Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Microsoft Office és Office 365 topic
- eBay
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Vírusirtó topic
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
akko
csendes tag
Sziasztok!Egy Linksys WRT160N-es routert használok.A vezeték nélküli része megy tökéletesen de az a gép amelyik kábelesen van összekötve vele gondol egyet megszakad a net utána a gép súlyos hiba után újra indul és ezt három-négy percenként csinálja.De ha ugyanez a gép router nélkül modemen keresztül csatlakozik a netre semmi gond nincs vele.A router beállításait már sokszor átnéztem semmi sem változott.Lehetséges hogy az alaplapra integrált hálókártya akad össze a routerrel?Ha valaki tud kérem segítsen.Köszi Akko.
-
akko
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Linksys wrt160n routert a vezeték nélküli része működik nincs vele gond. De az otthoni egyik gépet kábellel összekötve mindegy hogy melyik porton keresztül (1-4) állandóan megszakítja a netet de csak a vezetékkel összekötöt gépen.A böngészőn keresztül lett beállítva a router mert a gyári telepítő lemezével hibát jelez(312-es hiba a számítógép nem rendelkezik vezetékes hálózati adapterrel) és innen nem is megy tovább. De ugyanez a gép router nélkül modemen keresztül megy tökéletesen. Ha valaki tud légyszi segítsen, előre is köszi. Akko.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo ThinkCentre M70q 11DU(Core i5 10500T RAM 16 GB NVME SSD 256 GB)
- SPARKLE Intel Arc A750 ORC OC Edition 8G Eladó , Új , Bontatlan ! 3 év Alza garanciával !
- Lenovo Thinkpad T495
- SilverStone TJ08-E Micro-ATX számítógép ház /Szerintem egy gyöngyszem!/
- ÚJ Bontatlan Sennheiser EPOS H3 Hybrid fejhallgató (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest