-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam sem, csak S25U topikban valaki azt állította, hogy az S24U 1 év után már lagol.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Srácok, van akinek itt elkezdett lagolni az S24U?
A facebook, google hírfolyam kivételével, mert azok mindenhol lagolnak.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ricardo
titán
válasz
Vikooo #13981 üzenetére
Egyik listán ott van, másikon nincs. Elvileg még kapnia kell.
Ami az igazán bosszantó, az a hozzáállsuk.
A késés egy dolog. Azt már én teszem hozzá, hogy vélményem szerint ilyen nagy késés, már vérciki egy ilyen kaliberű cég esetében, de hogy semmi érdemi hivatalos kommunikáció nincs az ügyben (Ha van valahol hivatalosan dátum közölve részükről, akkor ez nem áll, de én még nem találkoztam ilyennel) , és "találgatásokra" lehet csak hagyatkozni, és találgatni mikor, és mire lesz valami, az egy vicc.[ Szerkesztve ]
-
püki
aktív tag
Kóreában elérhető a februári sec.patch 6.1-re.
Az lesz a következő update hamarosan. Megjelent egy új ütemterv, de semmi hivatalos, ezért érdemes fenntartásokkal kezelni.Galaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
waszabi07 #13974 üzenetére
Sajnos néha be tud lassulni. Nem akadozás, hanem mondjuk lassabban nyit meg valamit. Az aksi nekem is jó, bár a legutóbbi frissítés óta gyengébb lett egy kicsit. Biztos nincs köze a 25ös szériához.
Inkább azt remélem, hogy nem lesz sokkal rosszabb. Note9 nekem nagyob sokat vesztett az első verziószám lépésnél.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Rob Rob
tag
válasz
V.Stryker #13949 üzenetére
Egyetértek.
I15 kitérőt tettem 3-4 napra de inkább 100 bukóval eladtam.
A lányom telefonja tetszett, és hogy ne nyaggassam vettem egyet maganak is. A legyezés, a visszagomb hiánya, a tárcsázó, a galéria és még jópár dolog számomra "ősandroidosként" megszokhatatlan volt.
A kamera sem győzött meg de lehet, hogy azért mert nem prot vettem, nyilván egy Ultrával nem egy liga. Szóval csak egy pár napos kaland volt ami arra jo, hogy ne más tollával ékeskedjek.
Érett már egy behatóbb ismerkedés harapottalmáékkal.KRB
-
imis
senior tag
Én a log videót kipróbálnám, az s25 ultrából ez fogott meg. A lekerekítés nem érdekel, széleslátószöget nem gyakran használom, a sebességgel nincs bajom a 24 ultrámnál. Erre is s9+ ról váltottam, az mondjuk nagy ugrás volt a 24-> 25 höz képest. És persze a ceruzát használom exponálásra :)
-
waszabi07
tag
válasz
LosBlancosRM #13958 üzenetére
rendszersebesség, üzemidő? Nem tudom nekem most napokban néztem, minden este 50% felett vagyok vele pedig nyomkodom sokat, sebesség meg nem tudom ennél lehetne e gyorsabb. Vagy te miket tapasztalst? csak kíváncsiság, mert nekem ehez nem jó a szemem
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
S e t h
nagyúr
válasz
alasoh #13948 üzenetére
1. Nem várom, nem érdekel, tudomásom szerint semmi olyat nem tartalmaz ami miatt viszketne valahol, mert annyira hiányzik.
2. Nem tudok ilyenről, még nem mondták meg minek kéne hiányoznia, vagy nem figyeltem.
3. Sosem volt biztonsági problémám, pedig általában több hónap késéssel telepítem az updateket, tavaly volt egy kb 10-12 hónapos lemaradásom is.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
V.Stryker
nagyúr
Amúgy a gyári natív apphoz képest van valamilyen más javasolt fotózós app, amivel esetleg jobb eredményeket lehet elérni?
-
-
qltsar
veterán
válasz
alasoh #13948 üzenetére
1. Nem varom. Inkonzisztens status bar ikonok, iPhone majmolas, akksi ikon ronda, nem igenyeimnek megfeleloen konfiguralhato, ahogy 6.1 alatt - egyelore.
2. Optimalis kamera app, katasztrofalis shutter lag, de ezt nem hozza el One UI 7.
3. Ez igy nonszensz kicsit, nem fogod egybol eszrevenni, ha dataleak van, vagy altalaban nem is tudsz rola.
-
Atish19
őstag
válasz
alasoh #13948 üzenetére
A 3.ra senki nem fog tudni válaszolni, mert ha egy biztonsági résen keresztül szivárognak ki adatai vagy fertőzödik az eszköze azt nem fogja tudni vissza követni. Az egyszeri embereknek az a szerencséje, hogy ilyen támadásoknak általában nem ők a célpontjai. Vírusírtós topikban már volt több gyanús eset is egyébként. Az egyik nem is olyan rég. Egyébként itt egy új zeroclickes kampány Grafit néven és ez csak az amiről tudunk. Ezen kívül biztosan fut még több is
[link]
Éves Alza+ 20% kedvezmény referencia kód: RrJbRREnazEc
-
válasz
V.Stryker #13950 üzenetére
Na ez mondjuk pont OneUI 7 alatt is csak Sound assistant al lehetséges . Mint ahogy az eddigi összes Oneui-n.Bocsi rosszul értelmeztem.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
alasoh
aktív tag
válasz
LosBlancosRM #13958 üzenetére
Köszi a válaszod!
3. Nyilván... engem pusztán az érdekel, ha valakinek volt már gond, akkor mi volt az?
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
alasoh #13948 üzenetére
1. Leginkább elvárás egy 600.000 ft-is telefon felé, és a legnagyobb Androidos gyártó felé. A normális az lenne, hogy ha már úgyis egymás 🌴 szán lógnak a Google-el, akkor a fejlesztéseket is csinálhatnák közösen, és kijöhetne egyszerre. Persze megértem, hogy nem így van, a Pixel a referencia, legyen azon előbb, de ne fél évvel. Ráadásul a Samsung akar lenni a Droidos Apple, de csak a rosszat veszi át onnan, a jót, mint pl a frissítések, nem. Eddig lehetett azt mondani, hogy az Apple 1 telefonra könnyedén megoldja, de közben több felsőkategóriás telefont ad ki, mint a Samsung, mégis megy az egyszerre frissítés...
2. Engem leginkább az össze vissza animációk zavarnak. Nem tudom, hogy ez jobb lesz-e, de nem ártana. Üzemidő javulás, rendszersebesség javulása se lenne rossz, mert néha azért bedöccen.
3. Itt nem az a lényeg, hogy volt-e már, hanem, hogy ne is legyen.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
XZoli
aktív tag
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #13955 üzenetére
Köszi. És tényleg. Kár hogy ez plusz egy app, nem valami natív lehetőség.
-
-
alasoh
aktív tag
-
Markizmark
addikt
fb csoportból[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
busman
veterán
válasz
Leslie1966 #13945 üzenetére
Volt elég idejük reszelni,bekaphatják azt amire gondolok.
Apropó ,good lock , még mindig nem tudja a vertikális app drawert...az is röhej szerintem.
[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
alasoh #13948 üzenetére
Egy dolog miatt várom... hogy ha lehúzom az értesítési sávot, tudjak onnan hangerőt finoman állítani. Sok podcastet hallgatok lefekvés után és mindig meg kell nyomnom az oldalsó hangerő gombot, hogy előjöjjön a hangerő sáv és ott tudjak finoman csúsztatni. Gyűűlölöm.
Ezen kívül semmi nem hiányzik, köszönöm.-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Rob Rob #13947 üzenetére
Jah, hát a magyar ember mikor nem sír? Mindig sír, csak tenni nem tesz semmit ellene.
Én mondjuk az S25u-öt ott engedtem el, hogy nem kocka. Másrészt az S24U is tökéletesen szolgál, elég.
10 évig használtam előtte iPhone-t és nem hiányzik, pedig mac-et használok melóra. DE egyetlen dolog még a sima iphone 15-höz vagy bármihez képest is rosszabb az S24U esetében, a fotók. Egyszerűen előkapva és csak exponálva, határozottan gyengébb. Meg azt se fogom fel, hogy 12M -re van állítva, a kompatibilitás miatt jpeg-re és mi a bánatos francért kell 8 megásnak lennie a fotónak.
De amúgy köszi, egyenlőre nem kell vissza iphone.-
-
alasoh
aktív tag
Közvélemény kutatok egy kicsit, ha megengedik a mélyen tisztelt fórum társak:
1. Ki, miért várja az OneUI 7-et?
2. Melyik az a feature amit a legjobban hiányoltok a mostani 6.1-ből?
3. Volt bárkinek valamilyen biztonsági problémája amiért nem a legújabb sec.patch volt a telefonon? (Ez különösen érdekelne)És mivel írásban a hangsúly nem jön át, leírom, hogy nem kötekedni akarok, vagy leszólni bárkit is aki várja, vagy pont, hogy nem várja... Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, ha már folyamatosan az elmaradó SW. frissítés a téma.
Az én válaszaim a saját kérdéseimre:
1. Még inkább testre szabhatóság, főleg az új Good Lock / Home up appal.
2. Azt hiszem nincs ilyen. De ha mondani kell valamit akkor az új "dinamikus sziget".
Arra kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz hasznos nekem.
3. Eddig soha semmilyen problémám nem volt. Sokat e-mail-ezek, rengeteg mellékletet kezelek a munkám miatt amiben lehetne akár bármi is... Az összes nyüves chat applikáció fent van a telefonon a Snapchat kivételével és sajnos napi szinten használom is mindet a rengeteg külföldi miatt akikkel kommunikálnak kell (Kínától az USA-ig...)
Szóval eddig semmi gondom nem volt szerencsére.Ha leírod, előre is köszönöm!
-
Rob Rob
tag
válasz
HaliGab23 #13946 üzenetére
Ez igy van. Ennek fényében az ittmaradtak felértékelték az s24u - t és nagyon elégedettek vele.
Ja nem, továbbra is megy a sározás. Szar azeshuszonöt meg az eshuszonnégy is szar, meg szar minden IS!. Meg méénem frissítenek IS!
Van itthon S25 mert pont kellett az asszonynak, Szép is, jó is meg minden de nem a 7 volt a selling point, és hát belakva sem az.
Nekem marad a 24u, pont leszarom mikor frissítik, nekem igy is csodálatosan muzsikál.
Eddig, összességében ez a legobb androidos telefonom a Galaxy Spica-ig ugy, hogy minden s, note, ultra megvolt kivéve az s22u-t meg a gyulladós Note-ot.
Két évet illik egy ilyennek bírni.[ Szerkesztve ]
KRB
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Ricardo #13944 üzenetére
Valószínűleg nem fogy az S25 széria, nem jött be az átb.sz.s "a nesze semmi fogd meg jól" stratégiával.
Nálunk a családban naponta kétszer is dobálja minden telefonon, hogy rendeljük meg az S25öt...Gondolják, hogy a One UI 7 miatt majd eldobjuk, ami van.
Ha beleraktak volna új kamerákat és javítják a hibákat, akkor már S25U-m lenne, de így... nézzenek hülyének mást.
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
Leslie1966
senior tag
Még várni kell a OneUI 7-re: [link]
-
bezo076
tag
Sziasztok!Béta 3-ról vissza lehet térni a legutolsó eu romra odinnal?
-
sztefiko
csendes tag
Február 5.én szabadult a vezér, most még lehet hogy ünnepelnek, vagy most szedi ráncba az embereket hogy minden menjen a régiben. Ezért nincs még ui7. Vagy kifutási időt hagynak a 25 nek.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Leslie1966 #13936 üzenetére
Pont ugyanígy vagyok vele én is. Az s24u-ra meg majd megérkezik egyszer.
-
dnelb
veterán
válasz
Leslie1966 #13931 üzenetére
és akkor a video, ha már basztak belinkelni . Még megvan a régi s8-am, felkéne rakni
-
RockCNC
őstag
válasz
Leslie1966 #13932 üzenetére
Kucsit le van kerekítve, csak ennyivel vonzóbb.
-
Leslie1966
senior tag
Ma nézegettem egy S25 Ultrát, de valahogy nem fogott meg,
-
Leslie1966
senior tag
Na, már S8+-ra is van OneUI 7: [link]
-
qltsar
veterán
Igen, természetesen. A dátumspekulálás hiteltelenségét próbáltam kiemelni ezzel, illetve, hogy hivatalos közlemény Samsungtól nincs erre vonatkozóan. Így akár 1 óra múlva is rolloutolhatják, vagy 6 hónap múlva a lényeg az, hogy nincs hivatalos dátum, csak alaptalan spekuláció amire rá lehet gerjeszteni a tömegeket.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
qltsar #13928 üzenetére
Ettől függetlenül biztos lesz OneUI7 S24-re is. Eddig is mindig így volt, ez után is így lesz. A telefon legalább 5 főverziót kap, ezt ígérte a Samsung. Az meg nem realisztikus, hogy csak android főverzió változik, de a OneUI nem, mert sokkal több pénzbe kerülne a Samsungnak.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Kis csámcsogni-való a "hatalmas" várakozás közepette: [link]
Nem szeretem őket sem, mert többnyire clickbait, kamu, X"szakértőkre" alapuló "híreket" közölnek le, de most egyet kell értenem néhány sorral. Sokan elfelejtik ezt pl.: - akik ebből élnek azok természetesen szándékosan szenvednek amnéziában
:
"First of all, Samsung hasn’t said anything about giving the One UI 7 update to older phones. The new S25 phones come with One UI 7 pre-installed already, but there’s no news for older phones."
Ennyi lett hivatalosan közölve anno a 2024-es Samsung Developer Conference-en: [link]
"Within this year you'll be able to preview One UI 7's new look and get a sneak peak of it's improvement with One UI 7 beta, and the official version of One UI 7 with all of gamechanging AI features will be released next year with the next Galaxy S series."
Hozzátenném, itt is óvatosak voltak azzal, hogy nem emelték ki, hogy melyik eszközökre jön ki a béta szoftver.
Még a 2025'Q1-es spekuláció is egy elásott Samsung fórum moderátorára alapoz - nevetséges - : [link]
[ Szerkesztve ]
-
adrig
csendes tag
válasz
LosBlancosRM #13925 üzenetére
Nem, viszont ajánlani tudom ezt a tokot: [link]
Lassan két hónapja hordom ebben a tokban és nagyon megvagyok elégedve vele. Kellően védi minden irányból a telefont, mint a kijelzőt, mint a kamera lencséket. Oldalt matt gumis (jó tapintású), amin a 2 hónap használat alatt még nem vettem volna észre, hogy fényesedett volna.Hátoldala átlátszó plexi.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #13925 üzenetére
Nem. Csakis Spigen ZeroOne. Amelyikre nem lehet kapni, olyan telefont lassan nem is veszek.
-
-
püki
aktív tag
Egy elég részletes One UI 6.1 - OneUI7 összehasonlítás
[link]Galaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
TODI1111
veterán
válasz
Leslie1966 #13919 üzenetére
Akkora a termékpalettájuk, hogy már azt sem tudják merre vannak arccal.
Az S25 ultránál például decemberi biztonsági frissítés van megtámogatva egy októberi google play rendszerfrissítéssel. Addig egy belépőszintű A16 5G készüléknél mindkettő január. [link] -
Leslie1966
senior tag
Az A15 OneUI 7 frissítés az éltben nem fog megjönni, emlékszem mikor tavaly megvettem kb, ekkortájt jó sokára jött az első havi frissítés is.
-
tetiotto
újonc
Sziasztok! Szeretném kérni a segítségeteket abban, hogy ajánljátok-e S24 ultrára matt kijelzővédő fóliát vagy csak a fényes fólia a jó rá? Köszönöm.
-
szendy69
tag
Én személy szerint a Media Markt-os fóliát használom első perctől, precízen felhelyezik, rá is sütik. Igaz nem ér ki teljesen a képernyő széléig, de így legalább bármilyen tokkal használható. Az ujjlenyomat 10-ből 10-szer felismeri, illetve az s-pen is tökéletesen érzékel.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
qltsar #13912 üzenetére
Nekem bevált a gyári fólia, de ahogy írtam is az edge panelről le kellett szoknom miatta. Gesztusnavit nem is használtam soha.
Viszont valóban egyik helyen már látszik egy kis karc, ahogy Luna írja elég sérülékeny.Raktam rá egy üveget, nem azt amit írsz, de tükröződött, így le is szedtem.. na majd valamikor kipróbálom az ajánlott ESRt.
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
qltsar
veterán
válasz
luna40 #13910 üzenetére
Nalam 5 percig tartott
...
Katasztrofa vele a gesztusnavigacio a merete miatt.
Viszont a Spigen is kisebb, mint a tobbi, cserebe Spigen tokkal jo, tobbi toknal amivel probaltam karcol gesztusnavinal, es az ures reszre "be tud esni" a toll hegye a tok es a folia kozotti reszre konnyen, igy csak ESR es flolab ami marad - nekem legalabbis.
[ Szerkesztve ]
-
luna40
tag
válasz
pontyos #13907 üzenetére
Én is vettem gyári Samsung fóliát, nem volt jó, főleg nem Spigen tokkal! Éles volt a széle, akadt benne az ujjam és az Spen, illetve karcolódott mint az állat! A 3 éves OP8T-m gyári fóliája nem nézett ki olyan sz@rul, kb. 2 hónap után letéptem, és tettem rá Spigen GLAStR EZ FIT HD-t. Nekem tökéletes.
OnePlus 8T + LG G6 Black + Asus Google Nexus 7 16 GB 4.4.4
-
Macskasy
tag
Na mit hozott a februar 7 ? Semmit
-
qltsar
veterán
válasz
pontyos #13907 üzenetére
Az kemeny
!
De akkor jol vegzodott az a lenyeg, azert esetleg a tokot leirhatod, hogy melyik, hogy a nem ajanlottak listajaba fel lehessen venni.
Azert egy kijelzovedo uveget, vagy foliat erdemes ra rakni.
En az ESR-t javaslom, osszefoglaloban megtalalod a linkeket, ha rendelnel.
-
pontyos
senior tag
🤭🤭 jesszus... Uh...
Megvan a kijelző gusztustalan kinézetének oka!! Utólagos elnézést... A bőr tok amiben benne volt napközben, belül zsíros, gyakorlatilag az egész felület. Ez egy becsomagolt , celofános ideiglenes megoldás volt, amíg nincs fólia és tok.
Az üzletben jöttünk rá, véletlenül. A belső részt megtapperolva, egy vékony zsíros réteg maradt a kezünkön, az vezetetett rá, hogy a teló széle is zsírosabb volt mint kellett. Na, ilyet én még nem láttam.
Egy film szerű réteg került rá ha épp így volt tárolva.
Tok a kukában, teló megtisztítva, tökéletes!!
Hát... Ilyen is van -
pontyos
senior tag
Köszönöm mindenkinek!!
Lehet én reagáltam túl, nekem mintha a 22U nem lett volna ennyire érzékeny, majdnem 3 év után, vagy rosszul emlékszem az új hatás miatt 😊
Megnéztem kb egyformán tapperolható.
Vikooo
Esetleg van infó a lágyítás ügyben? Megnéztem a fotós topicot, ott elég 💩 képeket rakott be valaki lágyítás módban. Viszont youtube alapján meg érdemes bekapcsolni. -
qltsar
veterán
válasz
pontyos #13900 üzenetére
Mielott megveszed probalj meg egy kiallitott darabot is - remelhetoleg lesz ott.
Ha van nalad mikroszalas kendo / szemuvegtorlo, torold le a kiallitott darabot, es hasonlitsd ossze a tieddel.
Ha azon nem lesz annyira "foltos" a tapicskolas utan, akkor lehet, hogy sajnos valami gond van az oleophobic reteggel azon amit vettel.
A gyari foliarol annyit, hogy bar ez a legjobban tukrozodes mentes megoldas, de nem er ki a szelekig, meg szerintem nagyon ronda az elolapi kamera kivagasa link.
Szep ertekelesen is all amugy
1.8/5.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest