Új hozzászólás Aktív témák

• Marcelldzso

tag

Sziasztok!

Boldog tulajdonosa vagyok egy Samu UE40C5000-es TV-nek.
    A kérdésem a következő lenne, hogy fw-t hogyan tudnék rajta a legegyszerűbben frissíteni?
    Próbálkoztam itt az USB-s témával meg a hálózaton való frissüléssel is, de hálózatnál azt írja nincs frissebb, USB-ről meg nem fogadja el.
    A weboldaluk szerint "16 Apr, 2011" a legfrissebb. Nekem 2010.12-havi van, ezért is gondoltam a frissítésre. Talán itt már megoldják, hogy Media Player közben is be tudjam kapcsolni az elalvásfunkciót.

Verzióból fw-nél van kettő is egyik a T-TDT5DEUC-1024.1 a másik pedig a T-MSX5DEUC-2009.0. Honnan tudjam melyik lesz az enyém? Nézelődtem már a hátlapon de még utalást sem láttam a megfejtésre.

itt néztem az fw-t.

Más:
    Be vannak rendezve a kedvenc csatornáim, de a Guide mindig csak a legközelebbit meg pár másik adót tölt be, hogy mi mikor lesz. Nincs lehetőség arra, hogy az adott listát átnézze megnyitáskor? Esetleg folyamatosan töltse fel... :D
    /vagy túl sokat várok el?/

A hálózatot share programmal való megosztáson kívül tudom még másra is használni? :)

Remélem egyszerűek a kérdéseim és valaki csípőből megválaszolja. Olvasgatok már egy ideje, de ezekre még nem nagyon láttam választ.

Üdv!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák