Új hozzászólás Aktív témák

  • cápaFeri

    csendes tag

    válasz vlevi #13991 üzenetére

    Nagyon köszönöm Vlevi a választ, két perc alatt megoldottam! Ez hatalmas eredmény számomra ahhoz képest, hogy a Samsung Share programmal két órát szívtam és mégsem mentem semmire. :)
    Ezta Serviio-t meg letöltöttem, felraktam és már fel is ismerte a tv-t. Kijelöltem a megosztani akaró könyvtárat és már be is tudtam lépni a tv-n a Media alkalmazásba és nézhettem a képeket! (Nem kellett a tűzfalhoz sem nyúlni, sem tv-t beállítani, felismerte egyből)
    És egy kicsit nem csak Neked, hanem minden itt fórumozónak a témától függetlenül: Nektek köszönhetem, hogy ilyen szuper tv-t vettem, jótanácsok nélkül lehet rábeszéltek volna más típusra a boltban. Igaz amikor még elkezdtem érdeklődni Tőletek, akkor még a LE32B650 volt porondon, vagy ugyanez 37"-ban, de amikor nemrég eldőlt végleg, hogy tv-csere lesz, sok hasznosat olvastam arról, hogy ezt a C650-et kell megvennem és minimum 40"-ban, na meg a 37"-os felejtős és hogy mit nézzek, hogy jó panel legyen benne. Éppen ma 3 hónapja, hogy nem tudok betellni a képével... :D
    Na ez egy kicsit ömlengős lett :B , szal. csak örülök, hogy van a fórum!
    Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák