- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Videó stream letöltése
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
knyitogato #2497 üzenetére
és feltűntek neked homályos foltok?
ezek olyan dolgok ha nem szólnak észre sem veszed, csak akkor zavaró ha tudsz róla
pl amig nem hivták fel a figyelmemet hogy az sgs1-en szőrösek a betűk fel se tűnt, vagy hogy közelről látszik a pentile matrix bizonyos színeknél (pl pirosnál)
mondjuk azóta már túl vagyok ezen és nem tiz centiről bamulom, végülis egészen közelről minden kijelző gagyin néz ki nem, talán az i4 egész közelről is jó(sötétben jobban fest az Amoled, bulin vagy alkotnyatkor azért ami a i4-en sötét-sötét szürke az amoleden koromfekete, egymás mellé téve nyer az amoled, persze sötétben)
ha közelről mustrálod az sgs2 kijelzőjét megpillantod a pixeleket, báár egészen aprók
vegyél, i4 után vagy bejön vagy nem
elég jól egyben van a teló szemből marha jól néz ki, főleg bekapcsolt kijelzővel, gorilla glass, hátuulról is elmegy, "egybe van"elég gyors, néha biztos megröccen, a widgeteket hanyagold
jó teló, egyárban van az i4-el 169K a speedshopban, de ha választanom kéne sgs2
-
hunyadym
csendes tag
válasz
merjél nagyon ajánlom. ja volt még korábban kérdés, hogy gyengébb-e a wifi... nos sajnos azt kell mondjam a 2 éves iPod Touch omnak erősebb a wifi antennája
de nem bántam meg, hogy megvettem. megéri.
-
geggencs
csendes tag
válasz
Szerintem nyugodtan vegyél.Nem bánod meg.
-
Remus389
veterán
válasz
koveradam #2493 üzenetére
persze mert mikor törlöd erősen megnyomod ott
az valószinűleg ragasztó, mikor megnyomod kis időre eltűnik, aztán visszaáll
ki fog száradni
tessék megnyugtatásként: SGS1-nél is volt ilyen: [link]
gyengébbek kedvéért: [link][link]
nagyon nagy bajba kerülne a samsung ha végleges foltos kijelzős csúcstelót adna ki, kicsit sokba kerülne gariztatni, no meg a presztízsveszteség...
Steve Jobs röhögne a markába de a HTC is
úgyhogy le kell tojni, majd ha két hónap múlva is picit homályos a kijelző majd akkor...
valószínűleg gyorsan kellett a Super Amoled + kijelzőket nagy mennyiségben legyártani így nem volt idejük kicsit kiszáradni, szerintem ez lehet az oka, i4-nél is volt ilyen ha emlékezteka foltok pedig el fognak tűnni, megvan erre a technológia, tudják jól a gyárban hogy ki fognak száradni
-
koveradam
tag
Nektek nem vacakol a Telenor mobilnet?
Nekem vagy 3 órája hol jó hol nem
Ti milyen APN beállítással használjátok?
-
fecs
senior tag
válasz
koveradam #2489 üzenetére
A melegedés és a viszonylag magas Android rendszer használat miatt én is frissítettem a rom-ot Odinnal XWKE7-re. Lett 2 új alkalmazásom, de az akkuhasználattól várok javulást.
Rootolni is próbáltam, sikerült is. Viszont a romfrissítés miatt újra kell csinálnom. Mind1. Lényeg, hogy lassan kapisgálom a dolgokat. -
Favilla
tag
Na én is megfrissítettem!
-
hunyadym
csendes tag
válasz
Remus389 #2483 üzenetére
nem én már első nap észre vettem de azt hittem hogy beszorult egy vízcsepp amikor a fóliát felraktam. nem foglalkoztam vele mondván majd elpárolog. de nem tűnt el (már 3 napja összesen) úgyhogy ma levettem a fóliát és nem volt vízcsepp és a fólia nélkül is látszott. de amúgy tényleg csak akkor veszi észre az ember ha szürke a háttér. egyébként nem. igen 1-2 hónapot várok hátha magától megjavul..
a készüléket amúgy ettől függetlenül megéri megvenni. én nagyon elégedett vagyok vele. bár néha azért megtud akadni, és pl hívásnál az az autómatikus képernyő lezárás az nekem mindig kiakasztja... de lehet a rootolásnál rontottam el vmit és azért... nem tom
kikapcsoltam ott az autómatikus képernyő zárat és így jó
még 1 kérdés a tapasztaltabbaktól (nekem első android telóm) kell-e valahogy lementeni teljesen a mostani rendszer mielőtt custom romot rakok rá? a kies rootolás óta nem hajlandó felismerni. ez normális? és hogy kell firmwire-t frissíteni állítólag van új de kies miatt nem tudom rátenni. -
Remus389
veterán
válasz
hunyadym #2482 üzenetére
Eleg ciki lenne ha pont a csucstelojukat csesznek el ilyen foltos kijelzovel. Meg az sgs1em se foltos es az erintos Monte se volt az. En varnek egy-ket honapot ha akkor is foltos akkor mar utanajarnek. Tudnak foltnelkuli kijelzot gyartani az fix. Szerintem csaka ragaszto
Amugy se szabad tulzasokba esni. A folt epphogy lathato, gondolom par nap kellett mig feltunt nektek
-
hunyadym
csendes tag
-
Remus389
veterán
válasz
knyitogato #2480 üzenetére
Nezd a szifonnal is volt ilyen. Kiszarad a ragaszto es akkorr jo lesz. Amugyis ha "nem szolsz, senkinek se tunik fel" kategoria.
-
Favilla
tag
válasz
hunyadym #2472 üzenetére
Nekem olyan képernyőhibám van, hogy csak szürke színnél látszik egy szabályos kör (kb másfél centis)fele három részletben (az halványabb egy kicsit, mint a többi rész).Kéknél. pirosnál, zöldnél, feketénél egyáltakán nem látszik...
Na de pénteken irány monaco F1, utánna valszeg kicseréltetem.
Habár a főnököm azt mondta, hogy ne cseréltessem ki, mert alig látszik és ettől egyedi.
-
Remus389
veterán
válasz
hunyadym #2472 üzenetére
Hat nemtudom. A speedshopos gs2-n is mintha lattam volna apro homalyosabb reszeket. Itt atlosan sok elszort picit homalyosabb folt volt. Nehez leirni annyi hogy kozelrol a pixelek homalyosnak tuntek picit es alig lathatoan. Lehet tenyleg a ragaszto. De olvass utana mielott panaszkodnal. Vagy menj el a speedshopba es kerdezd meg a sracokat elegge hozzaertonek tunnek
A toltos belassulas pedig eleg nagy baki, hisz aki elmegy kiprobalni es egy almaboy, azt mondhassa hogy no bezzeg a szifon...
-
banpity
tag
Sziasztok
Kérdés a következő lenne.Ha autóban navigálásra használnám és rá lenne dugva töltőre (i8910 Omnia HD-t is így használom) akkor is belassulna???? Mert akkor az elég gáz.Remélem nem így van mert az igazi nagy szarvas hiba lenne.
-
hunyadym
csendes tag
a gs2 tulajok közül tapasztalta valaki, hogy van egy alig látható (igazából csak a megnyitott mappák hátterénél látszik, meg amiknek ehhez hasonló színe van) folt a képernyő közepe tájékán? kb mintha egy elkenődött vízcsepp lenne. lehet, hogy csak ragasztó ami még nem száradt meg mert olyan frissen jött le a gyártósorról? iPhone 4 eseknél volt ilyen asszem. valaki tud erről vmit? Nem zavaró amúgy. csak ha épp látom.. egy 150 000 res készüléknek legyen mindenhol tökéletes a kijelzője...
-
geggencs
csendes tag
Na sikerült GPS-t is rátenni a telóra
-
-
Remus389
veterán
válasz
t72killer #2458 üzenetére
Hat 2010 oktobere ota boldog tulaja vagyok egy sgs1nek samsung monterol valtottam 20-ert adtam el es 35-ot hagytam ott tehat 15-ert lett az sgs1 az enyim. Hugome lett az elofizu, o fizeti, tehat nagyon olcso volt nekem. Berakta a sim-et a htc diamodjaba. Majd ha 2012-ben lejar akkor majd sgs3 talan sgs4-et veszek meg szuk masfel ev. De akkor legalabb nagy lesz a kulonbseg. Esetleg iphone5 vagy 6. Vagy ami akkor lesz meno. Igazabol jo lenne mast is kiprobalni talan wp7. Na mindegy.
-
Kapanyél
őstag
válasz
knyitogato #2459 üzenetére
Vegyél SGS (1)-et, már 80 alatt is van új.
Az élmény kb. ugyanaz és nem buksz rajta fél év alatt 70 lepedőt. -
knyitogato
őstag
Kipróbáltam a Saturnban. Egy álom. Eldöntetett. Megveszem.
-
válasz
Remus389 #2455 üzenetére
"Tehat ez csak egy evolucio es nem revolucio lett. Szazezret nem er meg az upgrade. Mindenben jobb de csak picivel(kiveve a procit meg gput)."
Ez így szokott lenni, a következő generációt is el akarják majd adni
SGS-1-ről én sem váltanék, az biztos. Szerintem kb 2-3 generációnként érdemes váltani, így simán belefér a hűség.
-
Henry1990
tag
válasz
sztrogoff19 #2449 üzenetére
Szia!
Igazából a T-nél akkor cserélhetsz telót ha:a. Lejárt a hűségnyilatkozatod
b. aranykártyás vagy akkor 18 hónappal a vásárlás után (pl: 2009 december 6.-án vettél egy telót akkor 2011.jún. 7.-én vehetsz másikat) de így viszont drágább a telefon 5-6-7 ezer forintal attól függ mennyi az eredeti ára.U.I. : Én is ma voltam bent a T-nél és érdeklődtem meg, és nekem ezt magyarázták.
-
Remus389
veterán
Nah kiprobaltam a dragat a speedshopban(nem, nem kellett sorba allnom, kutyat nem erdekelte). Hat impressziv darab az biztos. Elvittem a sajat galaxy s-em is. Osszevetve a kettot rajottem annyival nem jobb a 2 mint amennyivel dragabb. Kicsit nagyobb a kijelzoje de maga a telefon is szelesebb es hosszabb kicsivel. Majdnem annyival mint amennyivel a kijelzo. Egyebkent is ugy erzem a 4.3 col talan tul nagy nem tudom. Az ujjaimnak. Sebessegben is jobb de megint nem sokkal. Foleg a widgeteket birja jobban. A kijelzoje is szebb de ezt foleg kozelrol latni atlagos tavolsagbol szinte ugyanaz. Kiprobaltam ugyanazt a haterkepet es nem nagyon volt kulonbseg. Inkabb alul az ikonoknal a regi pettyesebb volt kozelrol nezve.
Tehat ez csak egy evolucio es nem revolucio lett. Szazezret nem er meg az upgrade. Mindenben jobb de csak picivel(kiveve a procit meg gput). Viszont meglepett hogy milyen jol ossze van rakva, annak ellenere hogy szetszedheto muanyag, na itt nagyott leptek elore, nem recseg mint az elodje
Ja es a boltba ki kell huzatni a toltobol mert rossz es szaggatott, kihuzta a srac es suhant. Megjegyzes akik megnezik
169000ft ott egyebkent.
Sent from my sgs1
-
fireman3
tag
válasz
sztrogoff19 #2449 üzenetére
T partnernél nem lehet rendelni. T-Pontban és a neten működik csak. Szerintem a 2 éves hűség lejárta előtt fél évvel lehet készüléket cserélni, csak kicsit drágábban.
-
szkorhetz
őstag
Srácok, céges előfizum van, ezért nem vehetek webshopban, így kénytelen vagyok várni..
Szerintetek az üzletekben mikor lesz kapható? Jövő hétfő? -
killerjohn
addikt
válasz
pestibenji #2451 üzenetére
Android Market. A telefon "sd card" néven látja a belső memóriát de ez ne tévesszen meg.
"Internetről letöltött" alatt ha azt érted, amit, akkor azt itt meg se kérdezd...
A telefon tökéletesen működik SD kártya nélkül, feltéve hogy nem akarsz 1080p filmeket tárolni rajta (néhányan ezt írták, alapból nem értem, hogy 800x480-ra miért nem jó a 720p film)
-
pestibenji
senior tag
Azt valaki elárulná, hogy internetről letöltött alkalmazásokat, hogyan kell majd telepítenem az s2-re?
(Ha jól olvastam kell hozzá sd kártya a telefonban, igaz ez? :-o )
-
killerjohn
addikt
Tudtok valami jó helyet, ahol vannak jó minőségű tokok? Vagy hagyjam a fenébe, úgysem sérül meg
Igaz, hogy a HD2 burkolata kb 3x lett az elmúlt 2 évben lecserélve (tök rendes volt a szervíz, mert bármi baj miatt vittem gariba, mindig lecseréltek rajta valamit for free, vagy kipucolták, stb)
-
sztrogoff19
tag
Üdv srácok,
olvastam az elmúlt napokban, hogy sokan "küzdöttek" a T ügyfélszolgálattal a telefon rendelés miatt.
Ma nekem is megvolt a sztorim velük
Dolgom volt egy bevásárlóközpontban és gondoltam, ha már ott vagyok benézek a T-be, hogy érdeklődjek az S2 felől.
Kérdezem a kiscsajt, hogy tudomásom szerint az októberben 2 éves előfizumhoz már most tudnék új telefont venni, legalábbis egy ezt mondták, másik T pontban pár hónapja, hogy ez valóban így van-e?
A választ az volt, hogy nem, hiába van hiper-szuper nagy céges előfizum, csak majd októberben vehetem meg. Gondoltam király, az egyik helyen ezt mondják, a másik meg azt
Aztán kérdezem, hogy mennyiért tudnék készüléket váltani, de erre még válaszolni sem tudott, mert az S2 még nincs a készüléklistán, csak ugye webshop-s rendelésben érhető el.
A fentiek alapján csak örülni tudok, hogy nem is most akarok S2-t venni, hanem tényleg csak ősszel, szeptemberre gondoltam, de ezek szerint várni kell októberig, de azt úgy gondolom, hogy kibírom. Meg aztán addig ki is növi a "gyerekbetegségeit" az S2
-
HardRic
addikt
válasz
pestibenji #2444 üzenetére
Homescreen progi.
But let me google it for you. -
Kapanyél
őstag
válasz
killerjohn #2445 üzenetére
Kb. így van, bár HTC bonyolultabb, szóval nem lesz gond. (legalábbis a Legend update-elése 10x nehezebb és bonyolultabb, mint az SGS-é)
Keresd itt meg a Galaxy S topikot, ott az első hsz-en rágd át magad, de itt pár dolog más lesz majd, mint ott. -
killerjohn
addikt
válasz
pestibenji #2444 üzenetére
itt: [link]
-
killerjohn
addikt
válasz
Kapanyél #2441 üzenetére
húha, tudsz segíteni, hogy hol találok infót arról, hogy mik ezek? XDA-n nem erőltetik meg magukat "beginners guide" ügyben egyelőre... Nem, nem vagyok noob, csak eddig a HD2-nél picit más volt a koncepció. Első olvasásra értek mindent
Gondolom ugyanúgy van boot, system, cache, userdata partíciók mint pl a HD2 NANDdroidnál.
Gondolod, hogy lesz CWM (recovery partíció)?Gondolom ODIN a communitydev flash progi, a SuperOneClick meg simán egy adb root nooboknak
Gondolom a "Download mode" meg simán a bootloader üzemmódnak felel meg. -
pestibenji
senior tag
Ez a LauncherPro például micsoda?
-
killerjohn
addikt
válasz
migabi24 #2442 üzenetére
jaja, erősen agyalok, csak azt meg pszichológia miatt nem akarom
ugyanis ha azt is felteszem, akkor PONT olyan lesz mint a HD2, csak gyorsabb.
Tudat alatt azt meg tudnám, hogy 170K-t nem ért, hogy csak gyorsabb legyen. Inkább nézem (1-2 napig max) a kevésbé tetsző, de "újtelefonfeeling" touchwizt
-
migabi24
nagyúr
válasz
killerjohn #2439 üzenetére
A Launcher pro már most is mehet rá
-
Kapanyél
őstag
válasz
Oppenheimer #2435 üzenetére
GS2-t még nem partícionáltam újra, csak gyűlnek már a ROM összetevők szépen.
A JIT sosem vonzott, meg a "lagfix" sem, egyébként...Most látom csak: nem RFS már a 9100?
-
killerjohn
addikt
válasz
pestibenji #2438 üzenetére
igen. Nincs jelenleg még túl sok ROM a telóra... jobban jársz egy iPhone-al
-
killerjohn
addikt
válasz
Kapanyél #2434 üzenetére
HD2-nél képben vagyok, de ott csak MAGLDR és CWM van, nem kell mással szakarodni
Szépen beindul, és a végén 2x jobb teló lesz mint most
Csak ettől a touchwiz izétől tudnék megszabadulni... alig várom már hogy pure AOSP vagy CM7 legyen a telóra, és akkor megy rá a LaucherPro és jóccakát -
pestibenji
senior tag
ez a ROM ez tulajdonképpen az operációs rendszer ami fut rajta? és ha igen lehetséges iPhone kinézetű (ikonok, színek, stb) Romot felrakni rá?
-
kellerman
tag
Én ezt már nem tudom követni
-
Kapanyél
őstag
válasz
killerjohn #2429 üzenetére
killerjohn, Legendd:
Az SGS (1) topikból estem át ide, ott ez mindennapos. Szerintem, mire megjönnek itt is a készülékek, kb. a 4000. hozzászólásnál már itt is mindenki tolni fogja ODIN-nal az új, egyedi PDA-PHONE-CSC kombókat 512-es PIT-tel, re-parttal, aztán dob rá egy hackelt kernelt, majd CWM-ből egy deodexelt ROM-ot, aztán pár tweak-et a recovery2e-ben, mint a BLN és JIT, majd update.zip-ből egy témát.
Sőt, addigra beindul a romkitchen is a theme kithcen mellett, akkor lesz ám az igazi kánaán!Oppenheimer:
Ha még PFC-re is benézek, az már túl sok lenne így meló közben. -
No.01
addikt
189.990Ft???
2ev hivatalos garival 506EUR amiben benne volt a kiszallitas is... persze nem M.M.
Gyorsan csekkoltam napi arfolyamon 160e alatt van picivel itt a kinti (Holland) M.M.-ba
Mire fol a +30e?? -
killerjohn
addikt
teló nálam, 15 perc alatt XWKDD(unsecure) kernellel kész a root, utána official XWKE7 frissítés (szintén odinnal) fent. Zsír
TitaniumBackup már nyalja is át a HD2-ről az apk-kat
-
Kapanyél
őstag
KDJ modemet próbálta már valaki? Egyáltalán: flasheli valaki ODIN-nal a gépet, vagy csak KIES játszik még?
-
Legendd
senior tag
válasz
t72killer #2422 üzenetére
Nos, nagyítás nélkül talán kicsit jobban olvasható (bár ki erőlteti így a szemét
, viszont én totálisan meglepődtem, hogy ekkora felbontáson is mennyire jó a kép (pedig én is mindent az i4-hez hasonlítok). Szóval maximálisan vállalható. Látni a különbséget, de csak ha nagyon arra figyelsz.
Ha az érintés pedig tényleg jó, akkor megkockáztatom, tényleg jobb a SGSII az i4-nél... -
válasz
Legendd #2420 üzenetére
Milyennek érzed az olvashatóságát apróbetűs szövegnél? kb ez az egyetlen, amiben a szifon4-et ténylegesen jobbnak láttam tesztekben.
-
Legendd
senior tag
Szegedieknek ajánlom figyelmébe a Media Marktot, ott ki van téve, most néztem meg...
Nos, i4 után elég nagy, viszont elég szuper...bár a kiállított modell érintésérzékenysége egy rakat sz*r volt (elnézést), a végighúzogatásokat alig érzékelte, meg a gépelésnél is szinte meg kellett nyomni...lehet ezért volt, mert egy műanyag lefogó volt a képernyő előtt (bár nem láttam, hogy hozzáérne)...akinek van, erősítsen meg, hogy egyébként hibátlanul és gyorsan, pontosan érzékel...
Egyébként pöpec, tényleg ultra vékony, a műanyag mivolta egyáltalán nem zavaró, sőőt..
Egyelőre ennyi, legalább már láttam, csak ez az érintés zavar nagyon (főleg hogy szifon óta nagyon allergiás vagyok, ha valami nem csinálja rögtön, amit akarok).
Vélemény?pestibenji: legalább van egy dátum...valami ilyenre számítottam...
-
pestibenji
senior tag
válasz
hallerúr #2417 üzenetére
e-mailben megkérdeztem, hogy mikorra várható a szállítás (én 18-án rendeltem elő) és azt a választ kaptam, hogy:
"Tisztelt Pesti Benjámin!
Előreláthatólag 05.30-ig teljesítjük majd a megrendelést, ennél pontosabb információval sajnos mi sem rendelkezünk.
Üdvözlettel: T-Mobile Webshop"
-
hallerúr
csendes tag
vicces off, hogy a T ügyfélszolgálatosa ma azt mondta, hogy egy darab nincs náluk a készülékből, és nem is tudja, mikor kapnak belőle
(csak, hogy a helyén kezeljük a dolgot: nem esek hasra, ha csak jövő héten lesz telefon, de az egész témobil előrendelés béna kommunikációja elég érdekes
)
Ó, közben felötlött bennem egy kérdés is:
Az S2-ben videó rögzitésekor van valamilyen normális képstabilizáló algoritmus?
-
klevente
tag
válasz
knyitogato #2296 üzenetére
még volt benne egy kis töltés kb. öt percig tudtam nyomkodni
-
No.01
addikt
En is megrendeltem... marcsak 1 szivartolto meg egy autostarto hianyzik.
-
kopasz79
tag
az androidos böngészőkbe van proxy lehetőség meg SOCKS v5?
imapS-t tudja? -
greencard
tag
Az SGS2-nél működoik ez a funkció, legyen az a beépített zene vagy videó lejátszó. De a winamp-nál vagy mvideoplayer-nél is működik alapból, ha kihúzod a füles, akkor pause automatikusan.
Vissza dugásnál van nekem gondom, mert ha "nem találom el" a megfelelő érintkezést a bedugásnál, akkor nem érzékeli a fülest és ezerrel kiabál play megnyomása után a telefon.
-
noxon
őstag
Hellò!
Érdekes dolog történt a KIES frissìtette a KE7-re és most az alap háttérképekből hiànyzik pár :-O
Pl az a csillagos háttér... pliz akinek megvan vagy tudja hol van fenn szòljon. -
rankesz
veterán
Tegyél fel egy LauncherPro-t, azzal akármekkora lehet a widget (akár scrollozható is) és jóval kevesebb RAM-ot eszik mint a tw4.
moco: az uj rom-rol szolo tapasztalatokrol, tudsz egy xda-s linket dobni? Rohadt sok ilyen topik van, de telorol lusta vagyok megkeresni az "igazit"...
-
Jadro
veterán
válasz
greencard #2405 üzenetére
Én visszavinném, mert ez így szerintem nem a normális működést mutatja.
Drawain: Erre a problémára a megoldás egy olyan lejátszó program, amiben be lehet állítani hogy mit csináljon a füles kihúzására illetve visszadugására a program. Poweramp pl. tudja azt, hogy ha kihúzom a fülest megáll a zene, ha visszadugom, akkor folytatja. Baromi hasznos tud lenni.
-
Drawain
csendes tag
válasz
greencard #2405 üzenetére
Erre a problémára én is kíváncsi vagyok, nevezetesen beállítható valahol, hogyha nem a füles van bedugva akkor egyáltalán ne szóljon a zene? Mert azt utálom a jelenlegi n73-asomban is, hogy könnyedén kijön a helyéről a füles-csatlakozó és egyből ordít a zene a telefonból a busz utazóközönségének... Emiatt nem hallgatok már zenét mobilról.
Szóval van erre megoldás androidon? Azt hittem ez már evidens a modern mobilokon..
-
greencard
tag
Erről még nem esett szó, pedig elég idegesítő tud lenni. Lehet, hogy kontakthibás a fülesem, amit adtak hozzá? A bal jobban szól, mint a jobb. Kínlódtam a jobb dugó beállításával, aztán elővettem 3 másik fülest, azokkal jó volt a balance.
A másik gond a kimenettel, hogy egy mozdulattal nem tudom úgy bedugni, hogy egyből rendesen érzékelje a fülest. Kicsit tekergetni, mozgatni, húzogatni kell a jack-et, hogy a füles szóljon, ne pedig a telefon. Ez ugye akkor a legrosszabb, amikor pl. buszon, metrón beszélgetés után, vagy bármikor, el akarom indítani a pause-olt zenét, füles bedugva, és full hangerőn nem a füles szól, hanem a telefon.Nem vagyok vájtfülű, de a balance különbségre és a kontakthibára ugrok. Nem tudom bedugni egy mozdulattal.
Meg gondolom zsebben is gond lesz, ha megmozdulok, és neki ér a dugó töve a nadrágomhoz.
Más tapasztalt ilyent? SGS1-nél volt ilyesmi? Teendő? Vigyem vissza, hogy csekkolják le, hogy jó-e a kimenet?
-
janes74
senior tag
Be kell nézni az Optimus 2X totyikba,na ott van negatív vélemény.
-
fecs
senior tag
válasz
killerjohn #2400 üzenetére
Én is ott vettem, nagyon rendesek voltak.
Aktív témák
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest