-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
Megvettem ma a gyári fóliát, tükröződésmentes verzió ugye, rá is tettem, nagyon jó!
Ugye nekem az oleofób réteg lekopott kb. fél év alatt és olyan volt a kijelző két perc használat után, mintha zsírral kentem volna be. (Megtisztít, 2 perc nyomkodás, megint mintha zsíros lenne.) Ez most megoldódott!
Egy dolog, amiről most le kell szokjak, az az Edge panel, mert az ujjam beleakad a fólia szélébe, de már átrendeztem kezdőképen mappába az Edge panelen található appjaimat, Edge panelt meg kikapcsoltam.
Szóval marad nekem is az S24U így még egy jó ideig.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
Nem értem ezt a siránkozást és álfelháborodást.
Mindig ez van, amikor új verzió jön. Pörög a topik, váltson, ne váltson, újdonság, stb. főleg akinek S24 van, Ők gondolkodnak rajta és beszélik meg egymást győzködve, vagy lebeszélve.
Aztán eltelik ez a 2-3 hét, majd kihal a topik és akkor meg azért megy a siránkozás, hogy nincs itt senki, nem válaszol senki.Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
válasz thebiker #13428 üzenetére
Ma pl. 17:40kor lemerült a teló!
Ilyen még sosem volt, hogy reggel 100%on elindulva ne bírja ki estig. Valami nagyon összeakadhatott a háttérben, de a Beta2 és 3 óta itthon wifin lógva sem bírja annyira, mint előtte..
Remélem nem marad így.. és ha lecsengett az S25 mizéria, akkor visszaáll(ítják)Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
válasz Ununqatrium #13290 üzenetére
Nem viszi el a nagy kijelző az akkuidőt, nagyon jól bírja az Ultra.
Akkora árkülönbségnél, amit írsz én az S25U-ra szavaznék.Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
válasz nincsnév007 #13029 üzenetére
Telekom:
A szolgáltatás aktiválása ingyenes, nincs egyszeri és időszakos díja.
A DT RCS a chatüzenetek és fájlok küldéséhez Wi-Fi-t vagy mobil díjcsomagod szerinti mobilinternet kapcsolatot használ, ennek díját a mindenkori díjcsomagod szerint számlázzuk.Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
válasz LosBlancosRM #13024 üzenetére
Ugyanez volt nekem is! Vágta a kezem, az volt az első és utolsó Iphone-om, megvolt egészen pontosan 2 napig.
-
HaliGab23
senior tag
válasz Vikooo #12885 üzenetére
Na megnéztem én is, nekem az érték: 99
Én gyorstöltés 2.0-val töltöm, néha napközben random is, de általában ráteszem este lefekvéskor a 2.0-ás töltőre (8-25% között szokott állni az akksi olyankor) és reggel veszem le ébredéskor (100%-on).
Minden megy rajta maxon, pl. andorid auto wireless folyamatosan, napjában többször is, watch lóg rajta, stb. semmi nincs korlátozva, visszafogva.
Júniusban vettem a telót.[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz vadászcsiga #12815 üzenetére
S25 már elavult, na de az S27!
Ez az igazi fogyasztói társadalom.
A mai gyerekek ilyenek már, még a következő program el sem kezdődött, de már azt kérdezi mi lesz azután...
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz bajnokpityu #12745 üzenetére
Hozott egy kis életet a topikba (lelkes, pörög, izgatott nehogy melléfogjon), én szeretem esténként olvasgatni, amikor írtok, még ha ritkán is írok, minden hozzászólást elolvasok, néha többször is
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz TODI1111 #12757 üzenetére
A fentről (képernyő tetejétől) lehúzható panelt értem alatta, hogy az új rendszernél sokan tartanak attól, hogy ketté van választva. Nekem is nehézséget okozott, hogy jobb oldalon húzva egyik jött le, bal oldalon húzva a másik jött le.
Szerk: de szerintem ezt Te tudtad már, csak nem jól fogalmaztam meg.
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz qltsar #12618 üzenetére
Én abba a csoportba tartozok, aki nem használ kijelzőre védőfóliát, üveget, stb. mert elvárnám, hogyha vigyázok rá, akkor valameddig kibírja, na de hogy csak fél évig bírja.. nagyon gáz. Számtalan Samsung telóm volt, sőt utóbbi időben csak Samsung, de azt hiszem ez az év az elpártolás éve lesz, sok egyéb dolgot is összeadva.
Lehet végül rájövök majd, hogy mindent összevetve nincs jobb, de lehet, hogy van.
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
Itt van...
Második fotón megtisztítottam teljesen a kijelzőt, de az nem távolítható el.
Gratulálok Samsung!
Szerk: az első fotón meg kezet mostam előtte 2szer mielőtt a telefonhoz értem. Azok az olajos foltok kb. 3 érintéstől lettek.
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz qltsar #12607 üzenetére
Sajnos nekem is előjöttek kisebb módon, ma vettem észre, először azt hittem megkarcoltam a telefont, de nem karc, hanem olyasmi mint amikor a fólia alá megy a levegő csak egészen "mikro" módon.
Azt hiszem ez volt az utolsó Samsung telóm.
Ja és nekem is olyan lesz nagyon hamar és nagyon sűrűn a kijelző, mintha niveával kentem volna be, majd alig lehet letörölni.
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
Úgy érzem, hogy a Béta 2 nem olyan fluid, mint a Béta 1 volt... csináltam cache törlést is.
Várom a Béta 3at.Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
-
HaliGab23
senior tag
válasz gyuri81 #11610 üzenetére
Azt vettem észre, hogy a frissítés után, amikor hívok valakit, de nem veszi fel, majd lenyomom, akkor alul egy ablak feljön, ami eddig nem volt.. de véletlenül kinyomtam, nem tudtam jól megnézni. (Aztán meg nem volt már kedvem újra megpróbálni)
-
HaliGab23
senior tag
válasz MrSealRD #11172 üzenetére
Smartthings find (samsung find) oldalon após telefonját fel tudtam oldani "távolról" mikor nem tudott belépni.
Szerencsére előtte pár hónappal mikor a telót tőlem megkapta, a telón bekapcsoltuk ezt a funkciót.Nem tudom működik-e ez manapság.
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz LosBlancosRM #11164 üzenetére
A tanga sem homályos már a fotókon a Rudasban.
-
HaliGab23
senior tag
Mindenhavi frissítésünk kint van.
-
HaliGab23
senior tag
válasz torok6 #10630 üzenetére
Nekem sem érzékel mindig, az S23U-val nincs ilyen gond.
Pl. amikor fekszek a kanapén, és tollal görgetnék egy oldalt, akkor is néha "kihagy" és nem görget, az S23U megy szépen ugyanolyan erővel a kijelzőre téve a tollat.
Tehát érintkezik a kijelzővel mindkét toll, de az S24U "szaggatva" görget. (Tok nélkül is.)
Leginkább a kijelző felső harmadánál csinálja és inkább jobb oldali területen a középvonaltól nézve.Rajzolás, írás ugyanez... vettem is egy új tollat, hogy hátha az sz.r, de itt valami más probléma van, mert az új tollal is "kihagy".
Ha erősebben rányomom akkor jó..Mivel ritkán használom a tollat, így nem érdekes számomra, amúgy ölne az ideg.
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz ShadowLac #10432 üzenetére
Abban volt kamera frissítés, de a biztonsági frissítés maradt augusztusi (azt írták itt a kollégák, hogy valószínűleg elfelejtette a Samsung átírni a biz. frissítés dátumát.)
ODIN-nal (manuálisan) feltelepíthető a szeptemberinek mondott bizt. frissítés, de lehet abban semmi érdemleges nincs csak a dátumot írták át, amit elfelejtettek a nagy frissítésnél.
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz V.Stryker #9973 üzenetére
Itthon nem lett rosszabb, de ma egy másik helyen, ahol nulla pálcika szokott lenni (épületszerkezet miatt), ott nincs elérhető hálózat-ot írt.
Bár a nulla pálcikával telefonálni nem lehet, de legalább kicsörög, olyankor kimegyek.
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
Légpisztollyal most lövöm szét mindjárt, b.cok rá
Visszaraktam a régi kijelzőt, annak annyi a baja, hogy már cserélve volt, de az LCDFIX Allee kókány munkát végzett, nem volt tovább vízálló a teló és beázott, majd kiszárítottam, de kikapcsolt állapotban zölden világít, mint a sarki fény..
Gondoltam ez az új, ami mint kiderült kínai hulladék, 50k-ba került csak, majd jó lesz.Szerk:
Rakok fel fotót mindjárt[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
Segítség!
S24U-m van, de a régi S23U-n kijelzőt cseréltem és ilyen lett a kép - nem ér ki a szélekig
Csináltam FR-t, ugyanez maradt.
Mit lehet tenni ezzel?Bootloaderben rendesen működik!
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz Richard #9026 üzenetére
A tactical aramid tok meg úgy ráfeszül, alig lehet leszedni.. azt hittem minden festék lejön a telóról mire sikerült..
Ráadásul a jobb oldala magasabb a toknak, pont ahonnan az edge panelt húzom be.. elakad benne az ujjam..
De legalább akciós volt és "csak" 12.9ezer Ftba került.Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
válasz Richard #8761 üzenetére
Simán el tudom képzelni, hogy valamelyik balf@sz elnyomkodta, lekapcsolt a SIM (számára) váratlan időben, valaki nem tudta elérni, aztán beperelte a samsungot és valami USA ügyvéd neki adott igazat..
Majd a Samsung inkább kiszedte.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest