-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
radgyulaba
tag
Sziasztok,Boldog Uj Évet Mindenkinek.Volna egy kérdésem,most van egy routerem ami 150 mbps WirelessN,a jővő héten a sebeségje a netemnek 200 Mbps lesz,és csatlakozik hozzá1 asstali gép,2 laptop,3 Led Smart Tv,igy ki kell majd cseréljem ezt a routert,mit ajánlotok hogy vegyek,előre is kősz.
Ford Mondeo 1995
-
radgyulaba
tag
Hello,van most 1 routerem ami TL-WR740N miota 200Mbs lett a sebbeségje a netnek a másik szobában a lányaimnak nincs csak 1-2 jelük,régen jo volt a 100 as sebbeség ment a laptopjuk jol most hogy nagyobb mi lett,nékem megvan mert direkt be van,lehet kéne vegyek 1 másik routert,ki is gondoltam 1 TP-Link TL-WR2043ND,szerintetek jo lesz vagy kell más.
Ford Mondeo 1995
-
radgyulaba
tag
válasz Intruder2k5 #23727 üzenetére
Jah bocs elirtam a 20-as az 10-es,ok majd oda sietek.
Ford Mondeo 1995
-
radgyulaba
tag
Sziasztok.Volna egy kis problémám,megvedtem a WR1043ND v2-es routert fel instaláltam amit kaptam CD-ét beirtam mindent de az istenért sem akkar lenni kapcsolatom a nettel,reset is volt ujra inditotam a gépet táp lekapcsolásal,vagy kőzre játszik hogy van 1 másik Wr740N routerem és benne maradtak a gépben a csatlakozások,vagy nem tudom ,kérek segitséget.Most az mükődik.
[ Szerkesztve ]
Ford Mondeo 1995
-
radgyulaba
tag
válasz Intruder2k5 #23946 üzenetére
Szia,de hogy lépjek be ha nincs net,igen a kapcsolat PPPoP,felhasználo és jelszo.
Ford Mondeo 1995
-
radgyulaba
tag
-
radgyulaba
tag
válasz Intruder2k5 #23948 üzenetére
Nagyon szépen kőszőnőm,sikerült,már hétfőtől kinlodok.
Ford Mondeo 1995
-
radgyulaba
tag
Még valami,azt gondoltam ha meglesz ez a router a másik szobában lesz jo jel,[2 fal valaszt el]de nincs csak 2 jel[2 laptop +1Smart Tv.] ,mit lehetne még állitani a WIFI-n.Esetleg kábelen oda visszem a jelet,és beteszem a régi routert ,mit szoltok hozzá.
[ Szerkesztve ]
Ford Mondeo 1995
-
radgyulaba
tag
válasz Intruder2k5 #23957 üzenetére
Tegyem a az egyik laptopra,amelyik erősebb,mármint prociban.
Ford Mondeo 1995
-
radgyulaba
tag
válasz Intruder2k5 #23959 üzenetére
Kőszi, csak nem tudom menteni,hogy kell.Mert nem laptpon vagyok hanem asztalin.
[ Szerkesztve ]
Ford Mondeo 1995
-
radgyulaba
tag
-
radgyulaba
tag
válasz Intruder2k5 #23961 üzenetére
Majd jőn a fiam haza vasárnap és megcsinálja Ő,sajnálom,de énis.
Ford Mondeo 1995
-
radgyulaba
tag
Sziasztok,a WR1043NDv2 hol lehet beállitani a vifi részt,előre is kősz.
Ford Mondeo 1995
-
radgyulaba
tag
válasz Intruder2k5 #23997 üzenetére
Ma jőn meg a fiam ,hátha eltudja küldeni néked a wifi analizertől a dolgokat,na akkor én is igy állitsam be vagy máskép.SSID-mit irjak be,meg a Mac Address is fontos.
[ Szerkesztve ]
Ford Mondeo 1995
-
radgyulaba
tag
-
radgyulaba
tag
válasz Intruder2k5 #24001 üzenetére
Már probáltam sok mindent de nem engedi hogy betegyem,mindig elutasit.Ugy hogy a VDS-en nincs pipa.
[ Szerkesztve ]
Ford Mondeo 1995
-
radgyulaba
tag
Hello. Intruder-a fiam nem tudot eljőnni ma ,vissza hivták meloba,majd a héten hátha sikerül haza fuson.
[ Szerkesztve ]
Ford Mondeo 1995
-
radgyulaba
tag
Sziasztok,Van egy routerem ami WR-1043ND v.2.1,A wifi részt állitgatom a 2 laposra és a 11 csatorna lesz a legjobb,ott a signal -30dbm és channel 11+7 vagy az 5 csatorna ahol a signal -32dbm de a channel csak 7+13 most szerintetek hogy a jobb?Most ezeket a channeleket nem értem.
Ford Mondeo 1995
-
radgyulaba
tag
-
radgyulaba
tag
válasz Gubek-Einste #24754 üzenetére
Hello,itt van a TL-WR1043Nd kép,kell még valamit állitsak?[link] nem jo
[ Szerkesztve ]
Ford Mondeo 1995
Új hozzászólás Aktív témák