-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TODI1111
veterán
-
blu79
addikt
válasz waszabi07 #13510 üzenetére
Csak azért is kérdeztem ezt mert én a yettelnél rakattam, azt hiszem 3 különböző vastagságú van, én a legvastagabbat rakattam fel, kipróbáltam vele az s pent, nekem nem okoz gondot, igaz nem minden nap használom az s pent, 11ezer volt. Nekem ez nagyon bevállt nagyon tetszik. Régebb mindig én tettem fóliát/üveget stb de ez sokkal jobban tetszik. Szinte észre sem veszem hogy rajta van.
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
nagyúr
válasz waszabi07 #13502 üzenetére
És Vikooo: Persze, nyilván nem pont ugyanolyan, de gondoltam, h jó eséllyel nem lett rosszabb az új széria. Legalábbis remélem. Szóval ha itt azt az infót kapom, h jól bírja, akkor nem veszek rá tokot. Ennyi volt a sztori. Köszi mindenkinek!
Rob Rob: Jaja, a Pitaka tényleg nem sokat véd. Legalábbis a legvékonyabb változata. De nekik is van masszívabb tokjuk. Az viszont már túl vastag nekem.
kali: Köszi neked is!
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
joey04
titán
-
LosBlancosRM
őstag
válasz waszabi07 #13099 üzenetére
13PM-ról tudok nyilatkozni, az szerintem kényelmetlen volt. Nekem is tetszik az iPhone designja, csak a fényes oldala bem jött be, de amúgy a Note7, 9 után a legszebb volt. Kár azért a fránya iOS-ért. Kicsit már nekem is kényelmetlen, de az inkább a méretéből adódik, nem a szögletessége miatt.
Vékonyság:
Slimnek sok értelme nincs. Az új kamera tech lesz jó, mert nem áll ki annyira, gondolom egy mostani Ultrából alig lógna ki.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
őstag
válasz waszabi07 #13083 üzenetére
Iphoneból kiindulva kényelmetlenebb lesz, mint most. Oldalélek se lesznek lekerekítve, pont ott ahol a legtöbbet érintkezik a tenyérrel. Azt nem értem, hogy sokan miért ujjonganak, hogy lekerekített kijelzővel jobb lesz kézben tartani. Nekem nem is érintkezik a tenyeremmel a csücske. Alul "vág" csak, és ilyen lesz az oldala is... Design váltással lehet, hogy észrevehetően más lesz, mint a 24U, de ezzel az következik, hogy úgy fog kinézni, mint bármi más.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
LosBlancosRM
őstag
válasz waszabi07 #13078 üzenetére
Ugyanúgy szemölcsös a kijelző, ami most kicsit hajlított is, ami visszalépés a szögletes után. Hátlap szinte koppra ugyanaz. S23U után azért a lehajló elhagyása + szögletes kijelző nagyobb újítás volt. Ezen kívül mi változik? Új proci? Mostani mire nem elég? S24Uról váltani S25U-ra, csakis a külvilágnak szól.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
CP111
aktív tag
válasz waszabi07 #12985 üzenetére
Nem sok miben tér el a mostanitól. Lekerekített kijelző azt annyi........
*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
veterán
válasz waszabi07 #9036 üzenetére
4-5 óra között s21 is hoz a mai napig simán, pedig lassan 4 éves (3 év 8 hónap) az akksi benne, pedig már szól is teló hogy cserélni kéne. Ez az idő elég is nekem egyébként. Majd kiderül. :)
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
tms+
aktív tag
válasz waszabi07 #8988 üzenetére
Ilyenkor érdemes a Kuponkunyeráló topikba benézni, vicces, ami Samsung Unpacked után ott megy. Meg persze előregisztrálni az előrendelésre és ott is kapsz kódot minden infóval, hogy meddig jár mellé Smarttag, Regalaxy, esetleg valami bundle kedvezmény stb.
Én előrendelésben sima S24-et vettem, 200 alatt szereztem meg mindenféle kuponnal (volt egyedi kuponom is), szóval nagyon durván le lehet vinni az árakat már bemutatókor is.
Közben akkor be is köszönök ide is, 3 hete van S24 Ultrám, S23Ultrát cseréltem.
Galaxy S25 Ultra & Pixel9 Pro | Watch4 44mm | Buds Pro
-
MODERÁTOR
válasz waszabi07 #8974 üzenetére
Lehet, de pl az S22U-t kb 250-ért vettem a megjelenése után pár hónappal lekuponozva, 2 hete 200-ért adtam el, vagyis nem sokat buktam rajta. Mondjuk S24U-n biztos többet bukok, mert már nem lehet felére kuponozni a készülékeket, a Samsung bezárta azt a kiskaput.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
MODERÁTOR
válasz waszabi07 #8956 üzenetére
Sok agyonkuponozott telefon van az aprón a samsung.hu-ról (pl 330 körül is el lehetett már hozni S24U-t). Meg kell kérdezni, hogy hova szól a garancia, mert azért persze van máshonnan is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
F_Gergely
őstag
válasz waszabi07 #8950 üzenetére
Nem először csinálja ezt a samsung, anno a watch active 2 órámat azért szerettem volna megvenni mert hogy tud EKG-t. Vagy 1 év telt el mire kijött rá a program, hogy tudja ezt a funkciót, mert nem volt meg az európai engedély. Olyan funkciókat adnak el, ami nincs is, majd egyszer valamikor talán lesz - vagy nem, de ez meg a vásároló félrevezetése, és látod megtehetik mindenféle következmény nélkül.
-
CP111
aktív tag
válasz waszabi07 #8827 üzenetére
Én ezt már az S22 ultra megjelenése után nemsokkal észrevettem, szóltam a Samunak és itt a fórumba is beírtam. A Samu sz@rt rá......természetesen a fórumon engem néztek hülyének! Ennyit erről!
*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
GeoJoe
senior tag
válasz waszabi07 #8608 üzenetére
Hulladék. Alig használtam, a puszta létezése is lemeríti magát. Heti 1-2 alkalom van mikor kiménnék órával de sosem áll rendelkezésre, mindig pont le van merülve. Pedig már se net (esimes), se nfc se semmi nincs bekapcsolva csak a bt. Csak pakolgatom ide-oda, értelmetlen eszköz. Asszony watch4-e legalább felfektethető a samu 3as töltőpadjára, így mindig kész a bevetésre de ez a retek szétszedés nélkül nem kompatibilis vele Biztosan lehet értelmesen is használni de nekem sikerült az életvitelemhez igazítani. Watch3-ról sokkal szebb emlékeket őrzök szerintem valami garmin lesz az utód ha már nagyon felbosszant..
-
-
Armahun
addikt
válasz waszabi07 #8520 üzenetére
Van aki a tárgyai rabszolgája. Nem meri tölteni a telefonját, esőben inkább busszal megy a kocsija helyett, vesz egy merevlemezt a gépébe, hogy ne az ssd-t terhelje írással. Van aki meg használja.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Topikgazda
válasz waszabi07 #8385 üzenetére
Jól látod a helyzetet, nem valami combos mobilneten a telefon. Ha még közben helyet is változtatsz akkor még rosszabb sajnos a helyzet, mivel váltogatja magát a cellák között.
Ha bent ülsz a hideg söröd mellett a nappaliban, persze wifi mellett, akkor kb le sem lehet meríteni.
Nálam így néz ki a fogyasztás rossz térerő mellett:
Mobilnet: 20%/ 1óra képernyőidő
Wifi : 8,8%/ 1 óra képernyőidőNálam így néz ki 90% mobilnet mellett:
Ez pedig wifi: (mondjuk ez elég extrém eset volt szerintem)[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
NY_A
őstag
válasz waszabi07 #7809 üzenetére
Nekem a szponzorált oldalakat nem szokta betölteni. Legyen az akár egy Telekom oldal, ha az kiemelt szponzorált lap akkor ez van mint nálad. De ha ezeken túllapozol mindegyik működik. Én már megszoktam, hogy szponzorált oldalra nem lépek, de az adguardot akkor sem kapcsolom ki.
[ Szerkesztve ]
-
SX Wave
aktív tag
válasz waszabi07 #7768 üzenetére
A titán kerettől azért nem érdemes nagy csodákat várni karcalloság szempontjából. Van egy titan órám, hát elég durván össze van karcolva. Szerintem váltsál egy másik spigen tokra (Note 8,9,22 Liquid Airt használtam, de mostanit 24-nél elcseszték azzal, hogy nagyon billeg az asztalon a kamerarész miatt). Egy Ultra Hybrid Metal Ring Zero One (MagFit) használok... tökéletes. Nem tudom milyen a 24-es Thin Fit, de anno nagyon vékony és merev tok volt.
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
qltsar
veterán
válasz waszabi07 #7711 üzenetére
Ugyanez Xiaominál simán tiltható, mintha egy bármilyen másik alkalmazás értesítését tiltanád le.
A probléma akkor van, ha nincsenek notification categoryk, mert akkor vagy letiltod az egészet, és semmi más értesítés nem jön az apptól, vagy minden jön, ha van, akkor simán letiltod az ongoing notification-ját, és kész.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix