- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Asustor NAS
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Adobe Photoshop
Aktív témák
-
jajistenem
csendes tag
Van megoldása valakinek arra, hogy a gyári fw-ben levő e-mail kliens csatolásánál az 5Mb-os korlátot kiiktassam? Van olyan kliens, ami gmailon keresztül több megás fájlt is képes csatolni?
-
jajistenem
csendes tag
Érdekes tapasztalat: Amikor megvettem a telefonom, megnéztem a HW verziószámát, 1.4 volt. Most, hogy feltettem a KH3-at, az HW ver 1.5 -lett... Érdekes, mert a hw az ugyebár nem változott
Szóval, valószínűsíthető, hogy egyelőre még nincsenek különböző HW verziók...
Bakker, ma tettem fel a KH3-at, erre most látom, hogy már van frissebb, mind1.. egyelőre kivárom a tapasztalatokat...
-
jajistenem
csendes tag
válasz
kecsetihunor #22799 üzenetére
2-4 hét... Változó..
Más:
Google talk, valamiért nem fésüli össze a beszélgetéseket, azt észrevettem, hogy a beszélgető partnereim üzeneteinek időpontja 1 órával kevesebb a valósnál.. Valószínűleg ezért is nem fésüli össze. Mi lehet a gond? -
jajistenem
csendes tag
válasz
72mviktor #22754 üzenetére
aaaaa, bakker tényleg... bocs, ìgy melò utàn màr nem vagyok a toppon..
hàt arròl meg tènyleg nem talàltam semmit, hogy van e jelentős különbsèg 1.4 ès 1.5 között... alà kène vetni mindkettőt röntgennek... Egyébként meg az sem biztos, hogy az 1.5 jobb, lehet. hogy költsèghatékonyabb verziò.... -
jajistenem
csendes tag
válasz
DonDragonka #22649 üzenetére
Én fogyasztásmérőben nem bíznék, az nem műszer.. Az érzékenysége olyan amilyen. Kell, hogy legyen áramfelvétel, hiszen ahogy írtad a telefonod 100%on van, mikor leveszed, csak nem méri a fogyasztás mérőd. Ez csak úgy valósulhat meg, ha a töltő felől vesz áramot.
Szerintem próbáld meg, hogy rajt van a fogyasztásmérő és játszol valamivel. (persze fullra töltött akkuval próbáld) Vagy bármi jó, ami nagyon megterheli a telefont. (Wifi, bluetooth, GPS bekapcs, 3G-n tölts le valamit és közbe indíts egy játékot.. Ez fogyszt)
-
jajistenem
csendes tag
válasz
Cathulhu #22625 üzenetére
Ezt csak gyári kapcsolási rajzból lehetne megmondani, viszont ha a fullra töltött akkut kiveszed úgy, hogy közben a töltő rá van kötve a telóra és a teló nem kapcsol ki, akkor nagyon valószínű, hogy a töltőről üzemel. Persze ez sem teljesen biztos, ezt csak úgy lehetne kideríteni, ha akkuval is sorba kötnénk egy áram mérőt meg a töltővel is.. És persze az méréseket egy-egy görbére kellene felvenni, majd összevetni. A telót meg közbe kicsit izzasztani kellene valami játékkal.
Teljesítmény disszipációból is lehetne némi tanulságot levonni:
- Akkut fullra kell tölteni,
- Töltőt csatlakoztatni
- A telót izzasztani kell valami játékkal (pár perc, ~10)
- Megnézni, hogy az akku is melegedik -e vagy csak a töltő. (ugyebár a töltő mindeképp melegedik valamennyit, mert ha a teló mégis az akkut használná, akkor a töltő tölteni fog, tehát minden melegedik..)
Újabb probléma, hogy a telefon melegedni fog, így az akkut is fűteni fogja, azaz ez is meghamisíthatja a mérést.Mellesleg ezt úgy szokás, ha töltő csatlakoztatva van, akkor a betáplálást is onnan kapja. Persze ez sem szentírás, de így szokás tervezni...
hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem van benne használható infó. -
jajistenem
csendes tag
Hi!
Most vetted? Voda? Online rendelted? Csak azért kérdezem, mert nekem tegnap jött meg a vodás, online rendelt SGS II és kicsit furcsállom a csomagolását. A telefon doboza korábban biztosan ki volt bontva, mert a fekete címke helyett fehér SAMSUNG-os címkével volt leragasztva. Persze a fehér címke alatt ott volt a fekete címke is felvágva. A telefonon kijelzőjén volt fólia és a telefon teljesen érintetlennek tűnt, de fura, hogy újracsomagolt a telefon.... Úgy vettem le a fehér címkét (pengével szettem fel, nem vágtam át), hogy a fekete is rajt maradjon alul...
Lehet, hogy semmi jelentőség nincs, nem tapasztaltam problémát a telefonnal.. Csak érdekesség képen írtam le.. -
jajistenem
csendes tag
Sziasztok,
Most, hogy már kiforrottabb az SGS II, kérdem tőletek, hogy érdemes -e megvásárolni a készüléket, vagy célszerűbb várni, valami új termékre ami nemsokára kijön. (Mostanában nem követtem a GSM világot, így nem tudom mik várhatóak). Vodánál néztem ki, nem túl olcsó készülék
-
jajistenem
csendes tag
válasz
kissandras20 #4345 üzenetére
Ebay.. Ugyanazt a kínai vackot kapod a boltokban is, ha occóra vágysz (elmondások szerint nem is olyan vacak).. Ha meg minőségire akkor zagg.com. Kiküldik és az ára sem vészes. Sokak szerint ez tényleg jó (nekem nincs tapasztalatom)
-
jajistenem
csendes tag
válasz
Legendd #4318 üzenetére
Finomabban akartam, de ha visszaolvasol már párszor le lett ez írva...
Az esetleges kijelző probléma engem is hidegen hagy, de ez a melegedik - nem melegedik, ez már érdekes téma. A hőmérséklet nem éppen szubjektív dolog, ezért nem értem.. Tény, hogy 1200MHz nem kevés, bizony keletkezik hő.... Na dehogy szinte telefononként eltérjen a hőelvezető képesség, azt kétlem. Két dolgot látok:
1. Az egyén sajátja ugye mindig jobb a másokénál.
2. Túlspilázott dolog.Régebben nekem is volt egy telefonom, amit ha sokat használtam sütötte a fülemet... Tényleg borzasztó kellemetlen dolog.. Bár már nem emlékszem milyen készülék volt (valami 90-es évekbeli hősgép
). Jópár éve BB-ket használok, ezekkel eddig nem volt ilyen gondom.
Már kezd annyira érdekelni ez a melegedős dolog, hogy tutira kölcsön fogok kérni egy készüléket.. (Akár hőkamerás felvételeket is tudok készíteni róla a laborban
)
-
jajistenem
csendes tag
válasz
Csillagkuty #2683 üzenetére
Azért mondják, mert régebben, ólmos akkuknál ez volt a trendi.. Más időket írunk, nem mindenki követi a divatot sem
Egyszóval rosszul informáltak.... Mondjuk bajt nem okoz a format, csak fölösleges.
-
jajistenem
csendes tag
válasz
Csillagkuty #2678 üzenetére
Az újabb akkuk már szinte mindenhol Lítium akkuk. Ezeket nem kell formázni, mivel nincs memória effektus. Csak élvezni kell az új telót
szerk: Csepptöltés ide oda - műszaki szemmel nézve az impulzus töltés- egy idő után kifejezetten hátrányos az akkura. Sőt tovább megyek, gyakorlatilag nincs sok haszna a csepptöltésnek. Tök fölösleges... -
jajistenem
csendes tag
válasz
t72killer #2332 üzenetére
Szerintem nem cél, hogy kiüsse a vezetékest (vagy szorongassa).. Üvegszállal soha nem fog vetekedni, ez tény.. Mindenesetre ott a nagyszerű tulajdonsága, hogy mobil.. Bárhol, bármikor.. (még a legyet is a röptéren
)
pestibenji:
Ne légy lusta és olvass vissza! Megkapod a választ! Nem is kell sokat visszaolvasnod.. -
jajistenem
csendes tag
válasz
FrosTiii #2038 üzenetére
A Go.Net (fix adatmennyiség, ha átléped csökken a sebesség, de nem számláz túl) ha jól látom csak adat (kiegészítő csomagnak jó, vagy önállóan csak netre), tehát a két csomag nem hasonlítható össze. Médiában voice is van, öszvér csomag...
greencard: szerintem az oldalukon ez elég egyértelműen le van írva, kerülhetsz szőkéhez, barnához, feketéhez... :
1) A MédiaMánia díjcsomagok havi díja 100%-ban leforgalmazható hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, illetve SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön. -
jajistenem
csendes tag
Ha Te is SGS2 tulaj vagy, téged is megkérnélek, ha időd engedi csinálj összehasonlító méréseket. Ami a legfontosabb az a térerő teszt lenne, dB -ben, ugyanazon a helyen -2 percen keresztül mérve két telefonnal, természetesen ugyanazzal a programmal. Ha lehetőséged engedi kérlek tedd meg, sok ember örülne neki.Persze érdekes lenne ugyanez WiFi -re is..
-
jajistenem
csendes tag
Kérhetek én is egy tesztet?
Csak mert azt tudom, hogy Neked már biztosan van ilyen készüléked. Szóval kicsit engem is megijeszt a térerő (főleg!) és WiFi jel erősség kavalkád. Ha időd engedi letesztelnéd SGS1- hez képest. Tuti van rá valami progi, ami kiírja dB-ben az értékeket.
Köszi előre is.. -
jajistenem
csendes tag
válasz
knyitogato #1726 üzenetére
Bizony, az a 80 sok embernek horribilis! Mo-on nincs kolbászból a kerítés.. Bár tény, hogy ilyen jó konstrukciók mellett, sokan fogják megvásárolni ezt a telefont.. Én is, csak még kivárok..
-
jajistenem
csendes tag
válasz
czingerpeter #1513 üzenetére
Van rá megoldás, légy türelmes, várd ki míg előjönnek a gondjai... (ha bírod
)
-
jajistenem
csendes tag
Egyébként miért macerás annyi mobilt hordani? Nekem volt, hogy 3 telefont kellett cipelnem
Néha kínos helyzet is volt belőle, meg volt, hogy hülyének is néztek, de melóval jár
Egyszer megpróbálkoztam Ebay-os kínai 2sim-es mobillal, kényelmi okokból, na de arról inkább nem nyilatkozom
Tuti lenne SGS2, ha tudna két sim-et kezelni... Bár nekem elsőre az is bizarrnak tűnt, hogy SIM -et ki lehet venni, SD kártyát meg nem... Vajon mit szólna a telefon hozzá, ha menet közben SIM -et cserélnék? -
jajistenem
csendes tag
Nekem már majdnem fél évtizede csak BB-m van, nem szoktam rá panaszkodni, stabil, teszi a dolgát.. Persze egyáltalán nem ennyire okos gépek mint az SGS2.
Lehet hogy új barátom (SGS2) ami egyelőre csak meló miatt kell, később is a zsebemben marad?Mindenesetre céges dolgaim egyelőre nem tervezem átvinni más felületre. Ebből sztem BB jobb. Mármint nem maga a telefon, hanem az egész rendszerük.
Storno ( más vonalon indultunk el
)
-
jajistenem
csendes tag
Értem, nekem pont ez nem tetszik, hogy a cég veszi és te fizeted ki... Jó mondjuk én nem is szoktam válogatni, de ha céges a telefon, akkor tessék csak kifizetni a cégnek... Én pénzt bele biztosan nem adnék, mert az a cég tulajdona marad, nem az enyém...
Vagy már erre is van korrekt megoldás? Én is nagyon le vagyok ám maradva...Pl. nemrég tudtam meg, hogy amit legjobban szeretek a BB-mben (repülő üzemmód), az már tök alap pár éve
-
jajistenem
csendes tag
Ezt nem nagyon értem, de javíts ki ha rosszul gondolkozom. Szóval te kifizeted a cégednek a 181ezer forintot, és a cég veszi meg a készüléket és akkor vissza tudja igényelni az áfát. Namármost ha te vezeted a céget, azaz EV -ként dolgozol akkor ez ok (vagy ha családi vállalkozáson belűl meg tudod oldani), mert gyakorlatilag a háttéren te veszed meg saját magadnak. De ha alkalmazott vagy, akkor sántít a dolog, mert a cég veszi meg, akkor egyrészt mit keres nálad, másrészt mi a garancia, hogy nem veszik el tőled.. Mivel számlával veszik, leltárba kerül, amortizációval majd ki lehet írni, de az idő... Szóval nem igazán értem, hogy fizeti vissza neked a cég az áfát... Ha a második tézisem igaz rád, azt szerintem ne tedd, nagyon rosszul járhatsz...
Ez az áfa visszaigénylős dolog akkor korrekt, ha egyrészt te magad vezetsz vállalkozást ill. családtag, és természetesen a cég tevékenységi körével ez összefügg (pl. mobilbolt).
Egyébiránt érdekes a helyzet.. -
jajistenem
csendes tag
Jóra bizony, de akkor még mindig gond van, ha APN -t ír át, mert attól még a GSM modem működik, azaz szívja az akkut.. Nem is kicsit.. Gyakorlatilag a GSM modem teljes kikapcsolását kellene előidézni, BB képes rá, de a korábbi írásaitok alapján már gyakorlatilag minden újabb készülék tudja.
-
jajistenem
csendes tag
Jólvan, Jólvan... Nekem utolsó saját (nem céges BB) telefonom ha jól emlékszem Ericson T65 volt... Na az még nem tudta...
Sokka: Nem csupán adatkapcsolatot, teljes kommunikációt szeretném kikapcsolni. Se adat, se voice, azaz, most már tudom, repülő üzemmód
Kicsit félek is, hogy nagy falat lesz ez a telefon, de még türelmes vagyok és kivárok
-
jajistenem
csendes tag
-
jajistenem
csendes tag
Van lehetőség arra, hogy a telefonon kikapcsoljam a hálózatra felcsatlakozást? BB-nél ezt nagyon megszoktam és nagyon hasznos dolog..
-
jajistenem
csendes tag
válasz
Csakesz87 #1440 üzenetére
Ember legyen a talpán aki erre érdemleges válasz tud adni. A szórakoztató iparnak gyártott termékek ára csökkenni szokott, hogy a piacon tudjon maradni a korszerűbb gépek mellett. A kérdésedre úgy lehetne megfogalmazni a választ, ha a forint értéke jelentősen nem csökken, akkor rövid intervallumban az új termék megjelenése miatt valószínűsíthető a korábbi termék árának csökkenése. Ugyanakkor tágabb intervallumban pedig biztos az árcsökkenés (megint csak a deviza helyzet stabilitása mellett).
Egyszóval semmi nem biztos, de a tendencia azt mutatja, hogy várható az árcsökkenés. De én a helyedben várnék még, és később megvenném az SGS2-őt... -
jajistenem
csendes tag
válasz
jajistenem #1267 üzenetére
Bocsánat, nem prémium, de jelenleg felsőkategóriás.
-
jajistenem
csendes tag
Egyébként a processzor órajelét illetően semmi hivatalos infó nincs, hogy 1.2GHz lenne... Valamit érő oldalakon ki sem írják, csak annyit, h.: dual core ap.
Most erre bukkantam, UK -voda, 1GHz-et ír.
http://shop.vodafone.co.uk/shop/mobile-phone/Samsung-galaxy-s-2 -
jajistenem
csendes tag
Azért az is durva, hogy egy prémium kategóriás készülék ennyire fogy.. Tény, fogy... Tényleg jó, de drága
Vajon aki megvásárolja miből csip el? Pl. inkább eszem hetente 2kg hússal kevesebbet, de akkor is megveszem
) Én még kivárok, de nekem is ez lesz a következő gépem.
-
jajistenem
csendes tag
válasz
carpediem007 #1242 üzenetére
Nem magyarázat rá, a devizapiac is zár 7végén.... Ez meg pénteken még annyi, szombatra meg már drágább.. Szvsz másról lesz szó..
-
jajistenem
csendes tag
Expansysnál drágul, nem tetszik ez nekem...
Remélem nem spekuláció..
-
jajistenem
csendes tag
Minden félvezető chip filléres dolog nagy tételben. Itt szerintem a protokoll megírásáról van szó. Azért ide már kellően biztonságos szoftvert kell írni, ami nagyon sok idő. Fejlesztés, tesztelés, javítás... Valószínűsítem, hogy a chip egyébként ezekben a készülékekben is benne van, csak nincs támogatás.
-
jajistenem
csendes tag
Expansys nemrég kiírta, hogy 100+ van neki raktáron.. Bár szerintem még csak a központi raktárában.. Bár, pár nap alatt az is ideér..
-
jajistenem
csendes tag
Vodafone UK nál már SGS II mellett HTC Sensation is pre order listán van.. Érdekes mezőny lesz..
-
jajistenem
csendes tag
válasz
auditore16 #1034 üzenetére
Pár hsz.-el korábban még reklámoztad, hogy a napokban már megjön a tiéd.. Na hogy is van ez?
-
jajistenem
csendes tag
válasz
auditore16 #1020 üzenetére
Azért ne fizess be a "napokban" -ra. Expansys is folyton tolja... De itt legalább már árulják
Igaz nincs mit, de árulják
-
jajistenem
csendes tag
Ez jó ennek örülök!
Szvsz HW erős, szoftvernek meg van ideje fejlődni, remélhetőleg dolgoznak még rajt..Mondjuk erősen gondolkozom, hogy e hónapban megvegyem-e?! kb. 10 éve vettem telefont utoljára, azóta csak a céges telefonok cserélődtek a kezem alatt(Blackberry), szal nagy lépésre szánnám rá magam. De van bennem félsz rendesen, ennyire korán megvenni egy új telefont, ami még lehet, hogy kiforratlan. Szoftvertől nem félek azt cserélni lehet, csak nagy hardveres baklövés ne legyen rajt.. Jóllehet, kellene még min. egy hónapot várnom a megvétellel...
-
jajistenem
csendes tag
Azt már lehet tudni, hogy megkapta-e a gorilla glasst vagy sem? Mindenfélét lehet olvasni róla..
-
jajistenem
csendes tag
Lehetne kérni térerő tesztet is? Pl külváros, erdős terület, bármi, ahol gyanítható, hogy alacsony lesz a térerő.. Omnia pl. nálunk használhatatlan volt.. Valami jónak mondott telóval jó lenne összehasonlítani ilyen téren.... Beszéd tisztaság, térerő stabilitás, akkut mennyire szívja, ha rossz a térerő,stb... Összehasonlítási alanyra sajnos nincs tippem, de mindenképp hasznos infót eredményezhet egy ilyen teszt....
Aktív témák
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest