Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Microsoft Office és Office 365 topic
- eBay
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
kábelprobléma nem lehet? illetve cross/nemcross probléma miatt? 3 toldással van megcsinálva kb az, hogy a kábel elérjen a másik szobáig. már nem is tudom milyen kábeleket használtam hozzá. BÁR ha az előző routerrel nem vot probléma, ezzel sem kéne legyen.
firmwarét örömmel fogadok, ha valaki talál hozzá
philips SNB5600/00[ Szerkesztve ]
Dirr
-
rigo88
aktív tag
válasszak másik titkosítást, vagy teljesen kapcsoljam ki? merthát a közelben lehetnek netezők, nem akarom megosztani a netet velük. főleg mert megosztott mappák vannak a gépeken.
amúgy 1-2 órán át ki volt kapcsolva a wifi (Wireless Disabled), és ugyanez a probléma fennállt.Dirr
-
rigo88
aktív tag
hi
megpróbálom átfogóan leírni a problémátvan egy zsír új router. philips SNK5600.
van hozzá egy wifis laptop, és két zsinóros gép.
PL ha a két zsinóros gép van rádugva a router ledob magáról - tehát nem a net szakad, hanem a router dob le, egyébként innentől indiferens, hogy adsl a net, de gondoltam leírom - aztán azonnal visszaenged. tehát százezermilliomod másodperc alatt, nem másodpercekig nincs, hanem csak épphogy nincs aztán megint van net. ezt leginkább a dc-n és a msn-n látom meg, és szerintem ha csak webezésre használnám az internetet, egyáltalán nem zavarna a jelenség.
dhcp kikapcsolva, statikusan a 3 gépnek 3 ip megadva. wifi lekorlátozva 1 (aztán mikor próbálkoztam 2) gépre
wpa2 titkosítás
egyébként minden alap...amit már kipróbáltam:
reset,
wifi usb stick egyik gépbe,
wifi usb stick másik gépbe.ötletek?
köszi!!
[ Szerkesztve ]
Dirr
-
rigo88
aktív tag
válasz _XXXXX_ #2163 üzenetére
köszi, úgy tűnik az egyik gépbe kaki a hálókártya. ezesetben eladóvá vált egy d-link di-605 vagy egy smc7004vbr router, részletek az apróhirdetések közt
Dirr
-
rigo88
aktív tag
üdv
probléma: router egyik napról a másikra egyszer csak szakadozva érhető el. kábelek, config rendben, mind a 4 gépről csak akadozva érhető el. reset, kihúzás, újraconfig, firmware megvolt, gondoltam elfáradt, mert egy 5-6 éves cucc volt. vettem egy újat. ez pénteken volt, úgy tűnt a router csere megoldotta a problémát. most pedig ugyanez a hiba előjött ezen is. létezik router vírus? vagy mi lehet a probléma?
plz help. köszi.Dirr
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nők, nőügyek (18+)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- Peugeot, Citroën topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest