Hirdetés
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mika1227
őstag
válasz Intruder2k5 #10297 üzenetére
Igen olyan van. A routernél már többször is megcsináltam a resetet. De közben fagyott úgy is, hogy az asztali gépbe volt dugva a net, akkor ezek szerint az alaplapi hálókártyával van valami.
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Mika1227
őstag
válasz Intruder2k5 #10295 üzenetére
Egy gép van és ha közvetlenül a gépbe van kötve a net akkor soha nem fagy le. Akkor is az asztali gép hibája lenne? Az alaplapi driverre gondolsz?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Mika1227
őstag
válasz Intruder2k5 #10293 üzenetére
Lefagy a gép nem tudok semmit csinálni.
a netem 20 megás a router meg ilyen.A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Mika1227
őstag
Az mitől lehet, hogy ha a routerbe van dugva a net és használom az asztali gépet akkor lefagy? A kábelt már cseréltem de akkor is csinálja.
-
Mika1227
őstag
Van egy TP-LINK routerem.A ledeket ki lehet kapcsolni? Nekem túl erősen világítanak.
-
Mika1227
őstag
Nem tudom, hogy jók-e. A telóval a wifi-n a net jó nem fagy, lehet, hogy valami beállítás nem jó de nem tudom mi lehet az.
Nem tudom, hogy jó-e a kábel. Most azért vegyek másik kébelt?
Nem próbáltam, nincs másik gép itthon.
-
Mika1227
őstag
Vettem egy Tp-link 642g routert és azóta fagyogat az asztali gépem ha meg lehúzom a routerről a netet jól működik. Mi lehet a probléma megoldása?
-
Mika1227
őstag
Van egy TP-LINK TL-WR642G routerem és hiába írom be a böngészőbe a számot nem jön be a menüje. A netet is rá kell ilyenkor dugni a routerre? Mondjuk próbáltam már úgy is de nem jó úgy se!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- szdominik károsultjai
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest