- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcelldzso
tag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa vagyok egy Samu UE40C5000-es TV-nek.
A kérdésem a következő lenne, hogy fw-t hogyan tudnék rajta a legegyszerűbben frissíteni?
Próbálkoztam itt az USB-s témával meg a hálózaton való frissüléssel is, de hálózatnál azt írja nincs frissebb, USB-ről meg nem fogadja el.
A weboldaluk szerint "16 Apr, 2011" a legfrissebb. Nekem 2010.12-havi van, ezért is gondoltam a frissítésre. Talán itt már megoldják, hogy Media Player közben is be tudjam kapcsolni az elalvásfunkciót.Verzióból fw-nél van kettő is egyik a T-TDT5DEUC-1024.1 a másik pedig a T-MSX5DEUC-2009.0. Honnan tudjam melyik lesz az enyém? Nézelődtem már a hátlapon de még utalást sem láttam a megfejtésre.
itt néztem az fw-t.
Más:
Be vannak rendezve a kedvenc csatornáim, de a Guide mindig csak a legközelebbit meg pár másik adót tölt be, hogy mi mikor lesz. Nincs lehetőség arra, hogy az adott listát átnézze megnyitáskor? Esetleg folyamatosan töltse fel...
/vagy túl sokat várok el?/A hálózatot share programmal való megosztáson kívül tudom még másra is használni?
Remélem egyszerűek a kérdéseim és valaki csípőből megválaszolja. Olvasgatok már egy ideje, de ezekre még nem nagyon láttam választ.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- CES 2025: idén sem lesz hiány MSI notebookokból
- További aktív témák...