépbe is ugyanigy 300mbps a hálókártya.
-
Carlo009
tag
LE40C650-esem van. Ez a tv marha sokat fogyaszt! Rendben van ez így? Másnál is?
Pörgeti a villanyórát! Ha a tv ki van kapcsolva, bármit bekapcsolok alig cammog a villanyóra.
Amikor a tv megy, akkor egyból gyorsan forog. Nézzétek csak meg otthon, akinek ilyen tv-je van! -
engine88
aktív tag
Ma boltban néztem 10 percig a kis drága D5000-t, 40-es méretbe.
Verte az összeset képbe.. 143.000-ért volt kint. Annyiért szerintem magasan megéri.Volt mellette egy D5520 158.000-ért. Az mivel tud többet? A Smart funkción kívül.
-
€uro
őstag
válasz Katumoto712 #14014 üzenetére
Szia!
Két-három hete vettem ilyen tévét. Szép és jó, csak 3D-s filmeket még nem tudtam nézni rajta. Csak azokat, amiket a Smart HUB-on keresztül játszottam le. Kb. négy 3D-s filmet próbáltam már ki - egyik sem működik rajta.
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
jegenye77
addikt
-
engine88
aktív tag
Tudja esetleg valaki hogy a D5520-asba is az a kamu 100Hz van-e, mint a D5000-resbe?
-
nightshadow
veterán
válasz engine88 #14038 üzenetére
Volt mellette egy D5520 158.000-ért. Az mivel tud többet? A Smart funkción kívül.
Tudja esetleg valaki hogy a D5520-asba is az a kamu 100Hz van-e, mint a D5000-resbe?Semmivel, a D5000 és az 5500 között csak a SmartTv a különbség. A „2”-es pedig designbeli eltérésre utal az alap 5500-as modelltől. Az 5-ös sorozat mind kamu 100Hz-es.
-
engine88
aktív tag
válasz nightshadow #14040 üzenetére
Qrvaeget
Egyetlen egy negatív dolog miatt nem vettem még meg a D5000-t, az a kamu 100Hz..
Mert hogy ugye sportnézésre +xboxra kellene főleg. De arra plazma illik, de plazmát meg nem akarok venni, pedig van 46-os plazma 175.000ért már, új. -
engine88
aktív tag
válasz nightshadow #14043 üzenetére
Van benne Game mode
Ez mit jelent? Az input lag-gal csinál valamit? -
nightshadow
veterán
válasz engine88 #14044 üzenetére
Közbe látom, hogy neked X-box-hoz is kell a tévé. A Game Mode minden képjavító áramkört kikapcsol, így csökkenti az input lag-et, de a 6-os sorozatnál még így is 40ms, vagy afölött van, ami magasnak számít. Játékhoz azok ajánlottak, amik 30ms, vagy az alatt van az input lag-jük. A D5000 még épphogy belefér.
[ Szerkesztve ]
-
engine88
aktív tag
válasz nightshadow #14045 üzenetére
Akkor nem sz@rozok, megveszem a D5000-et 143-ért.
Végülis sose volt még FullHD tv-m, 28-as CRT-t cserélem FullHD-ra, szóval így csak jó lehet.D5000-be mekkora az input lag? És abba nincs game mode?
[ Szerkesztve ]
-
€uro
őstag
válasz Katumoto712 #14042 üzenetére
SSG-P31002 szemüveget vettem hozzá.
PC-vel HDMI kábelen keresztül kötöttem össze. Illetve CAT6-os kábellel csatlakozom a routerre. A 3D-t kivéve minden tökéletesen működik.
[ Szerkesztve ]
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
Mappa
addikt
válasz engine88 #14046 üzenetére
Input lagot felejtsd el.... nem fogsz csalódni a tv-ben garantálom (a tévedés jogát fenntartom ) de crt után biztos állad keresése lesz
A képernyőt meg egyedi módon bekalibrálód ahogy az neked tetszik... de 143k ajándék a 40'' ..... hol kerül ennyibe amúgy???
én is xbox mellett használom
nyálcsorgatásnak [link]
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest