-
IT café
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
No akkor tőled kérdezem hol van az elopott dokumentum? A 2. tulajdonképpen. Az agropom és az alagút közé rakja be látszólag a térkép de ott a sugárzás nagyon erős.
Ezért gondoltam, hogy talán az alagút végén. Meg úgy is ír róla, hogy az "alagút környékén" találod.Másoknak: az alapjátékban én is voltam az alagút végén bár a hulla nem rémlik. A priboi-ben úgy tűnik összeérnek az anomáliák vagy a fene se tudja
A ruha: hááát ezt aztán szépen eldugták de szerintem túl megkönnyíti az elejét meg értelmét veszti a fejlődési ütem is (azaz, hogy a barlanghoz el kell menni a golyóállós dzsekiért amit a banditáknál mond a túsz fickó)
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
Találkoztál Strelokkal?
Az eredeti gaméban és az OL-ban is mi alakítjuk Strelokot,
akkor ezek szerint a Priobyban nem? Csak kb 1 órát játszottam azzal a modal, de azt nem figyeltem, hogy abban hogy hívnak minket...
Hm...
szerk: Lehet, hogy meg kéne lesnem, csak sajna az eléggé eszi a gépem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Nintendo Switch
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!
- TP-Link TL-SG1024D Hálózati Switch
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Latitude 5520 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar