Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Na, ugy döntöttem visszarakom a régi jó 2.2.1-et...
Ezt már a telorol irom hálistennek minden fasza.
1 változás van speedmod helyett voodoo van fent, igy még a quadrant is 1450 körül van ami egy 100-assal jobb a régonél és gyorsabbnak is tünik. Na most megyek és alszok ugy délig... pisz....Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
Na müxik a dolog, az 1. leirásban ami volt ugy ahogy ottvan felraktam.
Csak kicsit voltam amugy befosva
Igen nektek könnyü mondani hogy mit mire, de én negyedannyit nem értek hozzá
Sztem msot megpróbálkozok DE2JAY féle leirással az lesz a tuti ...[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
Pls segitsetek
Recoveryből felraktam főzött JVK-t de csak a GALAXY S feliratig jut el,és ott megáll.
Mit lehet iylenkor tenni? Téglásitottam ?...Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
válasz muveszur #34940 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Hát ez nem jó hir, ha pcnek is be kell kapcsolva legyen akkor már azon nézem meg....
Tényleg az lenne jó, ha belenyomnám a külső vinyót és onnan lejátszaná...igazán kitalálhatnának erre vmit a samu mérnökei, hogy gyárilag tudjon ilyet.
Igy gyakorlatilag 1-2 terra filmet-zenét vihetnék magammal bárhova, kis helyen és azért ez elég jó dolog lenne...(Laptopom meg nincs, meg ugy vagyok vele h ilyen telefon mellé nem is nagyon kell)
Amugy olvasam egy olyat, hogy külsö merevlemez + médilejátszóval vki összehozta a dolgot, de ahhoz akkor vegyek egy médialejátszót, meg azt se egyszerü összehozni és akkor van mégegy kütyüm pluszba......Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
"Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy sgs-en meg lehet-e oldani vhogy, hogy pl egy külsô vinyórol tudjon lejàtszani, és ha igen akkor, hogy? Vàlaszokat köszi elôre is"
Ez akkora, hülyeség, hogy nem válaszol senki inkább, vagy csak egyszerüen nem lehetséges????
Vki mondjon rá vmit.......Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy sgs-en meg lehet-e oldani vhogy, hogy pl egy külsô vinyórol tudjon lejàtszani, és ha igen akkor, hogy? Vàlaszokat köszi elôre is.
-
Pete55555
addikt
válasz Executor094 #34143 üzenetére
Én azt mondom gomdolkozz még egy kicsit rajta, hidd el a végén te is rájösz majd h megéri feltenni az uj romot de olvass még elôtte sokat és ha biztosnak érzed magad vágj bele. Addig meg nem halsz bele annyira nem vészes a helyzet. Ha 1 napot kibir a telo akkor nincs nagy gàz. Én is féltem a romolàstol de mostmàr ràjöttem hogy simàn megêri mert jobb gyorsabb lesz tôle a telefon, és kevesebbet eszik...
-
Pete55555
addikt
Quadrant tesztet hogy/hol lehet lefuttatni?
-
Pete55555
addikt
Mióta megvettem azSGS-t olvasgatom a fórumot, és még sok más oldalt ès tegnap talàltam végre olyan leìràsokat amik alapján számomra is teljesen tiszta lett a kép igy tegnap felraltam egy fôzött romot, és hát a telenoros froyohoz képest óriási a különbség, ugyhogy ajánlom mindenkinek a romolást aki egy kicsit is lassunak érzi az SGS-t.
Vêgezetül:...Szeretem leracsniztatni...
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest