Hirdetés
Aktív témák
-
rb26dett
aktív tag
Hol lehet beállítani hogy ne a rendszer tárhelyére töltse le és telepítse a marketről letöltött dolgokat hanem a belső sd tárhelyére? Mert a rendszer tárhelyem egyre fogy, de áthelyezni se tudom...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ezt zárom, betelt, a folytatás itt ! [link]
-
Rotate
veterán
válasz
Nikazukma #50435 üzenetére
semmi... szerintem hagyjad, majd ha már nagyon zavar gariztatod... minél inkább a garid végén, annál jobb
én úgy tervezem, hogy ha másfél év alatt nem ég be nagyon viszont kicsit igen, akkor az utolsó fél évben 100%-on fogom járatni éjjel nappal, hogy égjen be, és még a gari időszak vége előtt meg legyen csinálva
-
Nikazukma
csendes tag
Nekem is beégett a kijelző, viszont csak qurvasötétben látok fehér foltokat fekete alapon...
Ha huzamosabb ideig nem cseréltetem lehet belőle baj? -
Gabesz8103
csendes tag
mitől olyan?
-
Gabesz8103
csendes tag
nálam sincs gond a kijelzővel, szép a fekete és a többi szín is! kicsivel több mint 2 hónapos
ja és T-s -
Rotate
veterán
válasz
vadalma65 #50419 üzenetére
nálunk az Orange is kér, egyszeri alkalom, de az is 12€... jó mi? az itteni T-nél nem tudom hogy van, de amióta átjöttem az O2-hoz nincs ilyen gondom, ők a legkorrektebbek itt tótiában, talán azért is mert ők még újabbak a piacon, és muszáj jól bánniuk az ügyféllel, hogy átjöjjenek más szolgáltatótól, illetve hogy maradjanak is
rizso:
gondolom biztos van módja, hogy feloldasd, de gondolom neked kéne kifizetni a fennmaradó részletet... -
tomi6600
tag
válasz
Gabesz8103 #50415 üzenetére
Szia!
*#0*# -
rizso
addikt
Srácok!
Ha belefutok egy olyan S2-be, amit idővel letilt a szolgáltató, akkor azzal lehet valamit kezdeni?
-
Csepy
őstag
válasz
kalapaacs #50420 üzenetére
A Samsung szervizes szerint is rossz volt mindegyik kijelző, amit bevittem megmutattam, szóval nem az én szememmel van a baj, hanem a kijelzőkkel. és nézd meg itt a topikban is, van itt is jónéhány ilyen kijelzőről szóló post.
Én a helyedben megnézném a test menüben (*#0*#) a Vibration (Black) pontnál, sötét szobában a kijeéződ, mert könnyen lehet, hogy az sem jó.
Regards: Csepy
-
kalapaacs
tag
Van egy új gond, amire lehet tudtok megoldást.
Azzal a firmwer-rel aminél nem ment a net, ott a képernyő lapozása amolyan enyhén 3Ds volt (úgy kiemelte a képeket tartalmazó lapot hátra de nagyon enyhén és betette a következőt mellé) és nem lehetett körbe körbe lapozni (ami nekem tetszett).. Most ezen amin a net megy, a képernyő lapozása csak amolyan sima oldalra tologatós.
Lehet ezt valahol változtatni? -
Rotate
veterán
válasz
vadalma65 #50414 üzenetére
enyém Szlovákiában vásárolt, de lengyel telefon, gyárilag független, és én sem látok foltokat... tökéletes a fekete, a többi színnel együtt...
ha jól emlékszem az amcsi tmobilos telók képernyőivel is gond volt... nem lepődnék meg, ha olcsóbban megkapnák a selejtes kijelzőkkel szerelt telefonokat, és rendes áron árulnák...
-
Gabesz8103
csendes tag
hogy lehet le ellenőrizni a kijelzőt?
-
-
kalapaacs
tag
Köszi a választ. A problémát megoldottam azzal, hogy az "I9100XXLPB_I9100OXXLP5_OXX" firmware helyett egyel korábbi, az "I9100XXLP6_I9100OXXLP3_OXX"-et tettem fel. Ezzel a net indult autómatikusan, úgy ahogy kell.
Az előzőnál hiába állítottam be a net beállításokat manuálisan sem ment. már eleve a net kapcsolatot sem indította el. Találtam másokat is akik ugyanezzel a problémával küzdöttek, mind ezt a firmware-t használta, és az ötleteket én is végigcsináltam (hardreset, net újra beállít) de nem ment. Maradt az amit az egyikük mondott, hogy egyel korábbi.
Remélem ez esetleg segít másnak is, aki beleszalad ebbe a firmwerbe/problémába. -
Csepy
őstag
Teljesen el vagyok keseredve!
6db telefon járt a kezemben, mindegyik 2011 Novemberi, Decemberi és 2012 Januári gyártásúak. Volt, amelyiknek szörnyű színű volt a kijelzője, volt gyönyörű színű kijelző, DE
az összesnek a feketéje tötál rossz. Sötétbarna alapon fekete foltok, sőt az idei Januári gyártásún már 5-6 fekete csík és foltok vannak jelen.
A T-Mobile egyiknél sem ismeri el a hibát, így folyton visszaküldözgettem és ezeket is kénytelen leszek visszaküldeni, mondjuk így megmozgattam 783.000.- Forintot (~=6x130.490.-) aT-Mobile irányába. Írtam a Samsungnak is, de semmi választ nem kaptam.
Olyan nagy kérés, hgy szeretnék egy hibamentes kijelzős SGS2-t?
Regards: Csepy
-
vadalma65
tag
Ne félj az odin t használni, a Samsung szezvíz is használja. Service Manual
-
Gabesz8103
csendes tag
majd elfelejtettem kérdezni, nálatok volt már olyan hogy reggel nem tért magához a telefon
azért hozzá teszem ezt akkor csinálta mikor megvettem 2-3 hétig de nem minden reggel csak néha, szóval kikapcsolva nem volt mert ha nyomkodtam a vissza gombot rezgett de nem láttam semmit a kijelzőn és nem volt hangja sem,
szóltam egy ismerősnek hívjon fel és mondta hogy ki csörög és nem rezgett nem volt semmi a kijelzőn és nem volt hangja sem, nem volt tele töltögetve appokkal akkor még nem érdekeltek az alkalmazás letöltések. azóta jó pár hete nem észleltem ezt (lekopogom), majdnem szerviz lett belőle
kíváncsi vagyok valakinek volt e ilyen -
djapor96
senior tag
Kollégám ACE-ét én szoktam helyrepofozgatni.... állandó próblémák vannak vele.... nem játsza le az mp3-akat, cseng a telefon de nem lehet felvenni.... stb...stb...
Azóta nincs panasz rá amióta rádobtam a legfrissebb Vodás magyar ROM-ot odinnal...Persze T-s a teló, a szervízbe meg 2 heteket töltött, de néhány nap után ismét szarakodott... most vodás a boot képernyő....
de legalább jó...
-
Sógi
addikt
-
agabe
addikt
akarmilyen fura, volt akinek samsung szervizben is az odint javasoltak amikor erdeklodott, hogy a kiessel miert nem.sikerul kommunikalnia a telefonnak.
biztos meg lehet oldani kiessel is, de nalam pl egy w7-es gepen nem ment, egy xp-esen meg siman...viszont nem is igen hasznalom a kiest, ezert erre mas majd biztos tud jobbat mondani.csabibmx:
a legjobb ha mindkettot kezedbe veszed kicsit, es ugy el.tudod donteni melyik jon be neked meretre. nekek pl a note telefonnak tul nagy. ha tehetnem az s2-esnel is kicsit kisebbet vennek, de azok hardverileg gyengebbek.
note es s2 kozott mas igazan fontos kulonbseg a mereten kivul sztem nincs, ezert nincs kulonosen mas indok egyik mellett vagy ellen.Varszegig:
az ujjabb odin allitolag mar nem annyira orosz rulett, a regebbiek voltak gazok. -
Soound
tag
gondolom már páran feltették a kérdést, de csak megkérdezem. Kell bootloaderrel küzdeni, ha 4.0.3-ról vissza szeretnék lépni 2.3.6-ra? Magyarán, kijön mondjuk első hivatalos stock ICS rom, csinálok egy backupot KK5ről, majd Odinozom+rootolom ICS-t, ezek után ha vissza szeretnék lépni KK5-re, akkor elegendő nandroid restore-t csinálni, vagy bootloaderrel is küzdeni kell?
-
agabe
addikt
erre csak azt lehet mondani, hogy sajnos a kies eleg haklis.
volt akinek.egy szuz windowstelepites kellett, hogy megfeleloen csatlakozzon.
mire szeretned hasznalni?
szoftverfrissitesre inkabb odin a javallott, es a megfelelo gyari romok is elerhetok hozza.VD:
MHL adapter toltes nelkul nem is mukodik...mindegyiken van tolto csatlakozasi lehetoseg.
Valoban kevesbe feltuno mint egy xbox, de a headset-et ne feledd, mert anelkul nem fogod tudni felvenni ha hivnak, vagy ki kene rangatni a kabeleket.
-
zack
nagyúr
Win7 Ultimate 64bit esetén a Kies teló rádugásakor miért nem tudta telepíteni a CDC Abstract Contorl Model-t (ACM)?
Azt írja a Kies:
"Az eszköz nem támogatja a Kies rendszerén keresztül végrehajtott szoftverfrissítést."
És elvileg kellene lennie újabbnak, mert 2.3.4. van rajta.
-
plejik
addikt
Nem tud valaki valmi klassz minimalista témát sgs2 re, esetleg ami fel megy miui romra is
Vagy bármire...
-
agabe
addikt
válasz
kakuk100 #50344 üzenetére
csak arra reagaltam, hogy ket hasznalt s2 -es kozott ha az egyik fuggetlen, a masik pedig feltoltokartyas csomagban vasarolt szolgaltatoi (termeszetesen mindket esetben a megfelelo garipapir, es eredetet igazolo szamla adottnak velt), akkor teljesen egyenertekuen hasznalhato, es ha letto kozul valamelyik olcsobb, akkor az a jobb vetel.
Az elofizeteses konstrukcioban vasarolt keszulekek mas kategoria, az pedig valoban egyeni elvaras fuggvenye, hogy valaki egyaltalan vesz hasznaltat, vagy csak ujat. Mindenki azt valaszt ami szerinte megfelelo, de ha mar hasznaltat nezeget, akkor kerulje el a lehetseges rizikofaktorokat.Rotate, Gabesz8103:
a freemail siman beallithato...legalabbis regebben nem volt penzes a pop beallitas
, azota meg mindenhova ahova akarom be tudom allitani...persze kimeno szerverkent a gmailt hasznalom, mivel az sokkal stabilqbb, gyorsabb, es a vilagon barhol mukodik (elvileg a freemail smtp-je is,.de azert az gyenge)VD:
MHL adapterrel en is hasznalom, mukodik, de en inkabb csak szorakozaskent...projira lokve a kepet, es egy megfelelo jatekkontrollerrel (epp most keresek valami jot) ami wifivel, vagy BT-al kapcsolodik egesz hasznalhato nehany jatekra, es ha a meloban szukseges dolgokat nem is lehet meg maradektalanul kivaltani (elvileg hivatalos email, office alkalmazasok is futhatnak, de bizonyos vallalati progik meg nem kivalthatok) otthoni hasznalatra teljesen megfelelo lehet pc kivaltasara is akar...csak minimum a headset legyen bedugva ha hivnak, mert megiscsak telefon
Asszem kis hozzaszokassal tenyleg foloslegesse tehetne (es lehet, hogy hamarosan fogja is) a laptopokat, es az asztali gepeket. Nem csak a kovetkezo generacio (s3) , hanem a mostani keszulekek kozul is (kozottuk az s2-esunk is) egesz sok. -
zack
nagyúr
válasz
visionbp #50386 üzenetére
Mindenképpen. A téglásításnak megvannak a veszélyei, ezt inkább nem ajánlom. A Samu szervízesek se hülyék.
Egy VGA-t, egy alaplapot, egy MicroSD-t könnyű téglásítani, rizikó nélkül, de egy telefont nehezebb ügy. És ahogy külsérelmi nyom van rajta (égés), ami rendellenes helyen történt, egyből vissza fogják dobni. -
Rotate
veterán
válasz
csabibmx #50383 üzenetére
mindkettő rohadt gyors, rohadt stabil, akinek nagyobb kell általában az választ Note-ot... 2 tökéletes készülék, Note nekem túl nagy illetve drága is... S2-nél nem kell jobb egy jó darabig szerintem
főzni felesleges, max ha más külsőt akarsz, de még ahhoz sem egetverően fontos
-
sippet
senior tag
válasz
Gabesz8103 #50381 üzenetére
muszáj?
-
csabibmx
tag
Sziasztok!
S2 tulajok véleménye érdekelne pro és kontra.Lehetőleg gyári állapotban nem "szétfőzve".
Telefon,sms,net,akku idő,általános felhasználás közbeni tapasztalatok.
Esetleg olyan aki vásárlás előtt Note és S2 között vacillált de ez mellett döntött az miért.?
Köszönöm! -
Gabesz8103
csendes tag
sgs2 -őn használtok facebook GO!Chat-et
-
Rotate
veterán
-
zack
nagyúr
válasz
Gabesz8103 #50375 üzenetére
Azt hiszem a freemail beállításai között kell kersned a "továbbítási" funkciót, és azt hogy ne hagyja meg a leveleket az eredeti helyen másolatként.
-
visionbp
tag
Srácok,
elcsesződött a kijelző (némi fizikai behatásra), a nagy része alig olvasható.
Gariban nyilván nem cserélik ki, nem garanciában szerintetek mostanában mennyi lenne a cseréje?
Felvetődött még a téglásítás lehetősége is. Szerintetek megérné? -
Rotate
veterán
még jobb megoldás: el kell felejteni free/vip/citromailt (és még sorolhatnám a jobbnál jobb magyar mail szolgáltatókat) egy életre, és bármi más használni helyette, például gmailt
VD:
kéne neki, csak mondjuk annyi, hogy másik launcher kéne hozzá, mert a TW asszem nem fordul el
ja meg mhl kábel, meg bluetooth egér/bill
-
VD
őstag
Ez [link] működne a GS2-vel is?
-
Rotate
veterán
válasz
Gabesz8103 #50370 üzenetére
azt hiszem a freemail csak fizetősen támogatja a pop elérést... az egy ritka nagy hányadék mail szolgáltató, nem is értem miért használja egyáltalán valaki...
-
Gabesz8103
csendes tag
freemailos fiokot nem tudok beállítani SH.
-
ndlx
aktív tag
Sziasztok!
Próbálta már bárki a WIUI-t? Vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatok?
Köszi.
-
Rotate
veterán
válasz
killerjohn #50364 üzenetére
sippet, killerjohn:
lasúak vagytok
-
Piwi
veterán
válasz
killerjohn #50364 üzenetére
2 hsz-el feljebb vótmááá
-
killerjohn
addikt
-
zack
nagyúr
Köszönöm a válaszokat. Beállítottam a SH-t alapértelmezettnek, és hogy küldjön értesítést.
Ez a felület jobban bejön, és egyébként is használom a Google Talk-ot, tehát nekem most ez lesz a nyerő. Illetve tesztüzemben én is kipróbálom.Minőségi azonnal elérhető fólia csak a Brando Ultra Clear van. SGP nem igazán van sehol.
Ha maszatos, le kell törölni. Szerintem nem gáz. i4 is jobban maszatolódott fóliával.
Ha meg elhasználódik, még mindig tudok rendelni SGP-t. -
sippet
senior tag
a jó öreg eldar murtazin szerint március 1-jén kezdik el kiesen keresztül az sgs2 frissítéseket.
-
rizso
addikt
Gmail alapba benne van az androidos telókban, a Social Hub meg Samsungos cucc. Egyelőre nálam is csak tesztüzem van még (max két hete ha megvan a kicsike), de most pont a SH aktív. Nekem tetszik a felülete, időben megkapom a maileket, szóval egész jó. Azt még nem próbáltam ki, hogy a csatolmányokat hogyan kezeli.
-
Varszegig
veterán
ez a soc hub arra lenne, mint a wave-en (csak itt alapból prémium), hogy a nem push-os mailjeidet is összegyűjti a samus szervereken, és pusholja. És integrálja bele az sms-t, a chatet stb. Wave-ről jövet ez volt nekem a kánaán, aztán rájöttem, semmi szükségem rá
(Gmaillel is le lehet szedetni a pop3-as fiókokat pl.) -
Gabesz8103
csendes tag
a social Hub -on belül is minden fiokot egyenként be kell állítgatni hogy jelezzen
bár nekem fent van a Juice defender és csak oránként engedi egy kicsit a netet az appoknak
így legalább el van 2 napig egy feltöltéssel
nektek is forrósodik a hátulja mikor töltön van?
mert nekem elég érezhetően forró -
fecs
senior tag
Brando Ultra Clear nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat. Én örültem, amikor lecseréltem.
Nekem SGP Ultra Oleophobic van azóta rajta. Ez viszont nagyon tuti! -
zack
nagyúr
Ok. Akkor ma tetetek rá egy Brando-t.
Megtaláltam köszi.
Mi ennek az elmélete egyébként? Miért kezeli 2 helyen a maileket? Ettől mert kikapcsoltam a Gmail értesítést, a Social Hub jelezni fog ugye?
Te melyiket használod? Vagy van valami olyan letölthető Gmail mail progi, ami csak mail-re van, de normális a felülete? Jó lenne nekem, de baromira nem tetszik.
Te melyiket használod? -
zseko
veterán
válasz
Gabesz8103 #50342 üzenetére
Nekem KK5 romra tett KL1 modem van, eddig ez a legjobb nálam. Igaz, hogy a spica-mat nem éri utol, de nem sokban marad el.
-
rizso
addikt
Gmail - Egyebek - Beállítások - kiválasztod a fiókot - Értesítési beállítások (legalul).
Nem tudom milyen lehet az Brando Ultra Clear, de szerintem egy sima ebay-es vastag fólia is tökéletes. Nekem van fólia rajta, a felhasználói élményből viszont nem von, sőőőt...inkább nyugodtabban törölgetem, meg teszem zsebre.
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
Több dolog nem világos. 2 helyen tudom megnézni a mailjeimet, és 2x is kapok jelzést. Az egyik a Gmail ikon, a másik a Social Hub. nek ma Social Hub megjelenése jobban bejön. A Gmail ikonnal mit csinálják? Mert ezt nem akarom használni. Simán töröljem ki?
A másik...Az exchange beállításait hol találom? Mert az van beállítva alapértelmezettként, le is szedte a neveket, tel. számokat, de nem lesz gond belőle ha a gyári Gmail dolgot letörlöm?
-
C.Brigante
veterán
marha unalmas ha a telefonon már minden tökéletes....
-
Gabesz8103
csendes tag
válasz
knyitogato #50345 üzenetére
kicsit bővebben, nem értem
-
knyitogato
őstag
válasz
Gabesz8103 #50335 üzenetére
Ez nem így megy.
-
kakuk100
őstag
Lehet, hogy igazad van, de az IMEI szám után bármit lehet ellenőrizni bármikor. Én szeretem a tiszta dolgokat és nem mennék bele ilyen bizonytalanságba mikor nem sokkal többért nincs rizikó. Ezen kívül tartok is a használt műszaki dolgoktól. Csak ismerőstől vennék ilyet, de még az sem biztos. Persze ez csak az én véleményem. Ne vedd komolyan.
-
Szelley
senior tag
válasz
Kapanyél #50332 üzenetére
mint írtam...XXLPB MODEMÉT cseréltem ki...nem pedig ROMot húztam fel... XXKI1 modemet kicseréltem XXLPB modemére. Nekem 1 hét tesztelés után jobbnak tűnik! Ha pedig kérhetlek mester ajánlj egy jó modemet nekem!
szerk: valóban romot írtam...modemre gondoltam!
@Gabesz: Ajánlatos használni a szerkesztés gombot! -
Sógi
addikt
válasz
Gabesz8103 #50338 üzenetére
Ezen akár segíthet egy modem csere, ahogy azt írták többen is...
Ha nem akkor meg el kell fogadd, h ennyit tud a wifije, mást nem tudsz tenni
Nekem speciel nincs problémám vele...Sajnos már nem emlékszem, h az előző telefonjaim meddig kapcsolódtak távolságban ehhez képest... -
rankesz
veterán
Nem kellene meg uj topik?
-
Kapanyél
őstag
Ismertek olyan tájolás-lockoló progit, ami fekvő (landscape) módba is le tudja zárni a képet?
Próbálom a MIUI okosságait megtalálni gyári ROM-ra telepíthető progikkal...rankesz: minek?
-
Gabesz8103
csendes tag
de mondjuk ott ahól a barátnöm még netezik ott én már nem (távolabb)
-
Sógi
addikt
válasz
Gabesz8103 #50335 üzenetére
Lassú is a neted wifivel?
Nekem 1-es wifi jelzéssel is nagyon gyors a netem otthon... -
Gabesz8103
csendes tag
válasz
knyitogato #50334 üzenetére
ki próbálja és azt fogja mondani hogy jó
-
knyitogato
őstag
válasz
Gabesz8103 #50331 üzenetére
Szervíz.
-
Gabesz8103
csendes tag
itt ülök a wifi modemtől 3 m -re nincs közöttünk semmi és felet mutat , ez azért vicces
-
Gabesz8103
csendes tag
jelen pillanat
android verzio
2.3.4
alapsáv v:
I9100XXKI1
Kernel
2.6.35.7-I9100XWKI4-CL575468
root@Dell143#2
Build
GINGERBREAD.XWKI4 -
Gabesz8103
csendes tag
az üzletben azt mondták hogy egy frissítés után javulni fog elvileg, és ezzel el is jötem
-
Szelley
senior tag
válasz
Gabesz8103 #50327 üzenetére
cserélj modemet. én XXKI1 romot lecseréltem XXLPB-re, ez jelenleg erősebbnek tűnik, és nem zabál többet
-
Gabesz8103
csendes tag
-
válasz
Gabesz8103 #50320 üzenetére
egyrészt firmware/modem verziójának a függvénye, másrészt ellenoldali kérdés is, másik wifi router/hálózat esetén fordítva is lehetséges!
-
Piwi
veterán
válasz
Gabesz8103 #50318 üzenetére
Modem függő a dolog..
-
Rotate
veterán
válasz
Menthirist #50322 üzenetére
hurrá
gondolom nemsoká kungzi is bejelentkezik, hogy neki is meglett
2 nap alatt 4 új taggal gyarapodtunk
zsír
-
R2D20208
addikt
v7.0 infóm ( akik használják...)
-
Nah megvettem...
-
Gabesz8103
csendes tag
meg van a superuser
-
válasz
Gabesz8103 #50318 üzenetére
mihez képest?
-
Gabesz8103
csendes tag
észre vettétek már hogy nagyon gyengén fogja a wifi jelet?
-
Varszegig
veterán
válasz
Gabesz8103 #50311 üzenetére
ezzel működik a superoneklick, az a legegyszerűbb.
-
csimpas
tag
mondjatok pls egy jól használható romot, amiben szépen működik a wifi ,gps, és van benne bravia engine
-
Rotate
veterán
válasz
Gabesz8103 #50312 üzenetére
superuser app nélkül nem fog menni, ha nem kér root jogot hiába indul el a titanium...
-
Gabesz8103
csendes tag
android verzio
2.3.4
alapsáv v:
I9100XXKI1
Kernel
2.6.35.7-I9100XWKI4-CL575468
root@Dell143#2
Build
GINGERBREAD.XWKI4 -
rankesz
veterán
válasz
Gabesz8103 #50308 üzenetére
Superuser app lesz a programok kozt
-
Gabesz8103
csendes tag
miről tudom hogy rootolva van e a telefon, vagyis hogy skerült e?
-
agabe
addikt
válasz
kakuk100 #50304 üzenetére
Azzal ugye tisztaban vagy, hogy olyannyira egyszeru es biztonsagos az otthoni fuggetlenites (nem unlock koddal, mert azt nem ajanlanam senkinek, hogy az imei szamat elkuldje valami weboldalon keresztul), es visszaallitas, hogy a fuggoseget csak az esetben kell idolegesen (szinten pofonegyszeruen) visszaallitani, ha gariztatni kell a keszuleket.
Ez alapjan ha nem elofizetes a telo, akkor semmi (abszolut semmi) hatranyt nem jelent, hogy valamelyik szolgaltatotol lett-e vasarolva. -
Rotate
veterán
válasz
rankesz #50300 üzenetére
mint írta más is, a játék a hibás
valamit lehet rajta javítani, ha indítás előtt csinálsz egy memória ürítést... ugye engem általában az első kanyarnál kidob, sokszor hamarabb, de ha tudok 1 percet játszani, akkor már nem fog kidobni
memória ürítéssel, legalább néha sikerül eddig eljutnom
jó kis játé, megérte megvenni, főleg, hogy örülök, ha sikerül játszani vele
-
kakuk100
őstag
válasz
Gergőke88 #50254 üzenetére
Szia!
Bocsi, hogy ezt írom, de én se vennék 110 ért szolgáltatós telefont, sőt semennyiért sem, főleg használtan. Sosem lehet tudni mi van mögötte( ezt nem rád írom) és eladni sem tudod. Majdnem ugyan annyiért vagy picit többért lehet függetlent kapni gyári garival. Ha 90 ért el tudtad adni annak nagyon örülni kell. Vannak még balekok.
-
Varszegig
veterán
válasz
Gabesz8103 #50302 üzenetére
ha ennél hosszabbat szeretnél, akkor azt is tudnunk kéne, milyen firmed van most.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Pici telefon, óriás akksival?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest