Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Mi anno azért ragadtunk le a 3Mnél és végén már rá se néztünk más termékekre mert a 3M mindig jó volt, mással meg sokszor volt szivás.
amúgy nem nagy cucc a felrakása [link] Nekem a kék tetszik.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Alien!
senior tag
Vágom, hogy mire gondolsz, de az említett PSP-s kört 2008-ban futottam, a gép megjelenésétől számított 3.(!!!) évben ( a tervezést nem számolom), és mégis pocséksz*r tapasztalataim voltak.
A galaxy s-nél is csak abban bízok, hogy kihoznak mondjuk egy gyári vastagabb akksit, fedővel. Ezek a kínai sz*rok ennyi pénzért nem fogják hozni a várt többletet. De ne nekem legyen igazam....
EBB-U10 nekem spec már túl sok méretben.
-
CHIPman
nagyúr
Én nem vettem észre, hogy bugos lenne, viszont tetűlassú a JM5-höz képest. a JPH inkább alakulgat, de többször nem töltöm vissza a datámat, az fix.
Most még egyszer rootolnom kéne, mert valamiért nem teszi fel a lagfixet.
Hobbbyt: iPhone-t nyomkodtál már? Ez annál jobb, a nagyobb képernyő és az ugyanolyan érzékenység miatt. Ha nem használsz ékezeteket(vagy igen, és meg tudod szokni a külön telepíthető AnySoftKeyboard érdekes ékezetes kiosztását), akkor sztem simán vállalható, én már 3 hete csak ezen netezek, mivel nincs gépem Pécsen. nyilván rosszabb egy gépnél, de szerintem egy qwerty billel nem sokat nyernénk, mert minimális félreütéssel lehet gépelni. Msn-t is simán tolom, eszméletlen jól lehet gépelni, ha egyszer belejössz. Mondjuk én nem használok ékezetes betűket, megoldom inkább nélküle.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
CHIPman
nagyúr
A Samsung billentyűzeten a magyar csak egy dísz volt eddig is, ugyanaz, mint az angol. A Swype sem tud magyarul, maximum magyar szótára van, ezt mindjárt meg is nézem. Megnéztem, nincs magyar szótára.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
-
bossvico
senior tag
Hány napos a telód?
Egyre többet bír, nekem az az észrevételem.
A 3G folyamat bekapcsolva tud fogyasztani pedig, én APNdroiddal kilövöm ha nem kell.
Telefonáláshoz gyakorlatilag fölösleges is.
Próbáld ki, és meglesz a 2 nap.Más:
Mivel tud többet ha bekapcsolom az usb hibakeresést? Mi változik?
Nekem megy anélkül is. Driver kell hozzá azt ennyi.
Ja meg az usb beállításnál rákérdezésre állítottam. Ott én választom ki hogyan legyen, azt csatolás.[ Szerkesztve ]
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
TwentySix
aktív tag
Ez elsodlegesen PDA, nem telefon, ennyit bir, ekkora kijelzovel, processzorral, es a hozza tartozo sallangokkal. A netbookom hasonlo parameterekkel, csak kicsit nagyobb kijelzovel (10"), ugyanekkora procival par orat bir csak.
Ha lebutitod telefon szintjere, akkor 2 napig megy, de akkor minek ez a kategoria??Minden este fel kell tenni toltore, es kesz. Ez van.
En pl vettem 2 db potaksit, letojom hogy hol merul le, hasznalom minden funkciojat. Egyebkent nalam meg gyorsabban merul, kamionsofor vagyok, folyamatosan megy a jobb adotorony keresgelese menet kozben, ez meriti rendesen.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
Robertoq
őstag
Settings / Account and sync / Addot fiók és ott vedd ki a pipát a 4 sorban, az a Picasa (magyarban nincs nevenként csak 4 szink.) és akkor nem fog ott megjelenni.
Engem inkább zavar az, hogy van fent navigáció és galéria begyűjti az ők képeit is, amit ugye nem is akarok nézegetni és kicsit zavaró h ott van, azt szeretném ha csak a fényképező mappából szedné össze, de nem lehet beállítani
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest