-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz gerner1 #12798 üzenetére
"Ha jól látom, a 2. módszer elsőnek letölt egy kész rom-ot. Erre mi szükség van?"
- #12556ILO régiókód használata akkor lesz a legkevesebb macerával járó, ha az ILO kóddal hívod le az OXM firmware -t, és azt telepíted ODIN -nal (többnyire release eltrérés van az ILO & stb -k & az EUX & stb -re kiadottak között) . Majd utána váltasz aktív-CSC -t a SamFW Tool -lal, EUX -ról ⇒ILO -ra .
- Persze, sokkal egyszerűbb, ha a már említett INS régiókódra váltasz, mert arra is rendszerint ugyan azt az OXM -et osztják, mint EUX -ra.
- Vagy, ha már ODIN -ozol, akkor inkább OLE firmware, amellyel XID lesz az aktív-CSC.
Az eredmény mindegyikkel ~ua...[ Szerkesztve ]
-
luna40
tag
válasz gerner1 #12798 üzenetére
Igazad van! A tapasztalatom az, hogy kár annyira odafigyelni az akkura, mert volt egy sony vaio laptomom aminek nagyon óvtam az akkuját, 80%-ra volt szinte mindig töltve, ki is purcant 2 év alatt. Na azóta úgy vagyok vele, hogy tart ameddig tart.
OnePlus 8T + LG G6 Black + Asus Google Nexus 7 16 GB 4.4.4
-
gerner1
nagyúr
válasz luna40 #12796 üzenetére
Nem 250, mert nem az új kapacitás 1% -val csökken '25 teljes töltési ciklusonként.
Mindig a degradálódott, aktuális kapacitásból veszít ~1% -ot, így annak a száma kitolódik.
Li-ion -nál 300-500 teljes töltési ciklus volt az élettartam.
Li-Po -nál 500-700 .Szóval, ha valaki valóban hardcore felhasználó, és ennek okán is naponta eszközöl egy teljes töltési ciklusnak megfelelő töltést, akkor Li-Po nál is összejöhet ~2év alatt. Főleg, ha a felhasználói szokásaival gyakrabban van az optimálisnál magasabb hőmérsékleten az telója akkuja is, ami szintén gyorsítja az elhasználódási folyamatot.
Persze a 100% -ot nem igen szokta megvárni senki. A többség hamarabb vált új telóra, vagy cseréltet akkut, ha a változatlan felhasználói szokásaival már naponta többször kell enni adnia neki. -
fulton
addikt
Srácok, az 1. itteni leirás teljesen figyelmen kivül hagyja azt hogy töltsük le a rom-ot. amit 2. ebben a módszerben irnak.
Ha jól látom, a 2. módszer elsőnek letölt egy kész rom-ot. Erre mi szükség van? ha már a telón eleve fent van friss rom? (vagy rosszul látom a dolgot? )
Mig az első módszernél csak simán csinál egy CSC átállitást miután rádugta a telót. - ennek a módszernek, mivel korábban irtátok hogy inkább a másikat javasoljátok, a kérdésem, miért?[ Szerkesztve ]
-
luna40
tag
válasz gerner1 #12795 üzenetére
Nem is tudtam, hogy csak 250 ciklust tud az akku! Akkor az enyémnek február óta már gatyának kellene lennie, mert egyáltalán nem foglalkozom ezekkel a töltési mizériákkal. Az LG G6-ot sem kíméltem, 4 évesen adtam el 6 óra SOT simán megvolt, az OnePlus 8T-m is köszöni szépen jól van az új gazdinál, pedig ott 65W-os a töltés! A kölyök szifon 13 minije 82%-ot mutat, 3 éves és minden nap tölti.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T + LG G6 Black + Asus Google Nexus 7 16 GB 4.4.4
-
gerner1
nagyúr
válasz qltsar #12793 üzenetére
".. nálatok mi a helyzet?"
- Nekem nincsenek illúzióim, pedig 20⇔80% közt, többször töltve használom. Ennek ellenére biztos, hogy ezzel felhasználói szokással is ~39-42 nap alatt összejön 25db teljes töltési ciklus, amivel pedig 1% -ot biztosan degradálódik ennek az akkuja is.
Szóval, az enyém, a realitás talaján... - biztosan nincs jobb állapotban, mint ~94-95 % (július elején vásárolt) ... -
qltsar
veterán
válasz LosBlancosRM #12791 üzenetére
Engem már gyíkká változtatott S23 idején a very big camera update.
Így lassan 1 év (50 hét) után kíváncsi voltam az akkumulátorom állapotára, és lefuttattam egy
adb shell dumpsys battery
-t. Ha lehet hinni ennek, akkor egész jól állok - de azért elég gyanúsnak érzem:mSavedBatteryAsoc: 100
Ez alapján 100%-os az akksi, nálatok mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
válasz LosBlancosRM #12791 üzenetére
Minek? Mi a baj?
-
qltsar
veterán
928N-re már kintvan a januári update, azthittem, most lesz 2 hónapnyi kimaradás, aztán OneUI 7 egyből, de ezek szerint lassan 928B-re is ideér majd a világmegváltó 2025-ös secupatch !
-
Vikooo
addikt
válasz fulton #12785 üzenetére
Szerintem igen, ha olyan szögben van az illető akit fotózol, hogy az algoritmus nem ismeri fel, hogy egy személy (de működik állaton, plüssön is) akkor nem engedi. De a fent említett program az további lehetőségeket ad neked erre.
Tesztek alapján ennek van az egyik legjobb Portré feldolgozása, pl a szemüveg kilógó szárát is szépen kezeli, nem aggresszívan mossa a hátteret (fokozatosan) pl. a P9P ehhez képest rosszabbul szerepelt, több teszt alapján is, lehet azóta javították.
@tms+ talán meg tudja erősíteni, ki tud javítani ebben
-
tms+
aktív tag
-
fulton
addikt
válasz Vikooo #12784 üzenetére
Igen portré mód hasznalom. Erdekes. 2 szer fotoztam le más-mas temát 1 2 3 4x zoomnál, es ebből csak egynél dobta fel. Most hogy irtal, megint kipróbaltam, es neked van igazad, most 4 ből 3 nal felkinálja. Tehat azt mondod azért lehet ez a "nem dobja fel" mert: nem sikerült a portré azonosítás. Ez alatt mit kell erteni, mit "tehetek" ellene(tehat h feldobja)? Minek a függvénye ez
Köszi a tippet nem ismerem azt a programot majd meglesem. Ez a portré mód szép eredményt ad. egyre jobban tetszik ez a teló pedig azt hittem alig lesz "fejlödes" a note9 hez kepest de az egesz felhasznaloi elmeny jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
válasz fulton #12782 üzenetére
Igen, most direkt kipróbáltam és van minden nagyítási szinten szerkesztési lehetőség.
Gallériában felhúzod a képet és megjelenik a Háttérefektus lehetőség. Akkor nincs ilyen szerintem ha nem sikerült portré azonosítás.
Lehet félreértettelek és Te nem Portré móddal fotóztál?Viszont, a Galaxy Enhance-X programmal még azon a képen is lehet csomó portré beállítást alkalmazni ami nem Portré módban készült.
-
Vikooo
addikt
válasz HaliGab23 #12781 üzenetére
Egyetértek, ezért is vannak a fórumok, hogy ott kifejezzük a kételyeinket, félelmeinket vagy esetleg bizonytalanságunkat az adott termékről, segítséget kérjünk, kérdezzünk.
Nem mindenki advanced felhasználó és ez értékelendő ha veszi a fáradtságot, hogy utána kérdezzen.
Az itteni tapasztalatok (van persze kivétel mindkét irányban ha valaki nagyon elfogult) sokat segítenek a választásban vagy ha már meg lett vásárolva, akkor az új tulajdonosnak még új problémák visszaigazolása vagy elhárítása.
Én is itt kaptam segítséget a "szemcsés" kijelzővel kapcsolatban és egyéb problémával ami segített, hogy megtartsam vagy sem.
-
fulton
addikt
válasz pg1966 #12780 üzenetére
Köszi a kiigazítást, Segített.
Vikooo:
Tehát a többinél is van (csak még nem jöttem rá, ez jó hír, ennek örülök).
-------
Feltettem ideiglenesen a Cube cuccost, valahol bízva benne h jo lesz, nem az. Komolytalan.. max csendes szoba/ vagy kihangositva ér "valamit".F* ebbe a sok eu marhasagba...[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz bajnokpityu #12745 üzenetére
Hozott egy kis életet a topikba (lelkes, pörög, izgatott nehogy melléfogjon), én szeretem esténként olvasgatni, amikor írtok, még ha ritkán is írok, minden hozzászólást elolvasok, néha többször is
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
pg1966
aktív tag
válasz fulton #12778 üzenetére
Eddig minden rendben volt az INS-sel (én nem Google naptárt használok), de nekem az utolsó frissítése hazavágta a bakkártyás fizetést, újra kellett raknom az EUX ROM-ot, de nem tudom, hogy EUX-on volt-e hasonló hiba, vagy csak az ILO-n!?
A "SamFw_Tool_v3.31"-ban, a felső sorban az ADB-re kell kattintani, azután meg a "Change CSC"-re (nálam ilyenkor szokta kérni a telefon, hogy engedélyezzem az USB hibakeresést), és beírni hogy ILO, vagy INS, ... vagy amikor visszaváltok, akkor EUX.
Ugyanezzel a programmal csináltam a ROM visszaállítást is, életemben először, de nem volt nagy ügy. -
fulton
addikt
válasz thebiker #12777 üzenetére
Akkor az INS-el minden rendben? Ha jól értem azért szoktatok "ugrándozni" EUX vissza és stb.. mert nem kapjátok meg a frissítéseket? És mondjuk, teszem azt én évente 1 szer csinálnám ezt meg, az is működőképes? Vagy megkapom én INS-el, csak később?
Ez alatt mit értél? : ADB/Change CSC
1. Az miért lehet hogy dobálgatja az usb-ről a telót a PC de a laptop is, megnéztem.
Bár lehet akkor csinálta mikor lezárt a képernyő. (nem vagyok otthon hogy megnézzem). Emiatt nem álltam neki még, friss a dolog, tartottam tőle hogy megszakad közben a kapcsolat, kicsit jobba utána olvasgatok. nem igazán látom még át...
2. A leírás ezt írja: 9. telefon újraindul. Ha minden rendben, akkor most a legújabb EUX romod van ILO csc-vel (ha ILO-d volt fent előtte)
Itt arra gondol, hogy ha ILO választottál ki telepítésre?Egyébként nekem nagyon tetszik a telefon Ez a kijelző gyönyörű, kellemes. Szerintem nagyon jó fotókat csinál, ledöbbentem milyet lő éjszaka is. Pazar, teljesen elégedett vagyok, csak vigyázni kellesz rá Kíváncsi leszek hogy fog beállni az üzemidő.
3. A portré módnál(egyik kedvenc) csak az 1x modban van lehetőség a háttér mosás utólagos beállítására, jól látom? Érdekes hogy a többinél nem kínálja fel szerkesztésre.
-----------
#12775pg1966: Bekapcsoltam az USB hibakeresés-t igy kezdek bele majd. Utána ez mehet is vissza off-ra?[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
válasz pg1966 #12773 üzenetére
iktatam és feltettem közben.
Ha manuálisan irom be a készülék tipusát: (ez van a telefon névjegye menüben) SM-S928B/DS meg az EUX és ime számot, nem talál semmit, error kapok rá. hogy nem érvényes a model szám. Vagy választhatom az automa lekérést a programban, ez esetben van eredmény. Az is jó? -
fulton
addikt
Sziasztok
Megjött a teló, be is laktam, lefrissitettem, wallet is beállitva. Ez alapján a link alapján amit a hivatkozott hsz-ben linkeltetek, kezdeném az ILO ra átállást, ám nekem a norton azt irja fertőzött a samfwtool - ezt nyugodtan engedhetem települni, hamis riasztás? win32:malware-gen - észlel[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz TODI1111 #12747 üzenetére
Ettől nehéz ez, hogy sokminden változik az évek alatt. Elég sok régiókóddal elérhető a natív hívásrögzítő, de nem mindenkinek elegendő önmagában ennyi .
Amikor elkezdtem pár régiókódot tesztelni, akkor a többségnek még olyasmik voltak fontosak, hogy használható maradjon (az akkor 2 szolgáltatónál elérhető.. ) a VoLTE, legyen/maradjon meg a stressz-mérés az S-Health -ben, legyen/maradjon meg a hívás-azonosító, spam-védelem, stb..
De, volt különbség egyes szériákon belül az eltérő SoC miatt is. Időközben, változtak máshol is az adatkezelési szabályozások, stb . A firmware cserén kívül, változtak a különböző módszerek / lehetőségek az aktív-CSC váltásra, és a Samu is gyakran módosít a firmware -ek tartalmain, vagy éppen új altípusokra bontással , stb ...Ilyesmik miatt sem biztos holnap egy új telóhoz mindaz, ami ma helytálló az aktuálisan használt típushoz .
-
tag
válasz LosBlancosRM #12769 üzenetére
Köszönöm. Akkor teszek egy próbát a bétával. Hátha működik továbbra is.
LG:GT540,P990,G2,G3,G4 Nokia Lumia 900,920,1520,930 Samsung: S1,S2,S3,S5,S8 Huawei: Mate 8,9,10,P8,P9P iPhone: 3gs,4s,5s,6s,6sp,7,7p,8p,X,11,12 mini, 12 Pro MAX, 13 Pro MAX, 15 Pro MAX; S24 Ultra; 16 Pro MAX
-
qltsar
veterán
válasz vadászcsiga #12765 üzenetére
Igen elvileg.
Good Lock -> OneHand Operation +
Beallitod, ahogy szimpatikus.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz vadászcsiga #12765 üzenetére
Szerintem a goodlockal meg lehet oldani. (Navstar modul azt hiszem)
-
vadászcsiga
félisten
Ki lehet kapcsolni gesture vezérlésnél a jobb oldalról indítható "vissza" funkciót? Elég lenne a bal is. Görgetésnél sokszor akadok bele.
-
tag
Sziasztok. Van itt olyan aki one ui 7 bétát használ és k&h mobilbankot? Érdekelne, hogy működik-e az alkalmazás béta alatt?
LG:GT540,P990,G2,G3,G4 Nokia Lumia 900,920,1520,930 Samsung: S1,S2,S3,S5,S8 Huawei: Mate 8,9,10,P8,P9P iPhone: 3gs,4s,5s,6s,6sp,7,7p,8p,X,11,12 mini, 12 Pro MAX, 13 Pro MAX, 15 Pro MAX; S24 Ultra; 16 Pro MAX
-
veterán
Ezek szerint csak nekem tetszik hogy ketté van szedve?
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
HaliGab23
senior tag
válasz TODI1111 #12757 üzenetére
A fentről (képernyő tetejétől) lehúzható panelt értem alatta, hogy az új rendszernél sokan tartanak attól, hogy ketté van választva. Nekem is nehézséget okozott, hogy jobb oldalon húzva egyik jött le, bal oldalon húzva a másik jött le.
Szerk: de szerintem ezt Te tudtad már, csak nem jól fogalmaztam meg.
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
tms+
aktív tag
válasz bandi0000 #12752 üzenetére
Én év elején S24-et, majd S24 Ultrát vettem, mindkettőt természetes színprofillal használom a kezdetektől, nekem sokkal jobban bejön. Azóta, ha a kezembe akad egy korábbi Galaxy, rosszul vagyok, hogy mennyire élénk. Hozzáteszem, hogy azokon a természetes mód fakóbbnak tűnt, de lehet ez csak placebo.
Galaxy S25 Ultra & Pixel9 Pro | Watch4 44mm | Buds Pro
-
veterán
válasz bandi0000 #12752 üzenetére
Egyetértek.
Decemberben olvastam itt erről, S24U n átállítottam természetesre, közben úgy vettem egy Galaxy Tab A9+ 5G-t, így többnyire azt használom. Azon sokkal elenkebbek a színek, viszont S24U n a természetes mód sokkal jobban tetszik a szememnek. Rájöttem hogy ez a természetes, főleg ahogy látom hogy egy általam készített képen minek hogyan kellene kinéznie. S24 szinte megegyezik a valósággal.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
bandi0000
nagyúr
Amúgy, én is odáig voltam az s22 kijelzőjéért, hogy mennyivel fakóbb ez stb, és van itthon egy s21 fe talan, amiben szintén még az élénk képernyő/profil van, most ugye 2 hétig szabin voltam, és nem nyúltam hozza, ma meg néztem a kijelzőjét, hogy pl a youtube icon miért annyira vakítóan élénk, és hát hozzászoktam az s24 kijelzőjéhez, ami sokkal kellemesebb is mostmár
Xbox One: bandymnc
-
marquuard
veterán
válasz fulton #12727 üzenetére
Menjél be egy Médiába és fogd meg a telefont. A Föld összes Galaxy S szériáján végig mentem már, ide is úgy jöttem át, hogy mi ez a kijelző mizéria a világban. Megnéztem Euronics-ben a kijelzőt és megvettem. Átnéztem és ezt is nekem valónak véltem és azóta vélem is. Igazából játékok értékeléseit sem olvasom el a hírportálokon, mert sok hozzáadott-értéke egyiknek sincsen így látatlanban.
De ahogy olvasom, neked most nem igazán jön össze ez a széria, egy pontom majd lehet el kéne engedni.
PSN ID: marquuard
-
fulton
addikt
válasz bajnokpityu #12745 üzenetére
Rendben elnézést ha annak tűnt
-
TODI1111
veterán
válasz Markizmark #12733 üzenetére
Amikor én próbálgattam annak lassan 2 éve. Azóta valószínűleg javították a dolgokat. Mivel azonban akkor az ILO volt tökéletes azóta sem próbáltam a többit és gondolom más sem.
-
milkabrams
őstag
válasz qltsar #12739 üzenetére
Vivo x200 pro illetve megvárom a Pixel 10 szériát. Úgy láttam a Vivo jobb a pixel 9-nél zoomban ami nekem fontos és a Tensor g5-re is kíváncsi vagyok, mert a jelenlegi tensor széria nem győzött meg. De szóba jöhent az Oneplus is, tekintve, hogy a régi 7t pont annyi megakadást produkál mint az s24 ultra és ipad air 5, azaz 0.
Nagyon tetszik a s24 ultra formája, de mikor visszanézem a képeket és sorra kukáznom kell, az elég lelombozó, mondjuk videóban zseniális amit tud.Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
tms+
aktív tag
válasz knorbi90 #12740 üzenetére
én csak úgy jártam, hogy rendeltem egy tokot automatába, majd kaptam emailt a Samsungtól, hogy kiszállították, de az automatába nem érkezett meg, a GLS-től sem érkezett nyitókód
felvettem velük a kapcsolatot, lassan haladt a dolog, kb. 1 hónap volt, de felajánlották, hogy vagy újraküldik, vagy visszatérítik
Galaxy S25 Ultra & Pixel9 Pro | Watch4 44mm | Buds Pro
-
knorbi90
csendes tag
válasz fulton #12717 üzenetére
Te mióta várod a telefont? Én 12.20.-án rendeltem és még mindig semmi nem történt a rendeléssel. Ügyfélszolgálattal többször beszéltem már, de semmi. Mindig annyit mondanak, hogy kisebb elakadás van a rendeléssel és továbbítják az illetéksenek aki majd tájekoztat. Ami azóta se történt meg.
Amúgy más járt már így a samsung webshop rendeléssel?
-
qltsar
veterán
válasz milkabrams #12735 üzenetére
Van mar kiszemelt?
-
fulton
addikt
válasz LosBlancosRM #12737 üzenetére
nem trollkodok
-
Vikooo
addikt
🍿
-
milkabrams
őstag
válasz fulton #12734 üzenetére
Nekem elég rossz véleményem van róla, még idén megy is a háztól, pedig 4-5 évre terveztem vele, de az, hogy a képeim fele elmosódott paca számomra elfogadhatatlan.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
fulton
addikt
válasz bajnokpityu #12732 üzenetére
igen nehéz jól levonni "képet" a netről, mivel ahogy írjátok ezek elég szubjektív dolgok. Anno mikor vettem a note9 et, nem is olvastam utána, MMben voltam, teló csere volt esedékes, akkor volt porondon a note 10... ez meg 200e volt leárazva és egyszerűen megtetszett spen is. Hibátlan volt nekem az első perctől (bár lehet ha frissítgetem lettek volna anomáliák, sőt.. kiindulva az előtte lévő a2016 ból (na azt rendesen haza vágták a végére). Tetszettek a képei is, a kijelző is lekopott idő közben, de pl fogalmam nincs mikor mászott le róla ez a bevonat vagy hogy a kamera jobb felső sarkában homályosabb e mint középen és stb..
De ha beleolvasnék a topikjába, biztos akadna - ilyen a kijelző, ez kifakult és így tovább. Szóval jah.
Kijelző védő sose volt rajta (meg is látszik )
Már most igy 5 év után, azért halványan látszik az ikonok beégése olykor, de a kijelzőn néhol már üveg sincs, és mégis működik.[ Szerkesztve ]
-
g.abe
csendes tag
Sziasztok! A gyári grip toknak mikroszálas a belseje vagy kemény műanyag?
-
dnelb
veterán
Ez egyénfüggő, hogy melyik probléma téged mennyire zavar, pl a kijelző vagy a kamera gondok... Tény hogy az idei szériánál a QC mérnökök szabin lehettek.
Ezért mondtam hogy hülyeség ilyenkor már 24et venni, amikor itt a 25, és ott azért valószínűleg legalább a kijelző javítva lesz Ha nem, még mindig tudsz 24et venni. Drágább nem lesz, semmi nem indokolja hogy ne várj 2 hetet. -
qltsar
veterán
Még jó, hogy már megrendelted .
Szerencsére 14 napod van visszamondani, és esetleges újrarendelés esetén az "elbukott" beszámításos kedvezményt érvényesíteni.
Ha előrendelted volna, mint ahogy sokan itt csináltuk, teljesen érthető lenne, hogy fejest ugrasz az egészbe utánaolvasás nélkül, de már kiderültek ezek a dolgok egy jó ideje, nincs nagyon meglepetés.
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
bakker nem jó ráolvasni a reddit fórumokra, nagyon rossz vélemények vannak erről a szériáról s24ultra. Csupa csupa panasz rá. tényleg ilyen rosszul áll a szénája? korábbiakhoz képest
#12726dnelb: köszi. Ilyen dolgot egyébként nem is figyeltem a note9 emnél, most is ránéztem borzalmasan ujjlenyomatos pláne ilyet hogy mikor kopik le..
[ Szerkesztve ]
-
-
qltsar
veterán
Ezek milyen tokok voltak amugy amiket hasznaltal? Milyen gyakran szedted le oket a telefonrol?
Bar Galaxy Nexusomon es az S4-en nem vagyok teljesen biztos, de S9+, S21FE, S23+ es az S24U telefonjaimon par ezer forintos Nillkint hasznaltam gond nelkul...na majd most a 11.000-es Torras , bar egyelore meg semmi gond szerencsere.
Tobbeknek amugy tok nelkul is gyorsan lekopott, valoszinuleg a zsebbe rakas/kiveteltol.
-
qltsar
veterán
Ahogy nezem kb. 1 honapja hasznalod.
Ha ceges telo, es nem zavar, hogy szetkopik rovid idon belul a festes, akkor siman mehet tok nelkul.
Tobbeknel volt ez problema rovid idon belul, foleg a feketevel.
Reszemrol megfejelnem, hogy akkor mar kijelzovedo nelkul hasznalom, igy 2-3 honap alatt egymassal versenyezhet, hogy a festek kopik le elobb a hazrol, vagy az oleophobic reteg a kijelzorol .
-
fulton
addikt
válasz gerner1 #12716 üzenetére
Már a telót várom.. (amit még mindig nem adtak fel...), csak hiába ástam bele magam, ez kimaradt nekem, mármint tudtam erről a beszámításról csak én nem akartam beadni, viszont az csak most derült ki számomra hogy így elestem egy azonnali kedvezménytől is. Azt már nem tudtam, ha nem adod fel utána a telót beszámításra, a kedvezményt már akkor is megkapod a vásárlásnál...ez jó lett volna. már mind1.
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz qltsar #12707 üzenetére
Nem szeretem a tokokat, így is alig fér a zsebembe, bár az is kissé riasztó hogy nagyon élesek a szélei (S21U-hoz képest) és ki fogja szakítani a zsebemet... De nekem így érzetre meg használhatóságra jó így csupaszon, nagyon zavarna még egy vékony tok is...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ACE-
addikt
Az riaszt meg, hogy nagyon kiáll, ugye az S21U-nál szépen egy tömbben volt az egész, ott nem volt annyira szembetűnő... De majd nézegetem a képeket, (nem tudom észreveszem-e rajtuk) és legfeljebb leszedem ha nagyon szembetűnő...
-
fulton
addikt
Készülék beszámításnál, végig viszem a folyamatot a rendelésen belül, megveszem az új telót, és utána elállok a készülékem elpostázásától, ilyet lehet?
Gondolok itt a rendeléskor samsung által adott készülékbeszámítási kedvezményre ami a kosárba kerül.[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Szerintem ne rakj ra, ESR-t probaltam, egyertelmuen rontott a kepek minosegen.
Ezek szerint nem tokban hasznalod, ha billeg, vagy a lencsen ul.
Ha normalisabb tokban van a telefon a lencsek meg vannak emelve a tok miatt, es nem ernek hozza a felulethez alapesetben amire leraktad.
Pl.:
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
Lencsevédővel van valakinek tapasztalata? Raktam rá egy Temu-st, nem tűnik rossznak, de gáz lenne ha a fényképek minőségét jelentősen befolyásolná... Ebből tud valaki megbízhatót? Akár olyan is jó lehet, ami csak a keretet védi, de nincs a lencsére "ragasztott" fólia...
Nagyon zavaró S21U után hogy ha leteszem az asztalra, akkor a "lencsén" dülöngél...[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
Megnyílt az előregisztráció a Galaxy Unpacked-re.
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
válasz LosBlancosRM #12688 üzenetére
Kínai üveggel 10/10
-
OPiiPO
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :