Aktív témák
-
fo_di
őstag
válasz elbandi2 #29430 üzenetére
rámásolsz 32 gb videót mondjuk, aztán visszamásolod gépre és megpróbálod megnézni őket, néhol bele-bele tekergetve
vagy a visszamásolt adatot total commanderben összehasonlítod az eredetivel
vagy csinálsz neki md5 hash-t és összenézed az eredetivel
ha tényleg nem 32 gigás a kártya, akkor bár felmásolni fel fogja engedni, de leolvasni nem fogod tudni rendesen -
elbandi2
tag
válasz elbandi2 #29438 üzenetére
Nos ma délelőtt próbálgattam a kártyát, amit tegnap emlitettem. Adatot akartam rámásolni, majd visszaolvasni, ezzel kipróbálva, hogy valójában mekkora méretű a kártya.
Ez gyakorlatban úgy sikerült, hogy felirt kb. 2GB adatot, és lefagyot az egész. A telefont is úgy lefagyasztotta, hogy csak akksikivétellel indult újra Azt hittem hazavágtam a telót.
Ezután néztem a kártyát MiniTool Partition Wizardal, lát rajta egy formázatlan particionálatlan 8MB os területet...
Asszem ezzel egyértelműen kiderült, hogy sikerült belefutnom egy(sőt 2) fake 32gb kingston kártyába.. Többet nem veszek semmi ilyesmit vaterán és társain, és senki másanak sem ajánlom. most megpróbálom töröltetni az elhamarkodottam megadott pozitívot, és megy egy kövér "-"
Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 128gb Hazel - Makulátlan, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium - Új, bontatlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest