Hirdetés
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz Multibit #34871 üzenetére
Ujra itt az Asus AC66U-val kapcsolatban. Beallitottam az 5GHz-es halozatot egy a kornyeken nem hasznalt csatornara. Nem is nagyon foglalkoztam vele eddig, de most nezem, hogy ismet 20/40/80 MHz-en fut es Automata csatornakiosztason. Beallitottam ujra es egy ujrainditas utan ismet ez lett az eredmeny. Mas latotta mar ilyet?
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz Gubek-Einste #34869 üzenetére
Koszonom. Igazabol nezegetem milyen extra funkciokat tud, de sok kulonbseget egy halando felhasznalo szempontjabol nem latni.
E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
'estet!
Velemenyek, tapasztalatok erdekelnenek az Asus routerekre felteheto Merlin fw-rel kapcsolatban. Megeri valtani, ha tulajdonkepp erezhetp, lathatonagy hibaja nincs a gyari fw-nek?E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
Heló!
Apróbb gondom akadt egy Thomson Speedtouch 546 és egy 546v6 routerrel.
Igazság szerint még egyik sem volt használva. ezek modemek is egyben? Meg tudná valaki mondani, hogy melyiknek milyen a zavarszűrője (vagy amit elé kell kötni)? Mert 1 dobozban érkeztek. A másik gond velük, hogy a telefoncsatijuk osztrák szabvány, azt, hogyan tudom átkötni magyarra (normál 4 eres kábelre)? Erre kéne kapcsrajz, de elég ha valaki tudja melyik vezeték miE30 (oo=[][]=oo)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest